Dla tych co czekają do ~14. Uni już ruszyło.
Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
-
Na draco nie ma x7 a by się przydało
-
Może jeszcze na spice x7 ?
-
x10 jeszcze może by ktoś chciał...
Zmiany miały być możliwością dla rozwoju/ratowania starych uniwersów... Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Na Spicy i tak jest już x6, a o Zibal to ktoś oficjalnie gdzieś mówi, że ma bić rekordy? Bo chyba coś nie doczytałemPowrót do nałogu...
Spica ON
-
Vegitto napisał(a):
x10 jeszcze może by ktoś chciał...
Zmiany miały być możliwością dla rozwoju/ratowania starych uniwersów... Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Na Spicy i tak jest już x6, a o Zibal to ktoś oficjalnie gdzieś mówi, że ma bić rekordy? Bo chyba coś nie doczytałem
Powiedz mi kto ma 170kk eko na uni które ma mniej niż rok ? Ja na zibal miałem wiec w perspektywie trzech lat mogłem myśleć o tym ze dogonie w wydobyciu graczy z quantum bo tam jest ono najwyższe . Po tym jak quantum dostał X7 jest to już nie wykonalne
Zamiast bawić się w zibal bawil bym się dalej w quantum i nie miał do nikogo pretensji -
-
Starrk napisał(a):
@Winter po roku grania miałem eko 180kk na dobę przy prędkości x5
Do tego Zibal nie był oryginalny z prędkością x7, bo tego czasu istniało już 17 uniwersów w różnych krajach z prędkością x7
Ale ty jesteś ewenement na skalę swiatową , w każdym razie zibal ma pół roku , a te 17 uniwersów było rozsianych po świecie . Dla mnie poprostu dobrym wyborem było granie na uni gdzie eko jest najszybsze , poświęciłem na nie czas , jak przestalo to przestało mi zależeć . Z jednej strony ciesze się ze wszystkie uniwersa bardzo przyspiesza a z drugiej widzę ze moje przestało byc wyjątkowe i stało się przeciętne -
Winter napisał(a):
a przed zibalem były takie ruchy jak zmiana parametrów ?Powiedz mi kto ma 170kk eko na uni które ma mniej niż rok ? Ja na zibal miałem wiec w perspektywie trzech lat mogłem myśleć o tym ze dogonie w wydobyciu graczy z quantum bo tam jest ono najwyższe . Po tym jak quantum dostał X7 jest to już nie wykonalne
Zamiast bawić się w zibal bawil bym się dalej w quantum i nie miał do nikogo pretensji
-
oczywiście ze tak myślałem i tak by było , punktowo oczywiście nie jest to możliwe ale wydobycie ? Sądzę że bez problemu po 3 latach moje wydobycie było by top 10 na liście quantum
-
Winter napisał(a):
oczywiście ze tak myślałem i tak by było , punktowo oczywiście nie jest to możliwe ale wydobycie ? Sądzę że bez problemu po 3 latach moje wydobycie było by top 10 na liście quantum
-
Winter napisał(a):
Sądzę że bez problemu po 3 latach moje wydobycie było by top 10 na liście quantum
-
Winter napisał(a):
Dla mnie poprostu dobrym wyborem było granie na uni gdzie eko jest najszybsze , poświęciłem na nie czas , jak przestalo to przestało mi zależeć .
-
ciap napisał(a):
Winter napisał(a):
Dla mnie poprostu dobrym wyborem było granie na uni gdzie eko jest najszybsze , poświęciłem na nie czas , jak przestalo to przestało mi zależeć .
Dzięki za rozmowę i wytłumaczenie że pomyliłem się o rok
Za 4 lata gdyby eko na Quantum nie zostało zwiększone zrównałbym się z wydobyciem z topką .
Fajnie że czołowe twarze Quantum zajrzały ;p
nie martwcie się Q i tak jest i bedzie uni docelowym (mam nadzieje) -
Nie za często są otwierane nowe uni? Ludzi coraz mniej na starszych :s
Czy można ustawić aby ankieta była 1 na konto lobby? Teraz bardzo łatwo otworzyć konto na każdym uni i z każdego głosować. -
A może by tak zrobić ankietę typu:
Czy jesteś za fuzja?tylko VICIA !!! -
-
Fuzji nie będzie dopóki lobby nie będzie sprawne i funkcjonalne w 100%. Moze po tym wezmą się za fuzje. Ja osobiscie nie widzę tego tematu wcześniej niż na jesieni.Powrót do nałogu...
