Jest gdzieś lista nowo otwieranych serwerów?
Chwilę szukałem, ale nie dokopałem się.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
chemikos napisał(a):
Darth Maul napisał(a):
to sie wycofajcie
Hocik napisał(a):
Nowe UniwersaTo masz na myśli ?chemikos napisał(a):
Art napisał(a):
Jeśli universum bez reguły bash to faktycznie taki problem, to możemy się z tej zasady wycofać...
Spawciu251 napisał(a):
komuś się nie podoba , grać nie musi , są inne uni .
Mari napisał(a):
Nie bardzo rozumiem jaka jest idea bashu, skoro jedyne co nas powinno ograniczać to flota i sloty.
Zbyt bardzo są farmieni ludzie to ich problem.
Skoro ustalone zostały zasady, że nie ma bashu to nie macie prawa tego zmieniać
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez STANNIS BARATHEON ().
Art napisał(a):
Możemy się jedynie wycofać z basha, bo to zmiana stricte po stronie Zespołu. Zmiany w konfiguracji już nie będą możliwe.
To teraz nie rozumiem. Jesteś za czy przeciw Bashowi Bo do momentu otwarcia serwera nie próbowaliśmy nic zmieniać. Jakoś po otwarciu też nic nie zmienialiśmy, czyli to taki komentarz wyłącznie ad personam?Lukas90 napisał(a):
Zacząłem grać na Virgo, ale jak zobaczyłem post Art'a, że zaczyna kombinować coś ze zmianami tuż po starcie serwera, włączyłem urlop i kasacje. "Polak mądry po szkodzie" - to chyba najlepiej określa naszego sołtysa.
Rozwiń myśl. Uni wedle założenia miało być hardkorowym pomysłem innym niż ta sieczka, która przeszła ostatnio. Poza tym nie wiem co tu 'szwaby' mają do całej sprawy i o jakim 'postawieniu się' piszesz.Lukas90 napisał(a):
Administratorzy z kilkunastoletnim doświadczeniem w grze nie potrafią przewidzieć takiej prostej rzeczy.
Postępują według schematu KOPIUJ - WKLEJ. Nie wiem, boicie się postawić szwabom czy naprawdę macie taką krótkowzroczność?
Następny, który myśli, że nie wiemy co to ankiety dotyczące konfiguracji. Gdzieś Ty się uchował przez ostatnie miesiące? Nie pasuje Ci konfiguracja - możesz nie zakładać konta. Jestem pewny, że ktoś się jednak znajdzie, aby móc pograć przy takich parametrach.Fenrir napisał(a):
Wiesz co, w Ogame gram od 2005 roku z przerwami, ale jedno się nie zmienia - wasze idiotyczne pomysły jako Teamu. Wystarczyło POMYŚLEĆ i po prostu rzucić ankietę na forum PRZED wprowadzeniem takiej "innowacji" (i to na uni x6) - mielibyście obraz, jak gracze przyjęliby speed uni bez basha. No ale to wymagałoby POMYŚLENIA, prawda?
Starrk napisał(a):
jedyne co można Artowi zarzucić, to to, że nie zredukowali prędkości GS na nowym Uni do 1/6 jej obecnej prędkości
9 gości