Superman - mrumciumciumcium

• MOD

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik napisał(a):

Hej :fkiss:

Wymien Twoje 3 najgorsze wady
      Lenistwo/'próba dążenia do perfekcji'/'nieśmiałość w obcej grupie' o.O
      Teraz dla odmiany 3 najlepsze zalety
      wesoły/ambitny/pomocny
      Co myślisz o stereotypach? Najbardziej są zauwazalne u starszych osób, ich tok myślenia jest często dołujący! Ludzie się zmieniają, pokolenia przechodze przez rozne etapy. Mieszkańcy roznych częsci miasta(dzielnic), Polski ... mają rozne poglądy ... byli inaczej wychowani. ...

marcik :*

Złosiej napisał(a):

bry^^ Brykuś :)

czemu FC zamknięte? :O bo miałem niecny plan, ale przez wybory Miss, uległ destrukcji o.O
      zbierasz coś? dużą masz kolekcje? zbierac..mhy... zbierałem kiedyś znaczki i monety ... mam około 11klaserow. Obecnie juz nie zbieram, jedynie przetrzymuje sobie ;)
      wolisz Clinta Eastwooda jako aktora czy reżysera? Nie mam zdania, lubiałem z nim filmy... tylko TVN troszeczke przejadł mnie nimi ... Ostatnie jego filmy jako rezyser, były fajne ...niech będzie, ze lubie to i to ... ale lepiej widzieć kogoś, kogo się lubi w filmie ;)
      jak sądzisz ile musiałyby kosztować orgnalne płyty żeby ludzie przestali je piratować i korsarzyć? :P ... Ludzie zawsze będa to robić ;) jakby kazdy chciał zobaczyc jakis film to, sciany uginałyby sie od ilosci płyt ;o wprawdzie są wypozyczalnie ale, tam to film musiałby byc po 1zł! Co do filmow w sklepach to ... jakby tak podzielić wszystkie ceny przez 4 to, mysle, ze powinno być okej! Chyba, ze pensje dostawalibysmy co tydzien to, mogłoby zostac tak jak jest ;)
      hodujesz kwiatki? niestety tak 8| mam ich troszeczke na parapecie, a co roku dostaje jakiegoś doniczkowca na urodziny ;/ lepiej miec mnie i bardziej sie o nie troszczyc niz więcej i uciskac je obok siebie, szczegolnie jak ma sie mały pokoj ;p
      co sądzisz o prowadzeniu pamiętnika?:> Kiedyś pisałem w zeszycie :) tak, przyznaje sie do prowadzenia pamiętnika ;p nawet mam go gdzies schowanego ... ale ostatni wpis jest chyba bardzo, bardzo stary ;) Takie zapiski mają charakter historyczny ;p po wielu latach mozna zobaczyc jakie sie miało poglądy, jak się myslało i w ogole.

Miłego
    • A Ty ... no właśnie?
      a ja? no wlasnie co ja ?
      ]:-D

Co robisz/jak sie zachowujesz jesli znajdujesz sie w grupie osob ktorych nie znasz?

Kiedy w koncu wypije te obiecana kawe? ;P

buziole :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
      azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
      <pad> ja wieszam marciki na scianach
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
      <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
      <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
    • marcik \o/

A Ty ... hrhr ... kiedyś chciałem dopisać, miało to wyglądać jakoś tak ... "Zaczynam myśleć o marcik od 6minuty" czy jakoś tak ;p

Czo robie ... nie ma reguły, wszystko zalezy od sytuacji ... ogolnie atakuje jak zwierzyna i uderzam do poszczegolnych osób ;)

Kawusia ^^ może na grzybobraniu? ;} Jak wrocisz na studia to, można o tym pomyslec ;p wrzesień, pażdziernik? ^^

