Tia widzę lata mijają a tutaj ciągle o tym samym. Ja z chęcią bym wyraził zgodę na przeniesienie mojego konta z U-14 na waszą dowolną unię, ciekawe czy byście nie zmienili zdania.
Porozmawiajmy na temat UniFusion
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Bored napisał(a):
Tia widzę lata mijają a tutaj ciągle o tym samym. Ja z chęcią bym wyraził zgodę na przeniesienie mojego konta z U-14 na waszą dowolną unię, ciekawe czy byście nie zmienili zdania.
-
Nie będzie fuzji, bo płaczki płaczą, że spadną w rankingu i, że niby zmieni się konfiguracja.
Już pisałem to się powtórzę, mnie osobiście bardziej cieszyłoby mieć top 100 na uni gdzie gra 2 k graczy niż na uni gdzie gra 150 graczy.
Co do zmiany konfiguracji to też łatwo obalić, są uni z podobną konfiguracją, można zawsze dawać wybór czy szybsze uni czy wolniejsze.
Generalnie jestem za fuzjami, kiedyś byłem przeciwko, ale dojrzałem do tego w przeciwieństwie do niektórych.
Czekam na falę krytyki i żeby mi psychę zniszczyć. -
Mari napisał(a):
Generalnie jestem za fuzjami, kiedyś byłem przeciwko, ale dojrzałem do tego w przeciwieństwie do niektórych.
Czekam na falę krytyki i żeby mi psychę zniszczyć.
-
-
@Truck driver Głównie właśnie ze względu na ranking, bo pamiętam, że po jakiejś fuzji spadłem sporo miejsc i to mnie denerwowało, ale ostatnio tak sobie pomyślałem, że może faktem jest, że jak jest więcej graczy to też takie uni jest bardziej aktywne, więcej celów dla flociarza i więcej partnerów handlowych dla górnika, ewentualnie więcej idlerów także. bo z uni docelowego oni nie znikają.
-
o właśnie o to chodzi bo na uni gdzie masz sąsiadów/celów garstkę to ataki , farmingi czy handel mniej przyniesie zysku niż gdyby sąsiadów /celów było więcej .
-
Mari napisał(a):
Głównie właśnie ze względu na ranking, bo pamiętam, że po jakiejś fuzji spadłem sporo miejsc i to mnie denerwowało, ale ostatnio tak sobie pomyślałem, że może faktem jest, że jak jest więcej graczy to też takie uni jest bardziej aktywne, więcej celów dla flociarza i więcej partnerów handlowych dla górnika, ewentualnie więcej idlerów także. bo z uni docelowego oni nie znikają.
-
na martwym uni tylko ecowcy się cieszą
-
Bored napisał(a):
-
Witam,
Utworzylem temat w DiD dotyczacy UF Uni Merkur z innym o podobnych parametrach. Zostałem przekierowany tutaj i widząc opinię duzej ilosci graczy Uni Merkur zainteresowanych takim rozwiązaniem, występuję z zapytaniem o możliwość połączenia z innym Universum o podobnych parametrach??
ABW - Uni 68
-
@The Pawelec każdy by chciał bo nuda i z braku nowych graczy unie wymierają lub wieczny urlop i idzie do pierwszego dzwona na nowe uni ale znajdzie się grono ludzi którzy twierdza że to właśnie wymieranie uni jest spowodowane UF i że każda UF przynosi straty bo obmierają unie ale tego nikt nie poparł dowodami tylko ktoś z gf tak napisał i trzeba wierzyć że im sie po protu nie chce no bo przecież kilku musiało by zająć się znowu na kilka tygodni ogame
-
Ja też byłbym zainteresowany zrobieniem UF dla Merkur i...? no właśnie które uni podejmie zbroje? ;d
-
-
Jak na moje może być fuzja Merkur & Libra. Parametry podobne chociaż na Libra jest 70% złomu floty, ale i tak może być. Zobaczymy co w tej kwestii moderator powie. Przede wszystkim jakie są szanse.
ABW - Uni 68
-
The Pawelec napisał(a):
Zobaczymy co w tej kwestii moderator powie. Przede wszystkim jakie są szanse.
