Igła napisał(a):
Procedury wysyłki floty-> Ekspedycje: Standardowe ustawienia (szczegóły) klik w ten pasek czarny, preferowane transportery i/lub, okręty wojenne.
to wiem... kwestia tego, że standard mam ustawione 200dt... jak zmienić tą ilość?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Igła napisał(a):
Procedury wysyłki floty-> Ekspedycje: Standardowe ustawienia (szczegóły) klik w ten pasek czarny, preferowane transportery i/lub, okręty wojenne.
Przyjaciel Zubra napisał(a):
to wiem... kwestia tego, że standard mam ustawione 200dt... jak zmienić tą ilość?
MrFischer napisał(a):
U mnie ustawia 191 DT. Też jestem Ciekaw czy można to zmienić. W poprzedniej wersji było 200 szt. Pewnie jest to związane z optymalnym doborem floty w stosunku do pkt.
Przed wprowadzeniem wersji 5.0 Antigame pokazywało czas przy telepkach, w ogólnym podglądzie, jaki musi upłynąć aby ponownie go użyć.
Czy jest to nadal dostępne, jeśli tak to gdzie to odhaczyć w opcjach. A jeśli nie, to czy będzie się można spodziewać tej funkcji przy kolejnych aktualizacjach ?
Wtyczki oczywiście a nie gry ]:-D
Igła napisał(a):
A nie dodaje Ci 1 NN ?? Bo wtedy jest optymalna ilośc pkt ekspedycji, albo 200DT albo 191 DT + 1 NN
Pewnie jest to związane z optymalnym doborem floty w stosunku do pkt.
arturg5 napisał(a):
W RS nie pokazuje ile słać np DT? Czy tylko ja coś pomieszałem i nie mam...?
maniek0121 napisał(a):
a co trzeba zrobic zeby na dole raportu szpiegowskiego wyswietlal sie jaki symulator np Osimulate czy Dragosim czy jakis inny??
MrFischer napisał(a):
Zacznij od ustawień Oogame:
Ustawienia/Wygląd/Wiadomości. Sprawdź czy masz zaznaczone - pokaż pełen raport szpiegowski
Następnie Antigame:
Wiadomości/Raporty szpiegowskie/Pokaż rabunek i pole zniszczeń, też powinno być zaznaczone.
maniek0121 napisał(a):
a co trzeba zrobic zeby na dole raportu szpiegowskiego wyswietlal sie jaki symulator np Osimulate czy Dragosim czy jakis inny??
Ustawienia Ogame jak wyżej
Antigame:
Wiadomości/Raporty szpiegowskie/Symulator rabunków zaznacz możliwe
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Orzel371 ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez falcooo ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez xSilveRx ().
Orzel371 napisał(a):
Ten sam problem brak sumulatora walk, brak pokazanych rabunków, pz, ofk w antigame wszystko pozaznaczane i nic
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Maku69 ().
Musisz ustawić w opcjach ogame: Ustawienia >> Wygląd >> Wiadomości >> Pokaż pełny raport szpiegowski.falcooo napisał(a):
Juz zaintalowane podglad gali ladnie dziala nawet te kordy moge zobaczyc tylko dalej teraz nie moge dojsc dlaczego nie dziala mi w raporcie szpiegowskim potencjalny rabunek, symulatory i ilosc rekinow do zbiórki w sumie pokazuje mi goly raport jakby nie bylo anti.... Ciasteczka i historie poczyscilem, w opcjach mam tak samo ustawione jak tam wyzej Husarowi tlumaczyli i NIE dziala Tylko mi wyswietla:
Rozwiązywanie problemów:
• Brakujące opcje AntiGame
• Ta wersja nie jest testowana z wersją bieżącą Ogame
arturg5 napisał(a):
Właśnie-proszę czytać wszystkie posty a nie zadawać te same pytania...
Jak zrobisz " Pokaż pełny raport szpiegowski" nie będzie to dokładnie to samo jak było wcześniej (teraz w wiadomościach odrazu będzie rozwinięty raport-wcześniej,przy wyłączonej opcji "Pokaż pełny raport szpiegowski" trzeba było na niego kliknąć jak na normalną wiadomość) ale trzeba się przyzwyczaić lub czekać aż poprawią....Ale przynajmniej nie trzeba liczyć ile DT czy recków słać.....
Punkty honoru:
W nagrodę za walkę, z aktywnym graczem, w specjalnie zdefiniowanych statystykach, będzie można odbierać lub tracić punkty honoru otrzymując specjalny tytuł. Dla przykładu, większy łup (75% dla Imperatora) lub utrata ochrony początkującego gracza.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
"Co do metalu:
Na pewno od 2006 roku jest tak że jak chcesz ukraść metal to musisz wysłać o 50% więcej ładowności. Czyli żeby ukraść 75k metalu trzeba wysłać 112k ładowności
(75 + 75/2) "
14 gości