Przyklejony TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!

• Hydra

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Fearless dzieciaczkiem to możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum czy być może z liceum bo na więcej lat to cię bym nie liczył.
    To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć, a to że mnie pare razy przyfarmiłeś i to po restarcie serwera
    bo inaczej to się bałeś polecieć to powiedzmy sobie szczerze żadne osiągnięcie w szczególności że nigdy nie robiłem fsów :E
    Jedyną sensowną i godną podziwu twoją akcją było załatwienie bociarza, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
    Dałeś się złapać jak NOOB z top 1000 więc o czym my mówimy.
    PONAD 400 ST ogame.pl
    PONAD 150 HoF ogame.org
    .LK. Forever

"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"

• Sariel napisał(a):

Fearless dzieciaczkiem to możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum czy być może z liceum bo na więcej lat to cię bym nie liczył.
    To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć, a to że mnie pare razy przyfarmiłeś i to po restarcie serwera
    bo inaczej to się bałeś polecieć to powiedzmy sobie szczerze żadne osiągnięcie w szczególności że nigdy nie robiłem fsów :E
    Jedyną sensowną i godną podziwu twoją akcją było załatwienie bociarza, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
    Dałeś się złapać jak NOOB z top 1000 więc o czym my mówimy.

Chodziło mi o Twój tok rozumowania dzieciaka, "sfarmil pana PRO, muszę się odgryźć bo jest okazja". Jeżeli chodzi o rocznik mamy ten sam '83. Jeżeli masz cos do mnie śmiało wal na pw. Jest to gra błędów jak ktoś to kiedyś powiedział i taki oto błąd popełniłem. Nie psujcie już tego ST. Piszcie PW lub zaśmiecajcie sobie skrzynki na Ogame.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez F3arlesS ().

• gratuluje wspanialej pulapki
    agresor za bardzo sie rozlatal
    latal po moich satkach
    przed oddaniem konta
    i sie nalatal zjadla go zachlannosc
    ale nic to to tylko gra zabawa kazdy ma prawo latac jak chce
    zycze jednej i drugiej stronie dalszych sukcesow w grze
  • Na wstepie graty, akcja wzorowa, lekkie nie dopiecia i wadliwy speedsim ale %%%% trzeba przyznac podkreciliscie;).

Feerles mam nadzieje, ze jednak Szo bedzie, poniewaz jak by nie patrzec jestes jednym z najlepszych graczy na tym uni;).

BTW. Trevo, buduj flote lamo:P!!!!

gulf napisał(a):

sry za spam ale muszę Cię wyprowadzić z błędu żebyś nie rozprzestrzeniał się z tą herezją jak epidemia po uni :E ...więc, najbardziej zgrany sojusz na uni to oczywiście EASY!
    ZGADZA SIĘ LETRAG!!!!
  • Ręce same składają się do oklasków po tak wspaniałej akcji :brawo: :bdb: chłopaki ,lepiej tego nie można było wymyślić a przebiegłość Marcina nie zna granic :D ;P.

Te 6 gąsek to naprawdę wisienka na torciku a mega % dłuuugo nie będzie pobity :) :piwko:

PS: Tylko dlaczego to wszystko działo się beze mnie :( :foch: :juzpotobie: ;P

• No Panowie, daliscie czadu, piekna akcja. Najbardziej cieszy mnie udzial krismira i trevo, brawo chlopaki :E

Widze ze sariel vel czarna dziurka nadal buszuje, jak nie w grze to na forum i nadal idiotycznie irytuje swoimi gimnazjalnymi wypowiedziami. A podobno rocznik '83. Gustowny, taki jak moj, tylko ze dziurka zatrzymala sie chyba w rozwoju na gimnazjum, albo w wyksztalceniu :E Ty moj super PRO graczu, ciekawe skad te bany za push na twoim koncie sie znalazly :E

A to nowinka ze dziurka dostala zloma, musze znalesc to ST. Niezasmiecajac, jeszcze raz gratuluje podstawki.
  • Gratuluję WIDMO dobrze zaplanowanej i pięknie przeprowadzonej akcji. FeaRlesS wpadł jak Kojot goniący Strusia. Rutyna i pewność siebie to wielcy wrogowie latania.

Marek Szufa wykonujący program pt. "FeaRlesS"

Jestem tylko ciekaw, jakby potoczyły się losy wojny, gdyby w poniedziałek rano Dracula nie zepsuł pułapki, a nimis dostał od FeaRlesSa kontrę przy powrocie z 60% prędkości. Cóż, w przeciwieństwie do nas WIDMO liczyli tylko na siebie i się nie zawiedli.
  • No cóż, pomimo, że nie przepadam za obrońcami tak jak za ich całym sojuszem muszę pogratulować pięknej akcji i nowego Top 1 ACS.
    % wreszcie godny miana tego uni, mam nadzieje, że to nie ostatni akt tej wojny.
    Fearowi życzę jeszcze raz przemyślenia decyzji o odejściu i szybkiej odbudowy, która mam nadzieje będzie :)

PS. Wyjaśniajcie sprawy na pw, a nie tak jak w dziale ST na Jupi, gdzie pod każdą ciekawszą bitwą i większym % od razu są napinki i wzajemne obrzucanie się błotem.

Pozdrawiam - Hammer of Hate
  • ciap napisał(a):

Cytat za "Sariel"
    To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć

Jak to marzyć?
    Ty dostałeś złoma na top1 ACS i on też. :E

:D dobre ciap,żeby nie było przepału,jeszcze raz gratuluje:)

108xST Best % solo 5499,99%
    Sojusze:Legion,SET,Easy,ZWB - Lame Team Company :ocb: U:9,11,58,Barym,Jupiter,Hydra,Pegasus,emerytura.
  • No panowie bardzo ładna akcja dopracowana do samego końca po prostu nic dodać nic ująć :D Że Fear wpadnie wiedziałem to od samego początku gdy dostał konto bo nie jest to taki gracz jak jego poprzednicy.

Jeszcze raz graty i SZP :)

PS. Jeszcze jedno mi sie nasuwa na myśl. Fear to dla ciebie " Prawo, Lewo i dup w drzewo" :D
  • no nie wypada nie wpisać się pod takim starciem ^^ gratulacje obrońcom się należą, piękny % na pewno długo nikt nie pobije
    wszystko ładnie wyszło...tylko... to co tu teraz sie dzieje jest przy prawie każdym większym % na każdym uni wyzywanie od lam itp.. jak by nie patrzeć psuje to ST...

obrońca gratulacje
    a agresorowi SZO
  • piękna, zaplanowana akcja panowie
    akcja na prawdopodobne zwycięstwo w wojence ^^

Fear dasz radę się odbudować ktoś musi mnie skanami zmuszać do robienia fs ;)

a żałosnego wpisu Spayka nie ma co komentować
    pewnie i taka forumowa oaza mądrości jest do czegoś potrzebna ;P
    [center][/center]