Pfff...odezwal sie,ten co chcial zagiac Kochany,gdybym chcial to wrzucilbym tu taka cegle,ktorej nikt nie rozbil nawet mlotem pneumatycznym,a Leniwy w przyplywie desperacji zalozylby na temat klodeczke z powodu jego naturalnego zgonu No i nie wiem,czego sie czepiasz filmu o jakze dumnym tytule "Sky Fighters" Zwlaszcza,ze kadr ktory wkleiles jest po prostu kwintesencja dramatyzmu sytuacji
Z jakiego filmu pochodza ponizsze fotki? Btw. to megawypasione te nikusie na nogach bohatera-wygladaja jak walonki w wersji soft Prosze o jakis plakat...filmu,a nie walonek Wiem,ze ta zagadka jest juz naprawde żenua w swojej prostocie,ale miekkie serce wygrywa w konfrontacji z lekka nuta wampirzego sadyzmu,a cegielnie zamknalem w dniu dzisiejszym na cztery spusty
Z jakiego filmu pochodza ponizsze fotki? Btw. to megawypasione te nikusie na nogach bohatera-wygladaja jak walonki w wersji soft Prosze o jakis plakat...filmu,a nie walonek Wiem,ze ta zagadka jest juz naprawde żenua w swojej prostocie,ale miekkie serce wygrywa w konfrontacji z lekka nuta wampirzego sadyzmu,a cegielnie zamknalem w dniu dzisiejszym na cztery spusty
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez regis ().