Astro 19
Planet 11
Chemik
U43
Pozdro 4all
Planet 11
Chemik
U43
Pozdro 4all
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
gluttony napisał(a):
ile razy trzeba powtarzać, że uni specjalne nie będą tutaj przedstawiane... macie własny temat
Myślę że sam możesz mi je podać. Jeżeli wiesz że są jakieś rekordy to musisz wiedzieć też jakie.Mario Kempes napisał(a):
Proponuję spojrzeć na rekordy u60 i zrobić małą aktualizację.
Pozdrawiam
Rekordy u50 dostałam w spadku po pimpie i tak zostało.Rzeźnik drzew napisał(a):
gluttony napisał(a):
ile razy trzeba powtarzać, że uni specjalne nie będą tutaj przedstawiane... macie własny temat
LOL spójrz może najpierw i zauważ, że jednak Ciap robi wyjątek i uwzględnia u50 i u60. Chociaż sam się dziwię. Ja bym je traktował tak samo jak pozostałe speed.
Pzdr
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zefir ().
ciap napisał(a):
Myślę że sam możesz mi je podać. Jeżeli wiesz że są jakieś rekordy to musisz wiedzieć też jakie.Mario Kempes napisał(a):
Proponuję spojrzeć na rekordy u60 i zrobić małą aktualizację.
Pozdrawiam
Nikt mi nigdy nie pisał że prowadzenie tego tematu = obowiązek przeglądania tematów i szukania.
Nie rozumiem czemu mnie zmuszasz do szukania czegoś gdy równie dobrze możesz sam to podać?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mario Kempes ().
No a gdzie ma się dyskutować o rekordach jak nie w rekordach?munchlax27 napisał(a):
nie wiem, czy to dobre miejce, ale mam jedno pytanie:
czy w wyniku banów za używanie pewnego programy, w 29 dzień od założenia blokady pospadały jakieś floty? padł jakiś rekord?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PoZeRaCz GwIaZd ().
Vilebert napisał(a):
Aktualizacja rekordów:
Kopalnia metalu: 389 Vilebert [Uni37] 10 planet
Ekstraktor deuteru: 340 Vilebert [Uni37] 10 planet
Vilebert napisał(a):
A astro 19 to już chyba standard bo właśnie też mi się zbadało:P
20 gości