kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• PanOwocek napisał(a):

@Massa, dla Ciebie moge za chrumkac- CHRUM CHRUM CHRUM- lepiej?? Ja sie czuje dobrze z tym co zrobilem i zadne sumienie mnie nie gryzie bo z Kotletem blisko nie bylismy. Patrze na to z zupelnie innej perspektywy i jest mi z tym naprawde dobrze. Pozatym widze ze barwy zmieniles, zostawiles sojusznikow dla silniejszego teamu- to chyba zdrada?:> Gdzie jest wiec szacunek Twoj do samego Siebie? Widze poprzedni sojusz nie odpowiadal i bales sie zlomu od SCS wiec dolaczyles donich :) Tak, to jest godne nasladowania. Masz sie za tem za lepszego,madrzejszego i bardziej uczciwego gracza?(pytanie retoryczne nie musisz odpowiadac bo i tak znam odpowiedz ) Szacunek to nie jest taka latwa rzecza a zachowac szacunek gdy ktos go nie okazuje wzgledem drugiej osoby? hmmmm... Ja skoro sie szanuje to wypowiadam sie rozwaznie w odroznieniu od Ciebie i paru tutaj obecnych.
    Piszesz w swoim poscie do oka zeby przestal pisac wyzwiska i zeby byl bardziej kulturalny, a jak ze Ty sie zachowales w tym samym poscie?? Sam napisales to jest tylko gra- Twoje slowa. Zanim cos napiszesz pomysl 2 razy bo zaprzeczasz sobie samemu :)

Troche objasnien:
    Ja nikomu(Tobie,) nie ublizylem ja tylko napisalem co mysle o Twoim zachowaniu A TO JEST ROZNICA!!
    Co do mojego strachu Kotlet juz Ci objasnil wyzej.
    A od kiedy to nie mozna zmienic sojuszu?Sam chciales to zrobic!Ja z New nie bylem od samego poczatku i nikogo nie zdradzilem.Cale New darze szacunkiem dobrze gralo mi sie pod ich bandera.Chlopaki z New i oczywiscie Monika wiedza ze zawsze moga liczyc na moja pomoc.
    To tyle co mam Ci do powiedzenia i nie wymyslaj jakis dziwnych historii
    ANDROMEDA - OFF
    URIEL - OFF
  • PanOwocek napisał(a):

@Iron, ile to kont juz dostales ktore zmarnowales?? Tak tylko pytam Ja przynajmiej jak zlamilem rok temu tak sie odbudowalem i zlomuje dalej, i nie kryje sie pod flota Tatko na 8 czy ktores tam gali

ty tez widzę że nie potrafisz logicznie mysleć.

konta jakie miałem szły w górę i sie rozwijały. Jezeli dostał je ktoś kto chciał grac to konto zyje dalej. Patrz konto Nastrro. Grałem tam sporo czasu postawiłem solidny fundament floty poprawiłem eko i zrobiłem kilka ST.

Jezeli konta dostał ktos komu czyjas praca zwisała to "konto oddane = konto zezłomowane" wiec nie ja to marnowałem.

Co do 8g siedze w zasadzie tylko tam bo to konto eko jest. Jakbys jednak popatrzyła w 2 ostatnie ST to jedno było w 8g kolejne w 7g wiec nie jest tak ze nie szukam czegos poza. Ogranicza mnie jednak rozłożenie planet.

Zanim cos chlapniesz to pomysl...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Iron vel Pikus ().

• Gratulacje ustrzelenia top 1 ACS, procek zacny, a nawet bardzo, będzie co przetapiać :) Co do dyskusji jaka pojawiła się zaśmiecając temat, ciężko jakoś mi to skomentować. Zupełnie nie wiem w czym problem, SCS dorabiacie jakąś swoją chorą ideologię do starcia. Na każdym kroku czepiacie się moralności owocka, wieszacie psy na Szu, oku, pierwszej damie, obrzucacie błotem sojusze w jakich grają wymienione osoby, czemu to ma służyć?, co chcecie przez to pokazać? Ja nie widzę najmniejszego sensu w dyskusji jaka powstała. Po prostu Kotlet zrobił błąd, a owocek to wykorzystał, a razem z nim pozostali co brali udział w starciu. SCS widzę, że u Was punkt widzenia zależy tylko od punktu siedzenia. / patrz np temat wojenny naszych sojuszy, nie wspominając już udziału w niej konta Nemezis/ Proponuję zakończyć żalenie się publicznie, bo naprawdę robi się niesmacznie i stajecie się sojem krzykaczy forumowych. Na koniec do co wulgaryzmów w pw, pomiędzy graczami, u mnie wygląda to tak, że jak piszę do kogoś, którego znam nawet rok, czy dwa nigdy ich nie używam, w żadnym kontekście i nie chodzi o to, że nie ufam komuś, ale wolę dmuchać na zimne.
    na koniec jeszcze raz gratulacje akcji, a Kotletowi szczere SzO.

PB
    SOLO
    - 5376,02%
    TOP :top1: SOLO Andromeda 4153,22% stan na dzień 05.03.2012r.
    ACS - TOP 5 Andromeda 6585,56 stan na dzień 13.05.2012r.
  • Gratuluje udanej egzekucji na Kotl3cie i zycze mu Szo pomimo ze bylem jego celem ;)
    W zasadzie Butch juz wszystko napisal ,ze strony Hypnosis nic dodac nic ujac
    Pozdro

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rumpel.s ().

