Nowe uni - nowe możliwe opcje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Dobrze zatem przepraszam za takie ciągłe pytania, urlop już dawno zaplanowany, bo u nas w firmie na początku roku planuje się już urlopy, kierownik inaczej mi nie może dać.
Po prostu na Kallisto przestałem grać, bo miałem już kończyć z Ogame, ale i tak wróciłem niestety. Złom nie miał na to żadnego wpływu, bardziej to, że gra zabierała mi dużo czasu prywatnego, ale teraz myślę sobie po prostu eko pograć na nowym uni, bo na flotę mam za mało czasu. Pozdrawiam -
Nowe uni będzie ogłoszone 12 lipca(na polskim forum może być dzień później).
Start nowego serwera planowany na 18 lipca.
Opóźnień raczej nie będzie, gdyż zrezygnowano z wprowadzenia jednej małej nowości.
Za to będzie największa jak dotychczas premia na starcie w postaci antymaterii. -
Dzięki za info Lukas90
-
Chyba zapomnieli oglosicZ PROCHU POWSTALES ? TO WSTAN I SIE OTRZEP !
-
Jest sezon urlopowy i pewnie dlatego. Oby się nie spóźnili i nie ogłosili otwarcia parę dni po...
-
co mają ogłaszać skoro narazie nawet u niemców nie ma żadnego info o nowych serwerach??
jakiś troll napiusał info o nowym uni i każdy uwierzył... facepalm -
jakby spojrzeć na daty pomiędzy nowymi uni to faktycznie niedługo będzie nowe
-
Już naprawdę niedługo
A konfiguracja zapowiada się naprawdę ciekawie -
tylko nie 7x to już będzie dobicie.
To spica jest już ciekawa, ale dla ludzi o mocnych nerwach -
im ciekawiej tym lepiej jak smoki pisze, że naprawde ciekawie to licze na kosmos!!
-
Poczekamy ,zobaczymy czy warto wracać?
Jak uni bedzie pod flote to zagramy i poklikamy w wolnych chwilach przy browarku.
Pozdro i czekam na ową ciekawą konfigurację.
nie wiem jak jest obecnie z frekwencją na nowych uni,ale szybko pustoszeją,skoro po ponad miesiącu startuja nowe uni
nie licze na wiele,raczej klikne z ciekawości i sprawdzenia sie co zdziałam bez antymaterii,chociaż kto wie,jeśli piwo zaszumi w czaszce to może i zainwestuje [troche], a co mi tam...kiedyś musi być ten 1 raz,bedzie na antyobrone:)
//posty połączone
//ciapAggressive in Dark -Start w 2006r. i konto zbanowane w 2015r. Powrót do nałogu 2017-07-15.
-
Znów wakacje, więcej czasu i ogame sie przypomniał liczę że nowy serwer na dniach powstanie nie moge się doczekaćOnimusza Wezn
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez BoskiCzaras ().
-
Temat został wyczyszczony z fałszywych informacji o nowym serwerze.
Informacje o nowościach w OGame pojawiają się w dziale Nowości i ogłoszenia. Ogłaszane są przez team czyli osobę która ma specjalną rangę na forum.
Lukas90 to ostatnie upomnienie za podszywanie się pod team i wprowadzanie w błąd użytkowników forum. -
dla mnie ciekawa konfiguracja to była by 100% z pz. i 100% z pasa szczątków i nawet przy prędkościach x6 -> to można wyjść na chwile do toalety bo zawsze można będzie wcisnąć Flo Back i mamy nowiuśka flotę
wiem ze to nie realne ale można pomarzyć -
Na ogame.de już jest informacja o nowym uni, ciekawe jaka będzie konfiguracja na PL.
-
Czyli miałem racje Lukas90 to troll. Nie ma żadnych nowości. Zwykłe uni co u nas już było 6x eko i flota.
Co najlepsze uni otwierają w czwartek, a nie piątek. -
Kukazamura1990 napisał(a):
Na ogame.de już jest informacja o nowym uni, ciekawe jaka będzie konfiguracja na PL.
Mam nadzieję, że będzie taka sama. Jak dla mnie lepsza być nie może -
-
Ile % trafi na PZ?
-
Zawsze jeżeli nie piszemy w ogłoszeniu ile %, to znaczy że zastosowano domyślną konfigurację.
-
To co? uni na miesiac? chyba,ze taki jest cel to spoko.
Brawo za konfigurację,przyciągnie masę osób.
Uni bez basha? Chce ktoś,abym mu pograł eko do dowolnego i legalnego farmienia co 10 minut? PW !
Czy następne uni będzie bez pushu i multi? W sumie to bez wielkiej różnicy,a niektórych uni GO nie panują nad tym co się tam dzieje[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych.Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Poka Bydlaka ().
-
Uni dla noł lajfów grac grac pokraki tylko tam tysiaka wydac na top10 bo wam nie wyjdzie . Pozdro Trole ;3
-
Uni spoko, do momentu przeczytania info o braku reguły basha... strzał w kolano.
-
Brak basha i speed x6? Wróżę sukces. Eko - nie da się grać, bo ciągłe farmy. Flota - nie da się grać, bo gęsi na Niszcz będą latały setkami.
-
No to sobie pograłem eko... Odpuszczę tak żeby się nie denerwować.
-
-
Uff na jesien szykuje sie normalne uni bo balem sie przywala x5,x6UNI TARAZED - ZBOCZKI NAJLEPSZA EKIPA
-
ten bash to chyba lekka przesada? x3flo x7eko byłoby ciekawiejWEZN
-
Dear players,
This new universe will come with special rules :
Special rules:
No bashing limit
No pushing rule for players in the same alliance. Pushing for players not in the same alliance will be punished as usual.
Multi/ sharing strongly not allowed : Not allowed for players to play
under same IP ( a 3 day ban for each breach of the rule) , no sitting
allowed.
Na ogame.org jeszcze lepiej. Brak bashu i brak pushu jeśli surowce wysyła sojusznik o braku powiązanych IP.
Czy na PL też to będzie obowiązywać?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 14
14 gości