Art może spytać czy w planach jest łączenie (ostatnio miało to miejsce we wrześniu: Porozmawiajmy na temat UniFusion) -
to spytajmy
-
Czy coś ruszyło się w temacie? Czy Art złożył zapytanie w naszej sprawie?
Co chwilę wychodzą kolejne, bezsensowne, nowe uniwersa, a czy ktoś pamięta jeszcze o starych wyjadaczach na starych uni? Czy tak bardziej po macoszemu? Jak to jest, Pani "nie jestem facetem"?17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
szefowa pewnie nie wie nic. troszkę pewnie jeszcze poczekamy na jakie kolwiek uniFusion.
Uni Taurus [ON] -
Rozumiem, ale interesuje mnie tylko, czy w ogóle w firmie są jakieś rozważania w tym temacie, czy raczej jest to odkładane sukcesywnie "na później". Czy możemy się spodziewać czegoś powiedzmy w połowie przyszłego roku, czy raczej nie ma na to szans.
Nie mówię, że już mają robić to UF. Chcę wiedzieć, czy w ogóle ktoś się nami interesuje, czy w głowie niemiaszkom tylko zysk z nowych bezsensownych uniwersów.17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
Starrk napisał(a):
@Vahosky Libra zaprasza
może być Libra chyba podobna konfiguracja. Właśnie, są jakieś plany? Przecież nasz Merk to zaraz padnie z przeludnienia Już się sporo osób na nowe Uni zmigrowało -
Nadal nic nie wiadomo w sprawie łączenia Universów
-
Art napisał(a):
Nadal nic nie wiadomo w sprawie łączenia Universów
-
Jako że jest to tylko polemika a nie jakies konkrety to ja proponowałbym połączenie Draco i Wasat z migracją Draco do Wasat. Uni na podobnym poziomie rozwoju choć Draco starsze, ale Wasat nadrabia szybkością eco i większa ilością graczy. Złom z 70% do 30% o też ok, bo teraz są doki kosmiczne i można wiele złomu odzyskiwać z doków jak ktoś ma wyższe levele, tak więc z rekompensowałoby te pole zniszczeń. Flotowcy więc nie stracą bo na Wasacie celów będą mieli więcej z racji ich górniczego charakteru, a prędkość flot x2 pozostałaby bez zmianŚmierć to tylko początek
-
Wielu graczy z Wasata żaluje pzta, wiec jako gracz Draco absolutnie jestem przeciwna zmniejszania pztu przy nastepnych uF.
-
Ruda napisał(a):
Wielu graczy z Wasata żaluje pzta, wiec jako gracz Draco absolutnie jestem przeciwna zmniejszania pztu przy nastepnych uF.
-
Też gram na Draco, pz to pikuś. Dok kosmiczny to wyrówna. Wasat ma więcej graczy o wiele więcej niż Draco, ma szybsze eco i doświadczenia wiem że raczej starsze uni przechodzi do młodszego, tak przynajmniej było z Elektrą która przeszła do Quantuma twŚmierć to tylko początek
-
-
to zależy od której strony patrzysz, bo jeśli od strony obrońcy to napełnisz bo 70% z doku i 30% z pz. Teraz policz sobie takie korzyści i dla flociarza i dla obrońcy, bo jeśli przy tylu graczy co jest na Wasacie jest dla flociarza więcej celów, każdy ekonom odbudowuje się w w kilkunastu procentach przy wysokim doku z 70% co daje ponownie potencjalny cel do zniszczenia w przeciągu krótkiego czasu,do tego ekonomia 3x daje większe możliwości aby szybciej pobudować flotę. Zauważ że 30% to jest standardowe pz jakie było zawsze na uniwersach. 70% to największe pz na uniwersach specjalnych, zbytnie przywiązanie do takiego pz doprowadziło uniwersum Draco do prawie wymarcia. Obecnie jest tam tylko ponad 2k graczy a na Wasacie jest z 2 razy więcej. Dostrzegasz korzyści zarówno dla jednych jak i drugich? Bo ja takŚmierć to tylko początek
-
Tronar napisał(a):
Dostrzegasz korzyści zarówno dla jednych jak i drugich? Bo ja tak
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 16
16 gości