Skalpelek napisał(a):
raczej odzew bedzie porownywalny jak na wczesniejszym uni:) nie spodziewalbym sie wiecej niz 6 k graczy

a po miesiącu będzie połowa z połowy i za dwa miechy odtworzą nowe uni itd. itd.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Skalpelek napisał(a):
raczej odzew bedzie porownywalny jak na wczesniejszym uni:) nie spodziewalbym sie wiecej niz 6 k graczy

wiesz na xantus jest cos kolo 5,5 k graczy:) dlatego pisze ze wiecej niz 6 k nie bedzie:) ale to po paru dniach albo tygodniach heh bo na poczatku bedzie cieniutko bo bedzie czekanie na inne gale niz 1DarthMario. napisał(a):
No chyba połowa z tegoSkalpelek napisał(a):
raczej odzew bedzie porownywalny jak na wczesniejszym uni:) nie spodziewalbym sie wiecej niz 6 k graczy![]()
a po miesiącu będzie połowa z połowy i za dwa miechy odtworzą nowe uni itd. itd.
Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia.
kaito napisał(a):
Czyli nowe uni powstanie z prędkością normalną? (1x) a dopiero 9 stycznia x5 będzie?Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia.
Do 9 stycznia flota też (x1) czy (x2)?
Skalpelek napisał(a):
wiesz na xantus jest cos kolo 5,5 k graczy:) dlatego pisze ze wiecej niz 6 k nie bedzie:) ale to po paru dniach albo tygodniach heh bo na poczatku bedzie cieniutko bo bedzie czekanie na inne gale niz 1DarthMario. napisał(a):
Aramil napisał(a):
kont nie graczySkalpelek napisał(a):

Vendetta napisał(a):
A kiedy jakaś fuzja Uni specjalnych ? Tych z 5x ?
Narobicie Uni tak jak wyżej piszą gracze na początku wszystko fajnie pięknie a potem wiadomo ....
terry napisał(a):
Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc, ale uni68 to uni68!
sorry Robert21 napisał(a):
Prośba czy na planowanym unii możecie wyłączyć opcję ładowność sond... nie chcę aby gra polegała na tym, że siedzę i atakuję idlaków... i tak szpieguj - atakuj - szpieguj atakuj... co ja robot jakiś czy jak ;-)))

SAMURAI napisał(a):
Na każdym nowym unii rejestrują się setki (lub tysiące) graczy. Na KAŻDYM NOWYM UNII. Jest to jakiś wyznacznik.
Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie. Ahh zapomniałem jedyne co wam wychodzi to BLOKOWANIE LUDZI I LICZENIE KASY, no bo przecierz wam administratorom zwisa co sie dzieje na serwerach albo nie rączka rączkę myje.
Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie.
Wszędzie nawet do łagru byle nie tam . Myślę że nawet wizyta w psychiatryku sprawiła by mi więcej radości niż 5 min spędzonych w waszym PSEUDO teamieciap napisał(a):
Zapraszam do teamu. Same plusy: nic nie robisz a kasa leci.Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie. Ahh zapomniałem jedyne co wam wychodzi to BLOKOWANIE LUDZI I LICZENIE KASY, no bo przecierz wam administratorom zwisa co sie dzieje na serwerach albo nie rączka rączkę myje.
![]()
Parametry:
przyrostyogame.cba.pl/Info.html
lub
ogame.pl klik w specjalne

Truck driver napisał(a):
(...)jako team nie robicie doslownie nic aby zachecic nowych graczy do gry na starych uniach. Najlatwiejsza opcja to tylko otworzyc nowy serwer i liczyc kase(...)

Starrk napisał(a):
Tak jak klawisz w więzieniu nie jest tym, co wyznacza zasady, tak administracja ogejma nie jest tym, kto ustala losy ogejma
Truck driver napisał(a):
Wiec po co jest ta cala administracja skoro nic nie moze zdzialac i jest tylko marionetka w niemieckich rekach?Starrk napisał(a):
Tak jak klawisz w więzieniu nie jest tym, co wyznacza zasady, tak administracja ogejma nie jest tym, kto ustala losy ogejma
haha To ja Ci powiem tak jak zobaczysz te przekręty na Quantum to będziesz wiedział po co Oni są. Z resztą Oni temat rzeka nie widzisz tego co robią ? Usuwają tickety , banują , rzucają warnami Ty wiesz ile to kosztuje czasu i energii .... gdzie srednia graczy aktywnych na serwerze to 290 xd
Vendetta napisał(a):
Właściwe Pytanie w właściwym miejscu haha To ja Ci powiem tak jak zobaczysz te przekręty na Quantum to będziesz wiedział po co Oni są. Z resztą Oni temat rzeka nie widzisz tego co robią ? Usuwają tickety , banują , rzucają warnami Ty wiesz ile to kosztuje czasu i energii .... gdzie srednia graczy aktywnych na serwerze to 290 xd
ile?ciap napisał(a):
Zapraszam do teamu. Same plusy: nic nie robisz a kasa leci.Vendetta napisał(a):
![]()
Parametry:
przyrostyogame.cba.pl/Info.html
lub
ogame.pl klik w specjalne

kaito napisał(a):
mam informacje, że top1 nowego uni przeznaczy na antymaterię 2000zł
1 gość