ja głosowałem na x1/1, 30% pz, spalanie 1.0, 6 gal

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Avinashi napisał(a):
Taaa i te ciekawe zmiany jakie byly robione w niej juz po udostepnieniu jej graczom do glosowania![]()
na u68 w pytaniu o pz z obrony wybieralo sie pomiedzy "nie" a "nie" co pozniej bylo zmienione na tylko jedno "nie" i nie bylo pytania o ładowność sond szpiegowskich ktore juz na kolejnych uniach bylo
pit napisał(a):
Gram na uni 68 i u mnie ankieta była normalna tzn bez bugów typu "nie" i "nie". Może niektórzy gracze z jakichś powodów są dyskryminiwani ; data-verified= "> i nie dostają wszystkich pytań?
Art napisał(a):
Liczę na Waszą wyrozumiałość
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Poka Bydlaka Smierdziela ().
Ojciec Chrzestny napisał(a):
Teraz pytanie
nowe uni bedzie liniowe czy wersja zakrzywiona bo nie podlai informacji
Almera napisał(a):
Ktoś tam wyżej wypowiedział się nieprecyzyjnie.
Na wszystkich Uni można atakować sondami. Jednak nie na wszystkich sonda przywiezie 5 sztuk surowca z ataku.
Starrk napisał(a):
Za duży pz i za dużo galaktyk.
PZ 70% i 3 galaktyki i masz fajne, a nawet hardkorowe speeduni![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez litek. ().
Truck driver napisał(a):
To o czym pisze @FILU ma generalnie glebszy sens (o ile dobrze zrozumialem) . Nowe uni z pz z obrony ale bez moonow czy tam bez falangii maja racje bytu. W razie ataku ryzyko wpakowania sie na podstawke jest takie jak obecnie przy ataku na ksiezyc co oznacza, ze tylko bardziej doswiadczeni flociarze beda mieli pole do popisu a ci gracze, ktorzy nie potrafia latac bez falangii beda musieli zadowolic sie idlakami badz samym wydobyciem, ewentualnie nauczyc sie czegos wiecej o lataniu bez mozliwosci kontrolowania falanga co sie dzieje u obroncy
13 gości