Kazdego sie da spakowac nawet bez acs, zwlaszcza przy wiekszym % z floty. Wystarczy tylko troche checi i skilla. Od wielu lat nie bylo uni bez acs i bylaby to jakas odskocznia

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kmlody84 lubi to.
Nowe UniwersaYoda_w0jci3ch napisał(a):
kiedy planowany start?
turysta napisał(a):
Kiedy powstanie uni z 4galami i dlaczego nie ma takiej opcji wyboru w ankietach ?
Nie oplacalne bo mniej anty poszlo by na przenosiny i prawdopodobnie boosty do wydobycia, czy jakis inny powod ?
masterflamaster lubi to.
new_mateuszgg napisał(a):
gdy wspomnialem o tej obietnicy to tlumaczyl sie bardzo glupio oraz potraktowal mnie jak debila..turysta napisał(a):
Kiedy powstanie uni z 4galami i dlaczego nie ma takiej opcji wyboru w ankietach ?
Nie oplacalne bo mniej anty poszlo by na przenosiny i prawdopodobnie boosty do wydobycia, czy jakis inny powod ?
tomee lubi to.
buleon, Akcelerator, Guderian i jeden inny lubią to.
Mari i Truck driver lubią to.
kmlody84 lubi to.
Truck driver, Bodzio1992 i Yoda_w0jci3ch lubią to.
ale cios antynazista napisał(a):
bym sie powiesil na x2 haha czekac kilka h na powrot atakow i na zwozke heh co kto lubi
Mari lubi to.
Akcelerator i Guderian lubią to.
a jak robisz komuś kontrę, albo jakąś bardziej zorganizowaną akcję, to gdzie "trzeba się bardziej wykazać"? Na x1 czy na x5. Bo patrzycie tylko na część związaną z bfsami, zapominając o innych aspektach gry.trzeba więcej się wykazać
DUDEUSZ napisał(a):
a jak robisz komuś kontrę, albo jakąś bardziej zorganizowaną akcję, to gdzie "trzeba się bardziej wykazać"? Na x1 czy na x5. Bo patrzycie tylko na część związaną z bfsami, zapominając o innych aspektach gry.trzeba więcej się wykazać
Mari napisał(a):
Z czasem ludzie przyzwyczaili by się do tego, a taką optymalną prędkością byłoby np. x2 flota. Nie jest to imho ani za szybko ani za wolno, chociaż na pewno nie obędzie się bez fali krytyki.
ale cios antynazista napisał(a):
jak już 2wie prędkości szybką i wolną
ciap i Hermes lubią to.
buleon napisał(a):
X2 flota? Wymusza to na graczach ostre pilnowanie się. Ktoś mnie zawoła, nie mogę wstać od komputera i komuś przez pół godziny pomóc, nie mogę zagrać sobie partyjki szachów, nie klikając w międzyczasie na OGame, a choćby zjedzenie obiadu wymaga FS. Kolejną sprawą jest moonkilling. Czas absolutnego bezpieczeństwa zmniejsza się z niecałych 7 do niecałych 3,5 godziny. Jestem przeciwny, żeby wszystkich do tego zmuszać.
Mari lubi to.
buleon napisał(a):
Czyli generalnie jest trudniej, a i tak pewności nie masz. A ekonom nie może wrzucić sobie wszystkich planet w układ lub dwa, żeby korzystać z dobrodziejstw tej szybkości, tylko musi ganiać po całym uni...
Mari, ale cios antynazista i Truck driver lubią to.
sheaker lubi to.
2 gości