Tak dość ciekawe opcje dali, znowu coś nowego. Szkoda, że speed tylko x3 :).
Rigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
Vega, Antares ON - ManWithBeard
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
82 mST - 33.722 % ~ Uni Quantum - przed UF [OFF] ~ 21 ST - 86.987 %
Uni Quantum - 297 badań [ON]
Devlin napisał(a):
Ankieta daje graczom poczucie, że mają wybór, na jakiś czas robi się spokój. Względny spokój.
Art napisał(a):
To nie tak.Devlin napisał(a):
Ankieta daje graczom poczucie, że mają wybór, na jakiś czas robi się spokój. Względny spokój.
Ankieta jest tylko i wyłącznie moją inicjatywą. Równie dobrze przetrzepałbym forum w poszukiwaniu postów na temat konfiguracji nowego Universum i przekazałbym własne zdanie.
Ale mi na tym nie zależy. Chcę Was pytać o zdanie, nawet jeśli jest ono potem korygowane przez kogoś wyżej. Nie zależy mi na spokoju, bo spokojne vel martwe społeczności już mam i jakoś nie widzę pośród nich OGame.
Dyskutujcie, wyrażajcie swoje opinie. Uczciwie podchodzę do tematu informując Was, że naszym zadaniem jest zebranie sugestii, wybranie najlepszej i wysłanie jej pod rozpatrzenie. Niczego więcej obiecać nie mogę.
Dlatego uważam, że dawanie Wam tematu pod dyskusje nie jest przejawem oczekiwania na spokój. Może i jest pozorowaniem wyboru ale przynajmniej gramy w otwarte karty.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ..Montes.. ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Boro ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Make em Say Hack ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Br0varek ().
NoName napisał(a):
nie wiem czy jest taka możliwość ale nawet w tym temacie były posty w których gracze chcieli by zmniejszenia ilości galaktyk
mało osób gra przykładowo do 5 czy 6 galaktyk... jest możliwość uwzględnienia tego w konfiguracji ?