Drakensang napisał(a):
eko 4, flota 2, 50% złomu, 8k anty, +25 pól, 7 gal i brak ACS i wersja 6.02, która jest już w miarę stabilna.
Szanuje i popieram.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Drakensang napisał(a):
eko 4, flota 2, 50% złomu, 8k anty, +25 pól, 7 gal i brak ACS i wersja 6.02, która jest już w miarę stabilna.
Virus napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Szanuje i popieram.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Drakensang ().
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.03 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem,
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.02 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem, który się dwa razy pojawił i teraz próbuje go wywołać ponownie, żeby zobaczyć co nie działa.
u66juras napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.02 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem, który się dwa razy pojawił i teraz próbuje go wywołać ponownie, żeby zobaczyć co nie działa.
Na 6 ma byc skanowanie moonow oraz czat ingame, wiec tym bardziej ta wersje wprowadzic mimo bledow.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez u66juras ().
theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Tori Black napisał(a):
Ogame umarł i nie ma sensu otwierać nowego uni tak prędko. Odpalcie je za 2-3 miechy, a nie za miesiąc
theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Ninja napisał(a):
theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Najlepsza konfiguracja eveR
Na debrisie z obrony gra się całkiem fajnie, gdyby nie nowa szatka na Hyper grałbym z ekscytacją dalej, a tak klops kiedy wgl to nowe uni?Dholas napisał(a):
Najlepiej to nic na razie nie otwierajcie, dajcie Izarowi pozyc. A jak juz to znowu jakis drebis z obrony zeby nikt tam nie odszedl
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Balti ().
= Dhol = napisał(a):
A daloby sie uni bez szybkich dział?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Hejduk ().
13 gości