Art napisał(a):
1: P,R,S,T =>U (floty x1, eco x3) plus 25 pol (aaaalbo łączymy PRST tylko we własnym gronie bez U)
no nie żartuj sobie ! po ostatnim s&d nie idzie nic wyskanowac
tyle czekamy na UF a teraz chcesz nas wykopac
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Art napisał(a):
1: P,R,S,T =>U (floty x1, eco x3) plus 25 pol (aaaalbo łączymy PRST tylko we własnym gronie bez U)
Starrk napisał(a):
@Ruda - dla flociarza dalej zostaje wybór dla Elki albo "wolnego" Xalynth
..:: RYSIEK ::.. napisał(a):
Ze swojej strony mam dwie propozysję dla kilku innych Uni. Każda oczywiście w innej konfiguracji, ale to myślę że jest najmniejszym problemem.
Pierwsza opcja - Fidis, Zagadra, Bete i Ganimed
Druga opcja - Fidis, Zagadra, Izar
Wisior napisał(a):
Sorro03 - zobacz sobie dysproporcję pomiędzy PRST, a U. Nie mielibyśmy szans nawet się bronić przed Waszymi atakami.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez slimakk ().
sorro03 napisał(a):
Wisior napisał(a):
Sorro03 - zobacz sobie dysproporcję pomiędzy PRST, a U. Nie mielibyśmy szans nawet się bronić przed Waszymi atakami.
wiem ze spore ale juz takie UF były !
a czemu my mamy byc pokrzywdzeni ?
^obserwator^ napisał(a):
NAJLEPSZE EKO???.... TWOI SĄSIEDZI
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tyranozaurus Jack ().
sorro03 napisał(a):
Cytat za "Wisior"
wiem ze spore ale juz takie UF były !
a czemu my mamy byc pokrzywdzeni ?
maly92losiek napisał(a):
Skoro ursa jest speed uni to czemu chcecie ją dać do klasycznych x1?
Lepiej dać ją do innych speed uni i niech wtedy ursa się martwi, a nie klasyki PRST.
Wisior napisał(a):
Hubas - chyba sobie nie zdajesz sprawy co się stanie jak się U dołączy i poleci na Ciebie jednego dnia 2k gsów Jak ktokolwiek z TOP10 uni Ursa poleci to nie będziesz miał co zbierać z floty...
Art napisał(a):
Przypominam, priorytetem są na prawdę stare Universa oraz fakt, że możemy mieć ograniczoną ilość migracji.
Tylko nie podnoszenie speed floty... Błagam.możne Ursie podnieść flotę do x2
Sarmik napisał(a):
Błąd Art, dzięki temu proponujesz fuzję dla uni, które już ją miały, a te, które wymierają są pominięte tylko dlatego, że mają np. 1,5 roku, sporo takich uni zdechnie (dosłownie) przez takie podejście, quantum i electra radzą sobie całkiem nieźle.
45 gości