Witam.
Dwa lata gry, farmienia idlakow, atakowania innych graczy- piąty na serwerze, drugi w badaniach, drugi w pktach honoru.
Mnóstwo straconego czasu, pieniądze stracone na antymaterii- wczoraj loguje do gry a tu ban na 20 lat!
Nie wiem kompletnie o co chodzi i piszę odwołanie od bana i dostaję taką odpowiedź:
Witaj Ojciec Director,
Pańskie konto zostało zablokowane z powodu wykrycia na nim wykorzystywania błędu i niezgłoszenia tego faktu.
Błąd polegał na wykorzystaniu funkcji komandora pozwalającej na
kolejkowanie badań na kilku planetach. Stosowanie odpowiedniej
kolejności dodawania i anulowania badań prowadziło do uzyskiwania
surowców z badań, które nie zostały wcześniej zużyte.
Stanowi to naruszenie naszych Zasad Gry par. 6, co dało nam podstawę do nadzwyczajnego wypowiedzenia Panu umowy na tym koncie.
Czy ktoś mi może powiedzieć o co w tym wszystkim chodzi?
Nigdy nie łamałem zasad gry, gralem uczciwie i dostaję bana , praktycznie dożywotniego, za?
No właśnie?
Za jakieś chachmęty z badaniami?
ZAWSZE ROBIŁEM JEDNO BADANIA NA TEJ SAMEJ-GŁOWNEJ PLANECIE!
czy ktoś potrafi mi to uzasadnienie przetłumaczyć z bełkotu na polski?
bo widać ewidentnie, że byłem niewygodny dla kogoś kto dobrze zna SGO
Dwa lata gry, farmienia idlakow, atakowania innych graczy- piąty na serwerze, drugi w badaniach, drugi w pktach honoru.
Mnóstwo straconego czasu, pieniądze stracone na antymaterii- wczoraj loguje do gry a tu ban na 20 lat!
Nie wiem kompletnie o co chodzi i piszę odwołanie od bana i dostaję taką odpowiedź:
Witaj Ojciec Director,
Pańskie konto zostało zablokowane z powodu wykrycia na nim wykorzystywania błędu i niezgłoszenia tego faktu.
Błąd polegał na wykorzystaniu funkcji komandora pozwalającej na
kolejkowanie badań na kilku planetach. Stosowanie odpowiedniej
kolejności dodawania i anulowania badań prowadziło do uzyskiwania
surowców z badań, które nie zostały wcześniej zużyte.
Stanowi to naruszenie naszych Zasad Gry par. 6, co dało nam podstawę do nadzwyczajnego wypowiedzenia Panu umowy na tym koncie.
Czy ktoś mi może powiedzieć o co w tym wszystkim chodzi?
Nigdy nie łamałem zasad gry, gralem uczciwie i dostaję bana , praktycznie dożywotniego, za?
No właśnie?
Za jakieś chachmęty z badaniami?
ZAWSZE ROBIŁEM JEDNO BADANIA NA TEJ SAMEJ-GŁOWNEJ PLANECIE!
czy ktoś potrafi mi to uzasadnienie przetłumaczyć z bełkotu na polski?
bo widać ewidentnie, że byłem niewygodny dla kogoś kto dobrze zna SGO