To hiszpańskie i greckie całkiem fajnie się zapowiadają. Przynajmniej widać, że to polskie wcale nie jest najgorszą opcją w tej odsłonie. Angielskie - totalna porażka.
Si vis pacem, para bellum
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
roermond napisał(a):
Kiedys prędkości floty X1,X2 były zadowalające.A to dlatego,że mało kto korzystał z mobilnego internetu.W dzisiejszych czasach nawet złapanie kogoś na Bfs wychodzi 1/10 prób.Przy aktywnej grze i zapchanym układzie można nawet krótkiego fsa nie robić ,jak ktoś dogląda z komorki.Predosc floty X3 na dzisiejsze czasy to powinien być minimum.Chyba,że mówimy o typowo ekonomicznym uni z garstka oseudoflociarzy.Wtedy X7 eko flota X1 dla pasjonatów.
Źródło takie samo jak ostatnio - niemiecki ogame boardciap napisał(a):
@Puck możesz rzucić źródłem?
Puck napisał(a):
Jak się ma gra na zagranicznych uni, np. na greckim zbanują mnie za polskie IP? Czy wystarczy pisać po grecku? Καλημέρα!
Puck napisał(a):
Jak się ma gra na zagranicznych uni, np. na greckim zbanują mnie za polskie IP? Czy wystarczy pisać po grecku? Καλημέρα!
Pawneder napisał(a):
Czemu nie zostanie więc ograniczone lub zablokowane korzystanie z antymaterii w pierwszym tygodniu rozgrywki?
Guderian napisał(a):
ale na tym polega biznes... ludzie grający i tak będą grać
wzorując się na applu sprzed kilku lat - nie wydadzą wszystkich feature'ów i pomysłów w jednym modelu telefonu, laptopa czy innego telewizora bo się to zwyczajnie nie opłaca
dodając nowości powoli i w odpowiedniej kolejności zyskujesz więcej "fanów" i zarabiasz więcej kasy
KUUURŁA KIEDYŚ TO BYŁO PJOTER, NIE TO CO TERAZ, nosacze pls xd
Pawneder napisał(a):
Ciekaw jestem czy przez przypadek teraz dodali ładowności...
Być może wielkie oko OGame patrzy
Dobry krok nadal droga długa.
Pozdrawiam
5 gości