hejka!
ulubiona emota?
najfajniejszy spam?
czemu nie zagrasz z nami na u40?
lubisz się lenić?
ulubiona emota?
najfajniejszy spam?
lubisz się lenić?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
kiciak napisał(a):
hejka!
Brykuś :)
ulubiona emota?
:uhuh:
najfajniejszy spam?
Ale w jakim sensie? o temcik? o czas? czy czo? ;)
Bo już dawno uwolniłem się od ogejma ;) Chyba, ze miałbym konto do uprawiania turystyki 0_o
lubisz się lenić?
Lubie ale nie ma czasu na takie cuś :(
marcik napisał(a):
Hej Superkudłaczku :fkiss:
Witaj `marcikusieniuczkusieńka :*
Ja juz wróciłam a Ty gdzie jestes?
Byłem u znajomego na imprezie :) tak po całym tygodniu się rozluznić :)
Czym jest dla Ciebie prawda?
Najważniejszym czynnikiem pomiędzy ludzmi...gdy jest prawda jest i zaufanie :) ... wole usłyszeć całą prawde niż jakieś wymyślone widzimisie, które miałby mi nie 'zaszkodzić'.
Jak myslisz , kto jest zobowiazany do mówienia prawdy ?
Prawidłowo ludzie powinni starać się zawsze mówić prawde...przez ściemnianie, kłamstwa robi się w otoczeniu inne myślenie, inne mniemanie o przeroznych sytuacjach.
Co do zobowiązania to myśle, ze bliskie sobie osoby, rodzina, przyjaciele..chłopak-dziewczyna. Wprawdzie często nie robi się tego, zeby kogoś nie zranić...
W jakich sytuacjach nalezy kłamac?
Właśnie to co napisałem na końcu poprzedniego zdania...przykładowo jak byłem w Irlandii...przysłuchałem się rozmowie telefonicznej...Facet dzwonił do rodziny, wyglądał na zaniedbanego, siedział na walizkach a do telefonu mówił, ze jest dobrze, ze to, ze tamto...bo jednak po co martwić kogoś bliskiego... Sam zreszą tak postępowałem.
kiciak napisał(a):
wymieniaj o spamie wszystko po kolei :D
Musiałbym cofnąć się do lat 2006-2007 a to już bardzo doległa hisotria ;)
możesz i być turystą
Pomyslimy :P o ile wam się zapał nie skonczy :)
jesteś zbyt leniwy, żeby się lenić?
Nie mam czasu na lenienie się...praca dołuje...
co tam?
Zimno! Mam herbatke ale jeszcze nie zrobiłem ani jednego łyka :D
kiciak napisał(a):
nie może sie nam znudzić, bo nam zabiorą kanał...
wUaśnie! A ja tam codziennie siedze! :roll:
długa historia, ale ciekawa ^^ możesz się rozpisać!
Zabrakłoby mi posta do tego :) Było fajnie, miło...siedziało się do 7 rano :) potem chwila spania i ponownie o.O zUy nałog :quasi: Irlandia mnie wyleczyła..naszczęscie :)
Ulubiona bajka?
Smerfy, Kacze opowieści...troszke ich będzie...ogolnie takie starsze :)
Ulubiony aktor/aktorka?
Aktorzy z lat 80-90 ;) Van Damm :) M.J.Fox... ;)
Ulubiony bohater z bajki, kreskówki i/lub dobranocki?
Gigi :) i jego mania na białe majteczki :E Kiedyś miałem z nim avka XD
Kaszalotek napisał(a):
Supcio masz jakąś animke relaksującą ?
Obecnie nie oglądam...mam odwyk a raczej mała przerwe ;)
Albo taką co mi zrobi sieczke z mózgu?
