Najwięcej badań - 263
Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
nick - Maratonczyk
uni - 43
Zabudowane pola na 11 planetach - 2483
Suma poziomów elektrowni słonecznych na 11 planetach - 373
I to by było na tyle.Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627 -
Każdy spamuje to i ja chcę!
Aktualizacja! -
Czy nikt nie myślał o wprowadzeniu rekordów ekspedycji?
-
Bo moderator na to się nie zgodził żeby zrobić taką kategorię.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
To szkoda troszkę
W moim sojuszu 3 osoby latają i nawzajem sobie śrubujemy rekordy -
Nie dam powodu modkowi żeby mi temat wziął
-
Jeśli miałby się taki rekord pojawić, to osobiście nie widzę ku temu większych przeciwwskazań. W DiD większości uni możemy odnaleźć tematy, gdzie gracze wymieniają się informacjami na temat wyników ekspedycji. Jakby to miało ogólnie wyglądać, chyba wszyscy wiemy, ale może jednak niech ciap mi napisze, czy zdecydowałaby się wprowadzić taka statystykę i jakby to miało wtedy wyglądać. Ja z kolei pomolestuję nieco Twistera :D.
Pozdrawiam
Żubrzyk -
Na pewno by było ciekawie gdyż u nas na uni tego nie ma
-
sebek85 napisał(a):
Na pewno by było ciekawie gdyż u nas na uni tego nie ma
Rekordy "Seek and Destroy" są, "Bitwy" tak rozbudowane że ło więc na nową kategorię "Ekspedycje" też się miejsce znajdzie tu.
Żubrzyk napisał(a):
ale może jednak niech ciap mi napisze, czy zdecydowałaby się wprowadzić taka statystykę i jakby to miało wtedy wyglądać.
Za dużo kombinujecie
Dla Waszych oczu, dla Waszej wygody i spełnienia Waszych oczekiwań. Kombinatorykę z tych właśnie względów muszę mieć opanowaną, szczególnie, że mówiąc "Waszej", mam na myśli spore grono ludzi, których zdania są podzielone co do różnych tematów.
Żubrzyk -
Porozmawiałem sobie zarówno z ciap, jak i Twisterem. Jeśli taka wola graczy, a i prowadząca, nie ma nic przeciwko, to jak najbardziej taki rekord powinien zostać do tego zestawienia dodany. Także niechaj napływają zgłoszenia, a ciap pewnie niebawem doda stosowną pozycję w wykazie rekordów. Przypominam równocześnie, że rozmowy o wynikach ekspedycji mają miejsce w DiD każdego uni, tam też zapraszam zainteresowanych.
Pozdrawiam
Żubrzyk -
No i ekspedycje dodane.
Nie każdy rekord bo są strasznie słabe x:
+
Najwięcej punktów: 431.154.512 NG [Uni3] -
Nasze Ekspedycje
Rekordy ekspedycji z uniwersum 65, temat prowadzony już ponad rok
Martwi mnie jedynie to czy rekordy ekspedycji będę zawsze uczciwe. Wierzę w graczy.
Metal: 2.680.000 - ARCTURUS [-]
Kryształ: 1.188.000 - Why so Serious [Hanza]
Deuter: 800.000 - Przyjaciel Zubra [HOTS]
Antymateria: 1243 ARCTURUS [-]
Mały transporter: 198 - Czarodziciel [D.o.D]
Duży transporter: 87 - Czarodziciel [D.o.D]
Lekki myśliwiec: 233 - ARCTURUS [-]
Ciężki myśliwiec: 60 - Bachti [PIWKO]
Krążownik: 32 - Why so Serious [Hanza]
Okręt wojenny: 14 - Przyjaciel Zubra [HOTS]
Sonda szpiegowska: 733 - Paul Eagle [Hanza]
Bombowiec: 10 - Czarodziciel [D.o.D]
Pancernik: 17 - Why so Serious [Hanza]
Niszczyciel: 7 - Czarodziciel [D.o.D]
PozdrawiamofflinePost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Muad'Dib ().
