Co za grzmoty na uni! TOP2 ACS! Gratulacje Agresorom a obrońcy odpoczynku od cyferek:)
Selene [P N] & Andre [DoF] & Kromak [P N] vs. wilku [MISIE] ~ 102650.3%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Zycie wazniejsze niz gierka, to tylko rozrywka.
Atakujacy sie slusznie ciesza ale i obronca nie powinien sie martwic zbyt dlugo, sa wazniejsze rzeczy.
powodzenia!Uni 32 top 16 ON -
Gratulacje całej trójce Piękne starcie, BRAVO
Co do obrońcy przyznam szczerze że to był ostatni w kolejce MIŚ do takiego końca
Trzymaj się wilku Jesteś jednym z lepszych graczy i szacun dla Ciebie Pozdro i Wszystkiego dobrego ojczulkowi Niech wraca do zdrowia -
wilku86 napisał(a):
Wiec Dagusia oszczedz sobie
/me lubi zabawy "ja to nie ja".
Dziękuję Andrzej za pozdrowienia! -
Piękne starcie Koalicjanci !
Selenko gratulacje czujności, cierpliwość została sowicie nagrodzona
Szkoda, że nie mogłem pomóc ale poradziliście sobie świetnie z organizacją i lotem - winszuję
Przetapiajcie wszyscy surowce bo jest tego troszkę i czekam na lepsze raporty bo jest na kim je kręcić
Obrońca dobrze znany w tym dziale i pilnujący się ale są sprawy ważne i ważniejsze - dobrze, że te ważniejsze wygrywają
Jeżeli poszkodowany nie wraca do nałogu to życzę wytrwałości i pomyślności w realu z rodzinkąBEST SOLO ~ 78.767%
BEST ACS ~ 52.443%
ST - 431
Łącznie ~ 1.384.484 %
Średnia ~ 3.212 % -
Imponujący procent,trzeba przyznać.
Jest zgranie,które widać i owocuje ono doskonałym wynikiem.
Gratulacje dla ekipy złomującej,a wilkowi i jego rodzinie życzę wszystkiego dobrego i dużo zdrowia."nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów" -
Jestem pod wrażeniem. Życzę kolejnych tak efektownych podbojów.[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
-
ale MEGAŚNE RW pod każdym względem !
Selene Jesteś niesamowita
GRATULACJE !
obrońce rozumiem w 100 % - w bardzo podobny sposób straciłem flotę znaleziona przez Pyśka. -
Wypada pogratulować tak dużego ST.
Od czasu tego RW dostaje o połowę mniej skanów:Dsolo: 11'254%
acs: 53'196%
102 ST: 351'984,54% -
Piękne ST, Sojusznicy w formie jak za starych dobrych czasów
Życzę wam top 1 bo jest na kim to zrobićNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom. -
No takiego procentu dawno nie było i to na aktywnym graczu.
Gratulacje.
Wilku odpoczynku od nałogu i zdrowia dla taty.Tylko KKS...
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0