Evangelion? ale to chyba ogladałeś :>
(Wszędzie muszą być ładne laski :D)
hrhr...ja tylko takie ogladam animki :XP: ;)
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
marcik napisał(a):
Hej Supcio :fkiss:
Hej Hej i jeszcze raz Hej Hej `marcik :*
Kto robi najlepszą na swiecie rózowa pianke do kąpieli? :fgrin:
Moja prywatna piankowa kaczuszka :D `marcik :O
Jak myslisz czym poparte jest postepowanie kobiet?
Cięzko je zrozumieć...każda kobieta chce być szczęśliwa i stara się do tego dorząć...tylko kto je zrozumie :roll:
Dlaczego kobiety czesto zmieniaja nastrój?
Ty mi na to odpowiedz :) ... wydaje mi się, ze kobiety za szybko wyciągaja wnioski...często błędne bez przemyslenia (lub pochopnego)...
Uwazasz, ze dobrze znasz kobiety ?
Udaje mi się dogadywać z nimi :) ... czy je znam...każdy człowiek jest inny więc cięzko tak uogolnić... nie da się poznać kobiet :) Czasami człowiek myśli, ze zna swoją "Kobiete" a potem niestety jest efekt zaskoczenia o.O
kiciak napisał(a):
siema Supcio! ^^
Eloszka :)
ulubiony słodycz?
`marcik? :D
żelki czy cukierki?
Żelek mrum :)
napój: gazowany czy niegazowany?
Zależy od napoju!
co sądzisz o cukierkach zawijanych w dwa papierki?
Że za duzo roboty z nimi! :D
marcik napisał(a):
Hejka :fkiss:
Dzień Doberek :*
/me robi okłady na potłuczoną pupke Supciomanka ;P
uhhh uhhh...dziękuje :) jeszcze masażyk, taki delikatny zrób ...jednak SQ miał racje...pupa i kolana są zmasakrowane ;o
Czy jakaś kobieta jest dla Ciebie ideałem?
Cięzko powiedzieć...nie ma takiej kobiety, żeby nazwać ją idealną :) trza poznać człowieka a nie wyobrażać sobie kogoś wymyslonego :) W życiu poznaje się takie osoby, które potem można nazwać idealnymi dla siebie :) ... ale na obcą osobe, kobiete nie powiem, ze jest idealna bo nie o to w tym chodzi :) poznasz zalety od kogoś a jak potem pozyje się razem to wszystko się zmienia... o.O
Uwazasz, ze stopien inteligencji uzalezniony jest od płci?
Ogólnie chyba tak...nie obrażając nikogo wydaje mi się, ze objawia się to innym podejscie do życia kobiet i mężczyzn :)
Dlaczego kobiety zyja dłuzej od męzczyzn?
Pewnie przez to, że męzczyzni w życiu mają większy wysiłek i stawiane są im większe wymagania... tak patrząc na swoje osiedle to niestety coraz więcej wdów jest... az strach jak sobie o tym pomysle...w pażdzierniku zmarł mój wujek a tydzien po pogrzebie dziadek...dwie siostry straciły swoich męzow w przeciagu 2tyg...zakręcone jest to życie...
marcik napisał(a):
Hellusia :fkiss:
Hu hu hu :*
Nalezałes do grona dobrych uczniow ?
Dobrych...ale w jakim sensie :> naukowym czy zachowawczym :> ... Jakoś się ukałem...doprowadziło mnie to do dostania się na AE lecz po tygodniu zrezygnowałem z niej... Zachowanie, zawsze miałem spoko...spokojna dusza w szkole ze mnie była...
Cenisz sobie punktualnosc?
Tak...jak się umawiam to lubie spotkać sie o czasie :) niestety troszku się to zmieniło na studiach...przez kumpla co ciągle się spozniał sam zacząłem sie zmieniac i olewać troszku punktualność...
Ale jak coś ważnego ... w pracy, dziewczyna czy cuś to zawsze starałem się być punktualny :)
Uwazasz, ze normy obyczajowe to przezytek?
Mamy XXI...czas internetu...młodzi ludzie zmienili się całkowicie.... więc większość norm juz upada... Myśle, ze z roku na rok może być coraz gorzej...
