No tyle ich jest wszędzie że dziwię się że się pomieścili wszyscy
i nie zrobili jednak dodatkowych gal lub więcej docelowych uni bo nawet na skrajnych pozycjach już nie da się wbić

Mowa o Nekkarze? Tam przyszło pierwszego dnia 70, ponad 300 na u68 poszło :pschweppes65 napisał(a):
Póki co to ja żadnych tłumów nie widzę, paru nowych i to w dodatku daleko ode mnie..
Lipa z tą fuzją że szkoda gadać
FILU napisał(a):
a ja z ciekawości zapytam się ile jest teoretycznie jeszcze wolnych miejsc na u68 a ile jest aktywnych graczy teraz na Nekkar ? i ile trzeba by było dodać galaktyk i czy na pewno trzeba by było jakiekolwiek gale dodać by Nekkar się zmieścił ?
Nie wiem o co Ci chodzi.schweppes65 napisał(a):
@ciap wiesz że nie odpuszczę, nie lubię być ignorowany..
Jeżeli masz pytanie do Teamu napisz ticketa.schweppes65 napisał(a):
Nie tylko o tym pisałem, na PW strzeliłeś focha a ja nie jestem łbem i nie pozwolę na to by mnie olewali.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
ackra napisał(a):
27schweppes65 napisał(a):
to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar
FILU napisał(a):
to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Emeryt_2016 ().
spirycik napisał(a):
@Art, wiadomo coś o relokacjach dla gospodarzy? Nie będę tu wymieniał argumentów za, bo wcześniej było już wszystko napisane.
szczeze wolę dodatkowe pola niż relkoacje ale i tak cuesze sie tym co dostane.ciap napisał(a):
DZIĘKUJEMY![]()
Swoją drogą Fuzja znowu popsuła mi przyrosty roczne!!!
edit:
@pit
"Jesli zapytam o dodatkowe pola to przesadze??"
Już masz 25
Qnick napisał(a):
czemu osad który spłynął namieszał w statystykach?
Dzięki, już sie poprawiłociap napisał(a):
Statystyki odświeżane są raz na 5 min. Przenoszona osoba trafia na swoją ex pozycję a dopiero potem spada.Qnick napisał(a):
czemu osad który spłynął namieszał w statystykach?
sta111siu napisał(a):
no jeśli to koniec to coś nie poszło...
dexPL napisał(a):
Dziś zaczęło się ładowanie idlaków na nowe uni. Z tego co widzę każdy z nich ma wrzucony urlop. A przecież idlaki miały iść bez urlopu.
gardze wami napisał(a):
@ciap
dzisiaj jest ostatni dzień przenosin? już dzisiaj wszystkie konta z universum exodusowych trafią na docelowe?
Qnick napisał(a):
Dzięki, już sie poprawiłoi co już po fuzji? tylko tyle?
@ciap możemy liczyć na garść statystyk po fuzji, ile gdzie spłynęło, w tym ilu aktywnych?ciap napisał(a):
Nie liczyłam więc nie wiem. :xQnick napisał(a):
Dzięki, już sie poprawiłoi co już po fuzji? tylko tyle?
2 gości