Drakensang napisał(a):
eko 4, flota 2, 50% złomu, 8k anty, +25 pól, 7 gal i brak ACS i wersja 6.02, która jest już w miarę stabilna.
Szanuje i popieram.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Drakensang napisał(a):
eko 4, flota 2, 50% złomu, 8k anty, +25 pól, 7 gal i brak ACS i wersja 6.02, która jest już w miarę stabilna.

Virus napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Szanuje i popieram.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Drakensang ().
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.03 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem,

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.02 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem, który się dwa razy pojawił i teraz próbuje go wywołać ponownie, żeby zobaczyć co nie działa.
u66juras napisał(a):
Drakensang napisał(a):
Jaga pograj sobie na uni z serii 6xx, na których jest 6.02 i ja od kilku dni nie mam tam problemów poza jednym bugiem, który się dwa razy pojawił i teraz próbuje go wywołać ponownie, żeby zobaczyć co nie działa.
Na 6 ma byc skanowanie moonow oraz czat ingame, wiec tym bardziej ta wersje wprowadzic mimo bledow.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez u66juras ().

theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Tori Black napisał(a):
Ogame umarł i nie ma sensu otwierać nowego uni tak prędko. Odpalcie je za 2-3 miechy, a nie za miesiąc
takie szybkie otwieranie nowych uni powoduje tylko że jak ktoś dostanie złoma to zamiast się odbudować idzie na nowe uni lub jak ma słaby top też idzie na nowe uni mając nadzieję że tam będzie wyżej w top
theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Ninja napisał(a):
theARTur napisał(a):
włączcie universum:
flota x1 ( albo 2 )
eko x5
pz 50%
pola + 25
Najlepsza konfiguracja eveR

Na debrisie z obrony gra się całkiem fajnie, gdyby nie nowa szatka na Hyper grałbym z ekscytacją dalej, a tak klopsDholas napisał(a):
Najlepiej to nic na razie nie otwierajcie, dajcie Izarowi pozyc. A jak juz to znowu jakis drebis z obrony zeby nikt tam nie odszedl![]()
kiedy wgl to nowe uni? Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Balti ().

= Dhol = napisał(a):
A daloby sie uni bez szybkich dział?![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Hejduk ().

3 gości