Midas napisał(a):
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
Popieram Midasa, najlepsza możliwa konfiguracja

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Midas napisał(a):
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
Midas napisał(a):
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
Art napisał(a):
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
taką propozycję mogę przedstawić, aczkolwiek patrząc historycznie co Uni to speed :x. Pytanie co z galaktykami i układami? Zakładam, że mają być zakrzywione?
Diet Coke napisał(a):
Z mojego punktu widzenia - po co komu lekko zmodyfikowana Vega? Uni praktycznie wymarle.
Obserwacja pokazuje, ze konfiguracje posrednie zwykle dosc szybko tak koncza, a te z tymi krancowymi ustawieniami trzymaja sie lepiej.
Z mojej strony:
Eco x5 - albo wyzej o ile to jest mozliwe, przyciaga to i ekowcow i flociarzy
Flo x2 - przyciagnie ecowcow
PZ: 70% - przyciagnie flociarzy
5 gal po 499 us (po kilku miesiacach juz zwykle na 4g sa niezle pustki)
dex na pz
zakrzywienie
Diet Coke napisał(a):
Z mojego punktu widzenia - po co komu lekko zmodyfikowana Vega? Uni praktycznie wymarle.
Obserwacja pokazuje, ze konfiguracje posrednie zwykle dosc szybko tak koncza, a te z tymi krancowymi ustawieniami trzymaja sie lepiej.
Z mojej strony:
Eco x5 - albo wyzej o ile to jest mozliwe, przyciaga to i ekowcow i flociarzy
Flo x2 - przyciagnie ecowcow
PZ: 70% - przyciagnie flociarzy
5 gal po 499 us (po kilku miesiacach juz zwykle na 4g sa niezle pustki)
dex na pz
zakrzywienie
Mari napisał(a):
Bez sensu brak opcji zniszcz. Na niektóre floty opłaca się niszczyć moony i bez tego nikłe szanse, że wyłapiemy daną flotę, a dobry flociarz i tak nie da się zezłomować, jak dla mnie opcja bez sensu.
POnury OutsideR napisał(a):
Mari napisał(a):
Bez sensu brak opcji zniszcz. Na niektóre floty opłaca się niszczyć moony i bez tego nikłe szanse, że wyłapiemy daną flotę, a dobry flociarz i tak nie da się zezłomować, jak dla mnie opcja bez sensu.
powiedzial gosciu ktory na 100% nie gral na speed uni dluzej niz miesiac... grales kiedys flota top10 bez moonow? bo z tym sie trzeba liczyc grajac na speeduni bez urlopu kolego a wiec takie "sranie w banie" nie pomaga tutaj w niczym, albo wylaczenie misji niszcz albo calkowity zakaz multi, chcesz pograc z bratem? masz problem ewentualnie inne uni, tylko wtedy sens maja kolejne speed uni jesli nie chcemy ufs
Midas napisał(a):
eko x3
flota x3
pz 50 %
anty 8k
pola +25
7 gal po 499 us
piciak napisał(a):
Wiadomo Art kiedy to uni bedzie?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rqewfrsgdg ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Drakensang ().
5 gości