Fearless dzieciaczkiem to możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum czy być może z liceum bo na więcej lat to cię bym nie liczył.
To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć, a to że mnie pare razy przyfarmiłeś i to po restarcie serwera
bo inaczej to się bałeś polecieć to powiedzmy sobie szczerze żadne osiągnięcie w szczególności że nigdy nie robiłem fsów
Jedyną sensowną i godną podziwu twoją akcją było załatwienie bociarza, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Dałeś się złapać jak NOOB z top 1000 więc o czym my mówimy.
To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć, a to że mnie pare razy przyfarmiłeś i to po restarcie serwera
bo inaczej to się bałeś polecieć to powiedzmy sobie szczerze żadne osiągnięcie w szczególności że nigdy nie robiłem fsów
Jedyną sensowną i godną podziwu twoją akcją było załatwienie bociarza, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Dałeś się złapać jak NOOB z top 1000 więc o czym my mówimy.
PONAD 400 ST ogame.pl
PONAD 150 HoF ogame.org
.LK. Forever
PONAD 150 HoF ogame.org
.LK. Forever
"W życiu nie ma nic gorszego niż przeciętność"
dziwiłem się sam jak przyszedłem z Pracy czemu skanów nie mam od Fearless tu Jooy pisze w soju że dostał złoma hehe no cóż a sam planowałem już akcje na niego przetapiajcie a Fearlesowi Sz/O
chłopaki ,lepiej tego nie można było wymyślić a przebiegłość Marcina nie zna granic
;P.

i czekam na linka z jakimś ładnym solo. acsy są słabe. 
U:
[/center]

[/center]
ACS