Tak widze dopiero teraz jak odswiezylem. Spadlem narazie tylko 43 lokaty

Bla, bla, bla, bla
Avinashi napisał(a):
przybywać przybywają, pytanie brzmi tylko kiedy będzie można zdjąć urlop na przeniesionym już koncie;>
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
ale jak mam się w ogóle zalogować na uni na którą mnie preniosło, skoro w ogóle jej nie mam na liście? Widnieje tylko i wyłącznie unia exodusowaciap napisał(a):
Zaraz po przeniesieniu możnaAvinashi napisał(a):
przybywać przybywają, pytanie brzmi tylko kiedy będzie można zdjąć urlop na przeniesionym już koncie;>
![]()
Mnie przeniosło ale logowania jeszcze nie widzę w Lobby
Avinashi napisał(a):
ale jak mam się w ogóle zalogować na uni na którą mnie preniosło, skoro w ogóle jej nie mam na liście? Widnieje tylko i wyłącznie unia exodusowa
Na maila przyszło, że niby mogę już się zalogować, ale po zakończeniu urlopu normalna gra będzie możliwa po upływie 24 godzin...ciap napisał(a):
Też mam ten sam problem
Muszę dopytać
Puck napisał(a):
@ciap miałaś racje do do budowy - czas ciągle leci w trakcie fuzyjnego urlopu :p
Kociak
napisał(a):
Drodzy Gracze,
Otrzymaliśmy sygnały od niektórych z Was o problemach z zalogowaniem się na konto już po przeniesieniu. Konto nie jest widoczne w lobby.
Chciałbym poinformować, że problem ten jest już znany i trwają prace nad jego szybkim rozwiązaniem. Sytuacja powinna zostać załatwiona w ciągu kilku kolejnych godzin.
Przepraszamy za utrudnienia.
Art napisał(a):
Drodzy Gracze,
Otrzymaliśmy sygnały od niektórych z Was o problemach z zalogowaniem się na konto już po przeniesieniu. Konto nie jest widoczne w lobby.
Chciałbym poinformować, że problem ten jest już znany i trwają prace nad jego szybkim rozwiązaniem. Sytuacja powinna zostać załatwiona w ciągu kilku kolejnych godzin.
Przepraszamy za utrudnienia.
@FILU chyba wygrales zakladciap napisał(a):
Cóż, czuje się niemile zaskoczonaAle pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią.
Truck driver napisał(a):
@FILU chyba wygrales zakladciap napisał(a):
Cóż, czuje się niemile zaskoczonaAle pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią.
Moja drogaciap napisał(a):
2 gości