Spica ON
-
na jesien hehh optymista jestes na jesien to cos bąkną potem sprobują na zimę ale nie wyjdzie i na wiosne po paru bugach i przypomnieniu GF o darmowych relokacjach moze jakoś za rok o tej porze kto przetrwa bedzie po uni fuzion xd
programisci pewnie tez robia za antymaterie jak reszta z operatorów i taka jakość gry xd i tak napedzamy trupa charytatywnie placac za anty niemcowi xd dobrze ze dało sie parametry na wiekszosci uni pozmieniac jak widac sprawnie i szybko....padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
Cios trzeba mieć wiarę w ludzi UF dałoby kolejny bodziec do aktywnej gry nowi ludzie, nowe wyzwania, nowy rozdział hehehehe miejmy nadzieję;)Powrót do nałogu...
Spica ON
-
@Vegitto trochę takie pyrrusowe zwycięstwo, bo zaraz za tymi "nowymi wyzwaniami" idzie cena za nie - jeszcze mniejsza aktywność. Niestety statystyki wszystkich uni po fuzji pokazują tylko tyle, że uni po fuzji umiera jeszcze szybciej, niż wszystkie te uni przed fuzją
Moim zdaniem łączenia międzynarodowe mogłyby pomóc, bo zamiast 5k kont po Polskiej fuzji, byłoby 15k po międzynarodowej. No i wtedy po roku mamy 5k aktywnych kont a nie 1k. -
Starrk napisał(a):
Moim zdaniem łączenia międzynarodowe mogłyby pomóc, bo zamiast 5k kont po Polskiej fuzji, byłoby 15k po międzynarodowej. No i wtedy po roku mamy 5k aktywnych kont a nie 1k.
-
Przypominam, że jest to temat o nowym uni, nie o sprawach UF.
-
Ruda napisał(a):
Przypominam, że jest to temat o nowym uni, nie o sprawach UF.
tylko VICIA !!! -
A no. Mi też się marzy międzynarodowe uni na całą Europę. To by było coś. Ja rozumiem, że np opóźnienie mogłoby być sporym problemem.
Ale tekst typu "w jakim języku by to było?" w dzisiejszych czasach użyty jako powód dlaczego takie uni są niewykonalne, jest trochę śmieszny. -
A co do tych wszystkich uni, ustawień itd itp, to może przy zakładaniu konta dla nowych graczy, warto napisać jakie uni ma jakie parametry?
Bo ja np wracając po 10 latach, nie miałem pojęcia że jest coś takiego jak różne ustawienia. I tak naprawdę dopiero będąc w grze i budując pierwsze budynki zauważyłem że coś jest nie halo. -
Przecież przy wyborze uni przy rejestracji masz wszystko jak na dłoni.
-
Obecne propozycje konfiguracji serwerów są żenująco słabe. Prędkości flot powyżej x1 są typowo dla ludzi bez zycia :E, a coś z rozsądną prędkością przemieszczania, posiada co najwyższej kiepściutki bonus eko X5 (jak takie universa mają nadganiać te topowe ?). Uni Zibal, miało jako jedyne parametry godne uwagi, choć przesadzili z procentem z floty i ilością obrony na odpadki...
PS: Przynajmniej, nie ma sensu wracać... -
Kippei napisał(a):
Obecne propozycje konfiguracji serwerów są żenująco słabe. Prędkości flot powyżej x1 są typowo dla ludzi bez zycia :E, a coś z rozsądną prędkością przemieszczania, posiada co najwyższej kiepściutki bonus eko X5 (jak takie universa mają nadganiać te topowe ?). Uni Zibal, miało jako jedyne parametry godne uwagi, choć przesadzili z procentem z floty i ilością obrony na odpadki...
PS: Przynajmniej, nie ma sensu wracać...
PS. Sensu nie ma kończyć bo wtedy pewnie zaś bym czternaście razy zaczynał
PS2. VICIA!tylko VICIA !!!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 31
31 gości