Jakie okłady najbardziej Ci słuzą ? :fgrin:
:rumieniec:
Okład z `marcika...zanim zaśnie... szkoda, że to tylko kilka sekund ;P
Ogólnie na bol najlepsze są masaze :) do tego jakiś olejek :) swiece i w ogole mrum ;}
marcik napisał(a):
Hejusia :fkiss:
Bondzorno :*
Lubisz zyc z 'dnia na dzien' ?
Neee...chciałbym już sobie cuś zaplanować i dążyć z kimś do lat seniora ... Ostatnie lata, zyłem z dnia na dzień i mysle, ze czas to jakoś zmienić :ffreak:
Latwo wyprowadzic Cie z równowagi?
Jestem wielką oazą spokoju...przynajmniej z zewnątrz... nie lubie się kłocić, przegadywać ani nic z tych rzeczy...bo wiem, ze pozniej moze to boleć :(
Uwazasz, ze droga do sukcesu powinna byc trudna?
Tak, bo jeśli coś łatwo zdobywamy to potem tego możemy nie docenić... chyba, że jak to stracimy...ale to wtedy już jest porazka a nie sukces...
Milego dzionka :fkiss:
A dziękuje, mam nadzieje, że jutro będzie milusio :) Podbije Krk :fgrin:
Złosiej napisał(a):
Supcio, na ile pytań max odpowiadasz? :P
Nie lubie dużych zestawikow ... chcociaz chyba nigdy takiego nie dostałem...sam nie wiem na ile... ile będzie tyle odpowiem, oczywiscie jeśli będzie jakiś sens :)
Będziesz brać udział w ircowych milionerach?
Nieee...nawet nie miałem czasu, zeby poczytać o tym temaciku coś bardziej :(
Kiedy wstawisz sygnature?
Jak ktoś mi zrobić jakąś fajnisią =)
Kogo z userek (bo przecież nie z userów :P)w 319 brakuje Ci obecniej najbardziej?
Zacytuje urywek z pierwszego posta..
Superman napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich z '319' ;* a temacik dedykuje dunce, NieustraszoneJ, malince ;**
W sumie tych 3 szkodniczek :) to z nimi przespamowałem kilkadzięsiąt postów w pierwszych miesiącach wejscia do Spamu :)
Czemu akurat taki moderatorski kolor sobie wybrałeś?
Zaczynałem w okresie jetha i Clare...oni mieli chyba zielony i czerwony czy jakoś tak...sobie wybrałem niebieskawy...na starym forum troszku inny to był odcień :)
Pożniej KaT znalazła mi jeszcze inszy, jakiś z jej zakręconej palety...a na nowej wersji forum wyszedł taki :)
yatta!
marcik napisał(a):
Dobry Wieczorek :fkiss:
Dobry, dobry...po `marcikowych chwilach zrobił się dobry :*
Przywiązujesz sie do swoich rzeczy ? [size=4]( nie chodzi mi o sznurki czy cos w tym rodzaju )[/size] :fgrin:
Ogólnie jestem taką osobą, ze bardzo się do wszystkiego przywiązuje...do rzeczy, do chwil, czasów i w ogole...nie lubie za bardzo zmian. Nie wiem czy to ze strachu co może nadejść czy jak...
Masz w sobie tzw.zasady?
Kilka się znajdzie... ale nie będe wymieniać.
Gdzie najbardziej lubisz byc ? :uhuh:
W 'dobrym' towarzystwie...tam gdzie czuje się szczęśliwy. Bo chyba to jest najważniejsze..
Miłego :fkiss:
marcik napisał(a):
Hihi ale dostałes pytan
Mam je przekopiować do Twojego temacika? :E zartuje ;p
A tak w ogóle to Hello :fkiss:
Śpioszku :*
Uwazasz, ze samotnosc jest przygnębiająca?
Tak, człowiek musi mieć bliską osobe...tak już jest i będzie. Przynajmniej w moim przypadku...
