Tak widze dopiero teraz jak odswiezylem. Spadlem narazie tylko 43 lokaty
Bla, bla, bla, bla
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Avinashi napisał(a):
przybywać przybywają, pytanie brzmi tylko kiedy będzie można zdjąć urlop na przeniesionym już koncie;>
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
ale jak mam się w ogóle zalogować na uni na którą mnie preniosło, skoro w ogóle jej nie mam na liście? Widnieje tylko i wyłącznie unia exodusowaciap napisał(a):
Zaraz po przeniesieniu możnaAvinashi napisał(a):
przybywać przybywają, pytanie brzmi tylko kiedy będzie można zdjąć urlop na przeniesionym już koncie;>
Mnie przeniosło ale logowania jeszcze nie widzę w Lobby
Avinashi napisał(a):
ale jak mam się w ogóle zalogować na uni na którą mnie preniosło, skoro w ogóle jej nie mam na liście? Widnieje tylko i wyłącznie unia exodusowa
Na maila przyszło, że niby mogę już się zalogować, ale po zakończeniu urlopu normalna gra będzie możliwa po upływie 24 godzin...ciap napisał(a):
Też mam ten sam problem
Muszę dopytać
Puck napisał(a):
@ciap miałaś racje do do budowy - czas ciągle leci w trakcie fuzyjnego urlopu :p
Kociak napisał(a):
Drodzy Gracze,
Otrzymaliśmy sygnały od niektórych z Was o problemach z zalogowaniem się na konto już po przeniesieniu. Konto nie jest widoczne w lobby.
Chciałbym poinformować, że problem ten jest już znany i trwają prace nad jego szybkim rozwiązaniem. Sytuacja powinna zostać załatwiona w ciągu kilku kolejnych godzin.
Przepraszamy za utrudnienia.
Art napisał(a):
Drodzy Gracze,
Otrzymaliśmy sygnały od niektórych z Was o problemach z zalogowaniem się na konto już po przeniesieniu. Konto nie jest widoczne w lobby.
Chciałbym poinformować, że problem ten jest już znany i trwają prace nad jego szybkim rozwiązaniem. Sytuacja powinna zostać załatwiona w ciągu kilku kolejnych godzin.
Przepraszamy za utrudnienia.
Avinashi napisał(a):
@ciap a mówiłaś, że wszystko będzie w porządku, skoro robią fuzję na wszystkich serwerach
@FILU chyba wygrales zakladciap napisał(a):
Cóż, czuje się niemile zaskoczona Ale pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią.Avinashi napisał(a):
@ciap a mówiłaś, że wszystko będzie w porządku, skoro robią fuzję na wszystkich serwerach
Truck driver napisał(a):
@FILU chyba wygrales zakladciap napisał(a):
Cóż, czuje się niemile zaskoczona Ale pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią.Avinashi napisał(a):
Moja droga nie psychicznie tylko 600k DT = 15 KKK surki tu cię wykończenia z miesięcznym zyskiemciap napisał(a):
15 gości