Skalpelek napisał(a):
raczej odzew bedzie porownywalny jak na wczesniejszym uni:) nie spodziewalbym sie wiecej niz 6 k graczy
a po miesiącu będzie połowa z połowy i za dwa miechy odtworzą nowe uni itd. itd.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Skalpelek napisał(a):
raczej odzew bedzie porownywalny jak na wczesniejszym uni:) nie spodziewalbym sie wiecej niz 6 k graczy
wiesz na xantus jest cos kolo 5,5 k graczy:) dlatego pisze ze wiecej niz 6 k nie bedzie:) ale to po paru dniach albo tygodniach heh bo na poczatku bedzie cieniutko bo bedzie czekanie na inne gale niz 1DarthMario. napisał(a):
No chyba połowa z tego a po miesiącu będzie połowa z połowy i za dwa miechy odtworzą nowe uni itd. itd.Skalpelek napisał(a):
Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia.
kaito napisał(a):
Czyli nowe uni powstanie z prędkością normalną? (1x) a dopiero 9 stycznia x5 będzie?Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia.
Do 9 stycznia flota też (x1) czy (x2)?
Skalpelek napisał(a):
wiesz na xantus jest cos kolo 5,5 k graczy:) dlatego pisze ze wiecej niz 6 k nie bedzie:) ale to po paru dniach albo tygodniach heh bo na poczatku bedzie cieniutko bo bedzie czekanie na inne gale niz 1DarthMario. napisał(a):
Aramil napisał(a):
kont nie graczySkalpelek napisał(a):
Vendetta napisał(a):
A kiedy jakaś fuzja Uni specjalnych ? Tych z 5x ?
Narobicie Uni tak jak wyżej piszą gracze na początku wszystko fajnie pięknie a potem wiadomo ....
kaito napisał(a):
@kasai, a które to jest uni68?
terry napisał(a):
Nie wiem jak Ci to wytlumaczyc, ale uni68 to uni68!kaito napisał(a):
@kasai, a które to jest uni68?
Robert21 napisał(a):
Prośba czy na planowanym unii możecie wyłączyć opcję ładowność sond... nie chcę aby gra polegała na tym, że siedzę i atakuję idlaków... i tak szpieguj - atakuj - szpieguj atakuj... co ja robot jakiś czy jak ;-)))
SAMURAI napisał(a):
Na każdym nowym unii rejestrują się setki (lub tysiące) graczy. Na KAŻDYM NOWYM UNII. Jest to jakiś wyznacznik.
Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie. Ahh zapomniałem jedyne co wam wychodzi to BLOKOWANIE LUDZI I LICZENIE KASY, no bo przecierz wam administratorom zwisa co sie dzieje na serwerach albo nie rączka rączkę myje.
Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie.
Wszędzie nawet do łagru byle nie tam . Myślę że nawet wizyta w psychiatryku sprawiła by mi więcej radości niż 5 min spędzonych w waszym PSEUDO teamieciap napisał(a):
Zapraszam do teamu. Same plusy: nic nie robisz a kasa leci.Vendetta napisał(a):
Ty i tak nic nie robisz .... wy nic nie robicie. Ahh zapomniałem jedyne co wam wychodzi to BLOKOWANIE LUDZI I LICZENIE KASY, no bo przecierz wam administratorom zwisa co sie dzieje na serwerach albo nie rączka rączkę myje.
Parametry:
przyrostyogame.cba.pl/Info.html
lub
ogame.pl klik w specjalne
Truck driver napisał(a):
(...)jako team nie robicie doslownie nic aby zachecic nowych graczy do gry na starych uniach. Najlatwiejsza opcja to tylko otworzyc nowy serwer i liczyc kase(...)
Starrk napisał(a):
Tak jak klawisz w więzieniu nie jest tym, co wyznacza zasady, tak administracja ogejma nie jest tym, kto ustala losy ogejma
Truck driver napisał(a):
Wiec po co jest ta cala administracja skoro nic nie moze zdzialac i jest tylko marionetka w niemieckich rekach?Starrk napisał(a):
Tak jak klawisz w więzieniu nie jest tym, co wyznacza zasady, tak administracja ogejma nie jest tym, kto ustala losy ogejma
Vendetta napisał(a):
Właściwe Pytanie w właściwym miejscu haha To ja Ci powiem tak jak zobaczysz te przekręty na Quantum to będziesz wiedział po co Oni są. Z resztą Oni temat rzeka nie widzisz tego co robią ? Usuwają tickety , banują , rzucają warnami Ty wiesz ile to kosztuje czasu i energii .... gdzie srednia graczy aktywnych na serwerze to 290 xd
ile?ciap napisał(a):
Zapraszam do teamu. Same plusy: nic nie robisz a kasa leci.Vendetta napisał(a):
Parametry:
przyrostyogame.cba.pl/Info.html
lub
ogame.pl klik w specjalne
kaito napisał(a):
mam informacje, że top1 nowego uni przeznaczy na antymaterię 2000zł
25 gości