Co powinien zrobic człowiek aby nie czuć się samotnym?
mhy...starać się iść do ludzi...nie można spędzać samemu za dużo czasu..wtedy można się zdołować, szmuta złapać!
Odczuwasz czasami osamotnienie podczas spotkan towarzyskich ?
Niestety tak jest... jeśli cięzko jest złapać wspólny temat lub ktoś akurat ma innych humor ode mnie (po cięzkim dniu, szmucie czy coś w tym stylu)..
Dlaczego nie chcesz wymienic zasad jakie w sobie masz? Chetnie bym je poznała ;}
Zasda 1! Bez pianki nie ma kąpieli ;) Ale tobie pewnie o inne zasady chodziło :P
Satanie(L) napisał(a):
Superman :D
Satanie(L)
Witam Cie supermenie..
Witaj :)
Jak tam zwalczanie zla na naszym terytorium?:D
Nie jest tak żle :) da się przeżyć.
Jak myslysz czy dziewczyny lubia pudelko czekolady czy ladne kwiaty?
Lepiej dać już ładne kwiaty :) idzie wiosna i pewnie zaczyna się okres dabania o figure :E
Lubisz isc z dziewczyna do kina czy z kolegami na piwko do baru?
Lubie to i to :) ale jednak wole wyjść z dziewczyną =)
Na chwile obecna tyle pozdro ;)
ciap napisał(a):
Witaj
Hej :)
Ładny mam tytuł PU? :rumieniec:
Bardzo! Podoba mi się :fgrin:
Mrum...ciumciumcium
:fkiss:
Tak wiec zdradzisz rąbek tajemnicy?Ale tobie pewnie o inne zasady chodziło
marcik napisał(a):
Piank :fkiss:
Kruffka :*
Tak wiec zdradzisz rąbek tajemnicy?Ale tobie pewnie o inne zasady chodziło :P
W sumie tak poważnie nad nimi nie mysle :D
Mam tam jakieś swoje przekonania i staram się ich nie zmieniać :D ale, zeby tak coś wypisać to musiałbym dogłębniej się nad tym zastanowić :) Jedna z zasad mówi, ze na pierwsze spotkania z Kobietą musi być kwiatek albo lizaczek ^^
Wiesz co to poliandria ?
Nie wiedziałem tego...wygooglowałem sobie i teraz już wiem :) znałem to pod inną nazwą :roll:
Czy obcowanie z nieznajomymi Cię męczy?
To zależy ... z czasem nieznajomi stają się naszymi znajomymi ;) ... wszystko zależy od ludzi, czy idzie się dogadać, czy mają podobny klimat i w ogole. Nieznajomi na imprezach, czemu nie :) Nieznajomi na spotkaniach w pracy, gdzie atmosfera jest feee, wtedy bywa gorzej...
Potrafisz słuchać ?
Uwielbiam :) mam taką nature, ze zawsze staram się wysłuchać...pomóc i w ogole...chyba, ze pytałaś o słuchanie przyrody :)
Satanie(L) napisał(a):
Super man absolwent ;)
Absolwent... to taka wódka, co nie? :P
Jak myslisz pasuje to do Ciebie?:)
Ale co pasuje? absolwent czy nick rozdzielony? o.O
Zdradzisz swoja najwieksza tajemnice?
Nie, bo jak to zrobie to nie będzie już tajemnicą... :O
Jak myslisz czy Kopernik była kobieta?- Jak tak to dlaczego. Proszę o rozprawkę ^^
Była kobietą gdyż piszesz o niej jak o kobiecie :P Był Kopernik więc Pani Kopernik też była :D
Co wolisz? Piwko, alkohol, wino, nic - mozna wiele zaznaczac
Ostatnimi czasy piwko...z mocniejszymi truneczkami juz gorzej...ale kilka lat temu to się szalało ^_^ :uhuh:
Dobra lece do nastepnego pozdro =)
Nie lataj, tylko ja tak potrafie :ziew:
10 gości