-
-
Rzeźnik drzew
Uf
divaD
Rekordy OGame.pl /3.7.2011/
"Dla rekordów "Budynki na planecie sumarycznie", "Planety", "Ksiezyce", "Budynki na ksiezycu sumarycznie" i "Wydobycie" podajemy ilość planet. "
-
-
infuza.com/pl/weekly/Poland/Universe21/Alliances/1875
Punktów na członka: 20.623.630
Uni 21, CPU21, osób 6"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
teraz keyra będziemy musieli sami dogonić ten wynik
-
-
U mnie na uni nie ma tematu z rekordami, ale myślę że warto się pochwalić.
Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilku technikom z ekspedycji udało się uruchomić niektóre statki i dołączyć do floty.
Następujące statki dołączyły do floty:
Ciężki myśliwiec 85 -
"Zgłoszenie ma zawierać: nick, uni, jaki rekord, nowa wartość rekordu. "
Nick? Uni?
gluttony napisał(a):
teraz keyra będziemy musieli sami dogonić ten wynik -
domen napisał(a):
Po pół roku oczekiwania udało się: )
To jest bez sensu, badaj lepiej coś co sie oplacaSojusz AVALON od roku 2005 -
Każdy ma inny cel na ogame(flota, wydobycie..). Moim było zbadanie na ten poziom laserowej, u mnie ciągle coś się bada więc źle nie jest. Za pare lat gdy być może tej gry już nie będzie powiem sobie - "w czymś tam byłem przez chwile najlepszy" (być może najlepszy w czekaniu na to badanie które nic nie wnosi:) )
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez domen ().
-
Każdy robi co lubi i jego sprawa na co surowce wydaje . Flociarz powie ci że budowa kopalni za kilkaset kk surowców jest bez sensu. Oczywiście to bluźnierstwo
gluttony napisał(a):
teraz keyra będziemy musieli sami dogonić ten wynik
Może pomogę .Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
-
ciapek bardzo nieładnie!!!
cezar - a jak?
co do tech laserowej, graty nigdy bym nie wydał więcej niż na obowiązkowy 12 lvl -
laser 22 i pol roku jeszcze bardziej zmarnowanego czasu niz sama gra ale gratki za talent
-
hot_shot2 napisał(a):
laser 22 i pol roku jeszcze bardziej zmarnowanego czasu niz sama gra ale gratki za talentoffline -
To teraz ja!
Abrams
"To jest bez sensu, badaj lepiej coś co sie oplaca "
E tam! Niech tylko nie bierze się za astro! Pisze to ja której się marzy 12 planet.
domen
Słabą masz astro
hot_shot2
A kiedyś Art napisze:
Drodzy gracze, niestety musieliśmy podjąć decyzję o usunięciu gry OGame. Gra zostanie wyłączona w dniu X, a więc za tydzień. Liczba graczy znacząco się zmniejszyła i bieżące koszty są za wysokie, dlatego nie pozostaje nam nic innego, jak tylko usunąć grę. Teraz już nie możesz kupić waluty premium. Jesteśmy przekonani, że dobrze się bawiłeś grając w grę OGame i chcemy Ci serdecznie podziękować za Twoją wierność. Na pl.mmogame.com znajdziesz wiele innych darmowych gier, które na pewno Ci się spodobają. Cieszymy się na ponowne spotkanie z Tobą! Twój OGame Team
I tyle z tego będzie.
Stawianie takiego głupiego rekordy jest mniej męczące niż skanowanie, polowanie kilka nocy w tygodniu...
Ja tam się cieszę ogame.fr ma jeden rekord mniej w światowych
Cri -
Rzeźnik drzew napisał(a):
Uwielbiam takich forumowych płaczków, którzy myślą ze sypią jakimiś mądrościami. Jego gra nie różni się od gry każdego innego gracza Ogame, każdy gra da satysfakcji, każdy poświęca i czasem marnuje czas na głupoty. Jedni w mniejszym, drudzy w większym stopniu. Najpierw popatrz na swoje życie a potem naśmiewaj się z innych.
komentarz przemilcze bo przyznal bym Ci racje, a sens laseru 22... niech ktos nas zaszokuje i zadeklaruje badanie na 23lvl -
Wyrównanie rekordu
Ilość bitew (acs) jednego gracza w Top10 ST na jednym uni: 6 Leonidas [Uni28]
[TOP.10]...bitew solo i acs... Uni.28
Top 2,3,4,5,6 i 10 a licząc wtopę z moim udziałem to by było 7
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5