Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Why so Serious napisał(a):
Ciap mi się wpisuje w górników to i ja troche u Niej po spamuje ;p
ciap napisał(a):
Na tym uni jest 70% złomu a nie 30%Jarczyk napisał(a):
75.000/7*3 = 32.142%
Jarczyk napisał(a):
W takim razie dodaj jako trzecia kategoria bitew, zrobilas osobna dla u50 to dodaj teraz dla u60 i Draco, gdzie zlomu jest wiecej.
- Rekordy OGame.pl obejmują prawie wszystkie polskie uniwersa:
W tym dla:
- Uni50, Uni60, UniDraco/Uni70 - są osobno uwzględniane. (SpeedUni x2)
- UniElectra/Uni71, UniFornax/Uni72 - nie mają swojego miejsca w rekordach. (SpeedUni x5)
- Reszta uni ma po 3 rekordy
- Uni60 - % z RW dzielimy przez 2
- UniDraco/Uni70, UniIo/Uni75 - % z RW mnożymy przez 3/7
- Uni39, Uni40 - % liczymy dla zniszczonych statków
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
lualua napisał(a):
Ja bym jeszcze dodał jedną kategorię - TOP Idiotów ogame.pl bez podziału na uni ze względu na speed czy %. Sądzę, że takie perełki jak to poniższe
ACS; Wojownik, the 44, elam vs celt - 43523,06% + zbiórka top 1 ACS?
zasługują na podczepienie. Będzie to świetny poradnik dla noobów jak i możliwość pośmiania się za free.
ciap napisał(a):
Rekord "Idioci" jest obraźliwą kategorią o wydźwięku odnoszącym się do życia realnego dlatego takiej kategorii nie będzie.
Strasznie politycznie poprawny/poprawna (niepotrzebne skreślić) jesteś. Skoro ktoś jest idiotą w realu to takim pozostanie i w świecie wirtualnym. Mnie nie chodzi o ciekawe tylko wybitnie idiotyczne jak to RW do którego zamieściłem link. Jak zapoznasz się z całym tematem to będziesz wiedział o co chodzi. Domniemuję, że upadek floty top1 na u8 nie odbyło się w tak spektakularnie idiotycznych warunkach xDciap napisał(a):
Rekord "Idioci" jest obraźliwą kategorią o wydźwięku odnoszącym się do życia realnego dlatego takiej kategorii nie będzie.lualua napisał(a):
Ja bym jeszcze dodał jedną kategorię - TOP Idiotów ogame.pl bez podziału na uni ze względu na speed czy %. Sądzę, że takie perełki jak to poniższe
ACS; Wojownik, the 44, elam vs celt - 43523,06% + zbiórka top 1 ACS?
zasługują na podczepienie. Będzie to świetny poradnik dla noobów jak i możliwość pośmiania się za free.
Kategoria ciekawe RW to co innego ale czy ona ma miejsce w rekordach ogame.pl? Sama mam parę ciekawych ST z u8/u41 np fs na szpieguj na sojusznika Sienio.
(Tylko czy ciekawe ST z uni może być ciekawe dla kogoś kto tam nie gra?)
Teraz podyskutujemy o samym RW co podałeś:
Piszesz "bez podziału na uni" tylko że takich RW jest dużo i trzeba by wybrać te najlepsze/największe a tu już ma znaczenie speed czy %.
Rok temu spadło tak konto top1 na u8.
Odwołuję się od upomnienia gdyż moja wypowiedź to była propozycja dodania nowej kategorii do rekordów. To że nie spotkała się z aplauzem to już insza inszość...from Quauli
ciap, chodź na Moderatorkę... nadajesz się, naprawdę.
A żeby bezsensownie nie spamować w temacie, to połączyłem ostatnio w jedno dwa tematy o czym w.w. wspominała i upominam lualua za wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu, j.w.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez lualua ().
Rauta Rehki napisał(a):
djuhas: co z tego ze na uniach A-I mozna to bylo badac wczesniej? popatrz na reszte rekordow wiekszosc jest na uniach ktore powstaly najwczesniej, jaka tu sprawiedliwosc? niech unie a-i tez cos maja ;p
HahaQuauli napisał(a):
ciap napisał(a):
Rekord "Idioci" jest obraźliwą kategorią o wydźwięku odnoszącym się do życia realnego dlatego takiej kategorii nie będzie.
ciap, chodź na Moderatorkę... nadajesz się, naprawdę.
lualua napisał(a):
Strasznie politycznie poprawny/poprawna (niepotrzebne skreślić) jesteś. Skoro ktoś jest idiotą w realu to takim pozostanie i w świecie wirtualnym. Mnie nie chodzi o ciekawe tylko wybitnie idiotyczne jak to RW do którego zamieściłem link. Jak zapoznasz się z całym tematem to będziesz wiedział o co chodzi. Domniemuję, że upadek floty top1 na u8 nie odbyło się w tak spektakularnie idiotycznych warunkach xD
hiper333 napisał(a):
Astrofizyka poziom 14 gracz hiper Uni 21
gluttony napisał(a):
hehe zabroniliśmy na u21 spamowania z kolejnymi lvlami astro, bo i tak teraz większość w to inwestuje
to się młody musiał wyszczekać na ogólnych rekordach
przepraszam za kolegę z uniwerka
ps. a jak to jest liczone? tzn. ta astrofizyka, przecież uni od A do I, jest wcześniej badana niż na starych uniach może ten rekord powinien zostać wycofany na jakiś czas albo rozdzielony od ogółu
Jakaś impreza mnie ominęła? PffQuauli napisał(a):
Spokojnie, spokojnie.
Spam został usunięty, użytkownik hiper333 został "nagrodzony" ostrzeżeniem za obrazę, proszę wynieść z tego odpowiednie wnioski i na drugi raz się zachowywać kulturalnie.
Qua.
The0ne napisał(a):
4. Największa ilość przejętego kryształu: 189.041.906
Link sie zgadza ale niepoprawny jest podpis linku (stary )
Mały transporter: 758.548 - Popop [Uni 23]
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
I ja gratuluję.Od: Poohaty []
Do: Dagusia
Temat: RE:Nie dotyczy
Data: 05.11.2010 10:34:15
* usuń
* odpowiedz
* zgłoś
Gratuluję. A widziałaś na skanach że mam impuls 18?? Spóźniłem się 2,5 dnia. No trudno, już od dawna nie robi mnie ta gra.
Patriota napisał(a):
Najwięcej warta flota
Statki zbudowano za 17.546.120.000 metalu 12.464.240.000 kryształu 3.180.120.000 deuteru, łącznie za 33.190.480.000 surowców
Kto da więcej ?
- Najwięcej warta flota Top3:
1. 36.479.895 Mroczny [Uni5] (ok. 84,9% konta)
2. 33.190.482 Patriota [Uni10] (ok. 70,9% konta)
3. 30.867.595 The0ne [Uni7] (ok. 90,7% konta)
ciap napisał(a):
Aktualizacja
Rekord "Najwięcej warta flota" jest na tyle ciekawy że będzie wpisane top3
- Najwięcej warta flota Top3:
1. 36.479.895 Mroczny [Uni5] (ok. 84,9% konta)
2. 33.190.482 Patriota [Uni10] (ok. 70,9% konta)
3. 30.867.595 The0ne [Uni7] (ok. 90,7% konta)
Gratuluję!
3 gości