No tyle ich jest wszędzie że dziwię się że się pomieścili wszyscy i nie zrobili jednak dodatkowych gal lub więcej docelowych uni bo nawet na skrajnych pozycjach już nie da się wbić
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
schweppes65 napisał(a):
Póki co to ja żadnych tłumów nie widzę, paru nowych i to w dodatku daleko ode mnie..
Lipa z tą fuzją że szkoda gadać
-
Ktoś miał interes w tym by wykręcić wała-nie będę palcem pokazywał bo oko wybije
Pustynia jak była tak jest, nawet bać sie bardzo nie ma kogoKardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
Przerzucą wszystkie urlopy to nie będzie pustyni
-
a ja z ciekawości zapytam się ile jest teoretycznie jeszcze wolnych miejsc na u68 a ile jest aktywnych graczy teraz na Nekkar ? i ile trzeba by było dodać galaktyk i czy na pewno trzeba by było jakiekolwiek gale dodać by Nekkar się zmieścił ?
-
FILU napisał(a):
a ja z ciekawości zapytam się ile jest teoretycznie jeszcze wolnych miejsc na u68 a ile jest aktywnych graczy teraz na Nekkar ? i ile trzeba by było dodać galaktyk i czy na pewno trzeba by było jakiekolwiek gale dodać by Nekkar się zmieścił ?
O czym pisał Art 100 razy -
-
schweppes65 napisał(a):
@ciap wiesz że nie odpuszczę, nie lubię być ignorowany..
Coś pisałeś że team nie umie liczyć. A to głównie ja w team jestem od statystyk więc piszesz do mnie. Wytłumaczę Ci w takim razie:
Gdy układany był plan fuzji każdy zakładał że będzie jak w poprzednich -> przenosi się max 30-40%. Gdy liczyłam miejsce na u68 przy pierwotnym założeniu to konta które logowały się w ostatnim tygodniu BEZ PROBLEMU mieściły się w gali 1-3. W gali 1 brakowało 45 planet, w gali 2 brakowało 5 a gala 3 już była na plusie 55. Do tego cześć graczy klika przenoszenie specjalnie późno więc zrobiliby miejsce dla tych kont zapomnianych które przenoszenie kliknęło.
28 września dowiedziałam się że planują przenieś wszystkie konta. Przed 28 nie miałam takiej informacji czyli w czasie układania fuzji. Nie miałam wtedy również informacji że losowanie się odbywa tylko z serwerów docelowych. O tym dowiedziałam się ok 10 października. I tego dnia zgłosiłam problem do GF.
Pamiętaj że mogę liczyć na podstawie dostępnych mi informacji.
Pisałam to już parę razy ale nic do Ciebie nie dociera. Więc nie wiem po co się kolejny raz produkuje.
Mając dane i historię kont od 2012 roku, na chwilę obecną to 67 GB danych, żadna statystyka nie stanowi problemu. Jedynie ograniczenie "mamlenia" w napisaniu odpowiedniego programu. -
Nie tylko o tym pisałem, na PW strzeliłeś focha a ja nie jestem łbem i nie pozwolę na to by mnie olewali. Wybrane posty idą do kosza i manipulują całą dyskusję, ja już nie będę dyskutował, założymy temat gdzie indziej, tam gdzie wasza władza nie sięga.Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
schweppes65 napisał(a):
Nie tylko o tym pisałem, na PW strzeliłeś focha a ja nie jestem łbem i nie pozwolę na to by mnie olewali.
Na Nekkar jestem graczem i tak chcę być traktowana. -
jak cos znowu od kilku podstron nie ma o czym czytac... a ode mnie raz jeszcze dzieki za te fuzje ... ruch na Quantum ogromny .. nawet na idalkach niewiele lezy ... xdpadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar
-
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
-
Tam padło więcej pytan, tylko te "poprawne politycznie" zostały..
@ciap nie rób ze mnie idioty i nie naginaj rzeczywistości, zaczynasz się motać i co "koledzy" za Ciebie odpowiadająą
I to nie moje słowa więc przestań manipulować faktami
ackra napisał(a):
schweppes65 napisał(a):
FILU napisał(a):
Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzęPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Emeryt_2016 ().
-
Zadam kolejne niewygodne pytanie Jutro zgodnie z zapowiedzią migrują multikonta... Kiedy zostanie wprowadzona w lobby opcja odlinkowania konta?Antares top10 END
Cygnus top 10 END
Quantum top 50 ON
Himalia top 4 ON
Top 1 ACS uni Himalia ~ 757860.27% -
Lobby było po to by odciąć konta na jednym e-mail'u, kto wiedział wcześniej rozesłał wici i teraz po fuzji nieliczni tylko mają monopol, nikt im już rady nie da. Czyjeś chore ambicje o byciu top łan? no niby jakiś motyw jest..Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
spirycik napisał(a):
@Art, wiadomo coś o relokacjach dla gospodarzy? Nie będę tu wymieniał argumentów za, bo wcześniej było już wszystko napisane.
Zatem, udało się.
Gospodarze otrzymają 2 darmowe relokacje oraz 5 dni oficerów/komandora dla wszystkich aktywnych kont na Uni docelowych.
Doręczymy wszystko w środę. -
no i pieknie. Zawsze to coś.
Jesli zapytam o dodatkowe pola to przesadze??Bla, bla, bla, bla -
DZIĘKUJEMY
Swoją drogą Fuzja znowu popsuła mi przyrosty roczne!!!
edit:
@pit
"Jesli zapytam o dodatkowe pola to przesadze??"
Już masz 25 -
ciap napisał(a):
DZIĘKUJEMY
Swoją drogą Fuzja znowu popsuła mi przyrosty roczne!!!
edit:
@pit
"Jesli zapytam o dodatkowe pola to przesadze??"
Już masz 25
Darowanemu koniowi...Bla, bla, bla, bla -
czemu osad który spłynął namieszał w statystykach?
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
-
Dziś zaczęło się ładowanie idlaków na nowe uni. Z tego co widzę każdy z nich ma wrzucony urlop. A przecież idlaki miały iść bez urlopu.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
Qnick napisał(a):
-
-
ciap napisał(a):
Qnick napisał(a):
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
no jeśli to koniec to coś nie poszło...Wolność własność sprawiedliwość czerwonym śmierć
miejscem obecnej socjalistycznej "klasy" politycznej jest więzienie -
sta111siu napisał(a):
no jeśli to koniec to coś nie poszło...
-
dexPL napisał(a):
Dziś zaczęło się ładowanie idlaków na nowe uni. Z tego co widzę każdy z nich ma wrzucony urlop. A przecież idlaki miały iść bez urlopu.
gardze wami napisał(a):
@ciap
dzisiaj jest ostatni dzień przenosin? już dzisiaj wszystkie konta z universum exodusowych trafią na docelowe?
Qnick napisał(a):
Dzięki, już sie poprawiło i co już po fuzji? tylko tyle?
-
licznik na Nekkarze rósł z każdym odświeżeniem, teraz od ok. 10 min stoi.
ciap napisał(a):
Qnick napisał(a):
Dzięki, już sie poprawiło i co już po fuzji? tylko tyle?
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 26
26 gości