• Hehhe troszku mnie nie było i takie cuda tu się dzieją O_O

Stek hmm.........osobiście i tylko osobiście Mi się nie podoba tzn sposób w jaki powstał ,nie chodzi już o to że owocek zgłosił (miał prawo) i tu też moim zdaniem nie powinien tego zgłościć o ile relacje miedzy wami były takie jak pisze schabowy ,wywalenie z buddy to też słaby pretekst żeby coś takiego zgłaszać ;]

nie mnie to rozstrzygać ^^ kibic z dala się nie O_O bo ktoś zgłosi :wrr:

Graty należą się za szybkie zebranie ekipy skład już mniej ważny

a więc podsumujmy

% -5
    kulisy powstania - (-1)

A dla Ciebie kotl3t nutka co byś wiedziała next time XD
    youtube.com/watch?v=OE13NAhdSnY
    :fa: u23 The END top 24 :fa:
    :fa:u56 The End Top 400 :fa:
    :fa: u63 The End Top 300 :fa:
    Unii Andromeda tylko po co :? ?(

19.05.2012 MUNICH!!!!!!!I Love This Game!!!!!!!

:evil: CHELSEA FC :evil:

WEST LONDON RULES

BEST SOLO 1109,12%
  • Graty Owocek i spółka :)) niestety choroba mnie męczyła w takie piękne dni i na forum nie zaglądałem ale do akcji mogłeś mnie wziąć ;P

Więc piękna Akcja i gratulacje zgrania i zezłomowania:) Przetapiajcie zyski ;D
    Obrońcy SZO!

"Upaść jest łatwo, trudniej się podnieść" ale to cechuje najlepszych graczy.

do naSTępnego.
    ST 169 1 104 816 % :gszo:

PB SOLO 66 686,35%
    PB ACS 369 507,5%

UDRACO - 567 593,2 - 94 ST
    U1 - 9693,37 - 10 ST
    U50 - 73 165,47 - 10 ST
    U67 - 9937,6 - 4 ST
    UAndro - 18 326,18 - 3ST

TOP 1 ACS uAndro
    TOP 3,5 ACS u50
    TOP 6 uDRACO

U12 - 48 396% - 24 ST
    U12 + DRACO SD - Aktywista TOP 1

VENI VIDI VICI (!)
  • wyslanie bluzga na PW to takie samo zlamienie jak zostawienie floty na 2 tygodnie bez FS i logowania sie
    z osobami z ogame, z ktorymi mozesz sobie pobluzgac nie gada sie przez PW tylko przez jakis normalny komunikator
    no ale coz
    czasami trzeba odebrac sroga lekcje zeby byc pozniej madrzejszym
    obroncy odbudowy

wnikac nie bede dalej w temat, bo mnie andromeda tak srednio interesuje, wiec nie wiem dokladnie co i jak :P
    gratuluje owockowi ]:-D , bo kumpel i jest tutaj wygranym, wiec jest czego.

norma 1 posta na rok w ST na andromedzie odbebniona 8-)
    53.196 % ( TOP 2 OGAME.PL ) 11.423, 7.886, 7.170, 6.476, 3.240, 3.176, 1176 [SSGUN]
    1.738 % 1.526 % [S.P.Q.R]
    1.470 % [NEMESIS]
    1.313 % [BASH]
    487 % [KWS]
    439 % [ANIOLY]

TOP 1 ogame.us 18.446 %

...na gorniczej emeryturze
  • No dobra, owoc, chciałeś to masz :D.
    No a więc gratuluję agresorom pięknych flotek oraz ubicia jeszcze piękniejszej :D. Owoc jakoś dawno nie ubiłeś solowego STeka :D.
    Obrońcy życzę Sz/O, faktycznie trochę głupi błąd stracić flotę przez taką wiadomość, no ale cóż - zdarza się. Niech Ci odbudowa lekką będzie.
  • -Freezer- napisał(a):

Na koniec do co wulgaryzmów w pw, pomiędzy graczami, u mnie wygląda to tak, że jak piszę do kogoś, którego znam nawet rok, czy dwa nigdy ich nie używam, w żadnym kontekście i nie chodzi o to, że nie ufam komuś, ale wolę dmuchać na zimne.

A jednak nie do końca jak się okazuje, co uświadomił mi Nastrro w dniu dzisiejszym. Dałem ciała, czego Nastrro nie wykorzystał, jak również SCS, za co wielki szacun.

PB
    SOLO
    - 5376,02%
    TOP :top1: SOLO Andromeda 4153,22% stan na dzień 05.03.2012r.
    ACS - TOP 5 Andromeda 6585,56 stan na dzień 13.05.2012r.
  • -Freezer- napisał(a):

-Freezer- napisał(a):

Na koniec do co wulgaryzmów w pw, pomiędzy graczami, u mnie wygląda to tak, że jak piszę do kogoś, którego znam nawet rok, czy dwa nigdy ich nie używam, w żadnym kontekście i nie chodzi o to, że nie ufam komuś, ale wolę dmuchać na zimne.

A jednak nie do końca jak się okazuje, co uświadomił mi Nastrro w dniu dzisiejszym. Dałem ciała, czego Nastrro nie wykorzystał, jak również SCS, za co wielki szacun.

kazdemu sie moze wyrwac lecz nie kazdy widzi od razu zamiast bluzga cyferki i %
  • Gratuluje ekipie złomującej TOP1 ACS i zysku nawet całkiem całkiem jak na Andromede XD
    Szkoda ze wykorzystaliście do tego bana z jednej strony dodaje uroku z drugiej zaś nie ma nic łatwiejszego :D mogliście sie postarać bardziej ^^
    Obrońcy radze trzymać nerwy na wodzy bo widać jak może się to kończyć :D
    Jeszcze raz gratuluje % i zysku.
    Teraz coś powyżej 20k% ;]

PS. Kupie konto flotowe na Andro :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bladeripper ().