ślimaczek :***

Miłego
    • Superman napisał(a):

marcik \o/

A Ty ... hrhr ... kiedyś chciałem dopisać, miało to wyglądać jakoś tak ... "Zaczynam myśleć o marcik od 6minuty" czy jakoś tak ;p
      i dlaczego nie dopisales ?
      i dlaczego dopiero do 6 -stej ? :fgrin:

Kawusia ^^ może na grzybobraniu? ;} Jak wrocisz na studia to, można o tym pomyslec ;p wrzesień, pażdziernik? ^^
      w polowie wrzesnia juz ruszamy :ffreak: wiec badz zwarty i gotowy od polowy wrzesnia :fgrin:
      Jaka ksiazke ostatnio przeczytales ?

Jakim zapachem chcialbys byc?

:fkiss:

zobacz jestes na gorze ]:-D co o tym myslisz ?

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    • :kwiat:

Wstydziłem się wtedy ;p ale na IRCu o tym opowiadałem ;p
      Nadrobie to, w wolnym czasie dopisze ^^ ale to musi być z zaskoczenia :ziew:
      Od 6tej ... nuu i do końca ^^ aaa bo jakoś tak, sam nie wiem ... zauważyłem statystycznie, ze od 6tej minutki marcik wchodzi mi do głowki ^^ zapewne przez to IRCowanie.

W połowie wrzesnia :uhuh: w ubiegłym roku chyba też tak zaczynałem ;p przezyjesz! nuu chyba, ze lato sie wtedy zrobi ;p
      Oki doki, zaczynam zaciskać poślady ^^

Ostatnio czytałem - "Zagioniona" Dean Koontz... wprawdzie zostało mi jeszcze z 40stron, jakoś zapominam o niej, juz kilka miesięcy lezy i czeka na zakonczenie...

Czo do zapachu, mam kilka wyobrazen ^^ czy być tym lubianym przez kobiety, czy tym na kobietach ... a może jakimś karmelkowym =) sam nie wiem, nigdy nad tym się nie zastanawiałem :)

Jeeeee szczytuje z marcik \o/ ciesze się z tego faktu, wprawdzie wole być na dole ;p

Miłego :*
    • Czy masz czasami taki dzien jakby wszystko obrocilo sie przeciwko Tobie?
      Co wtedy robisz?

Czy wierzysz w zycie pozagrobowe?

/me czeka na zaskoczenie :fgrin:

• marcik napisał(a):

Czy masz czasami taki dzien jakby wszystko obrocilo sie przeciwko Tobie? Tak :( ostatnio miałem w pracy...
      Co wtedy robisz? Staram się nie myśleć za dużo 8| ponoć myslenie boli ;o Lepiej spokojnie przeczekać niż głowkować nad wszystkim...

Czy wierzysz w zycie pozagrobowe? Nie wiem...zastanawia mnie co się dzieje z duszą po śmierci ... gaśnie? wszystko się kończy? czy może gdzieś wędruje ... niestety nie wiem w co mam wierzyć... :( Trza się cieszyć życiem i nie rozmyślać zbytnio nad tym..

/me czeka na zaskoczenie :fgrin:

Jak zaczne znowu myśleć o Tobie to, będziesz zaskoczona :uhuh:

Miłego ;*
    • dzien dobry z rana lepsze niz smietana ;P

Lubisz spac ?

Czy w pracy juz wszystko w porzadku? :glaszcze:

Co chcialbys w zyciu osiagnac ?

Kiedy najczesciej myslisz o marciku? :fgrin:

Milego dzionka :fkiss:

• marcik napisał(a):

dzien dobry z rana lepsze niz smietana ;P
      Brykuś ^^ O tej godzinie to, staram się łapać każda sekundke snu, modląc się, żeby nikt mnie przed budzikiem nie obudził ;p

Lubisz spac ?
      Mam taki organizm, ze musi dużo spać 8| Ogólnie, lubie sobie poleżeć, tylko często mam kłopoty z porządnym wyspaniem :(

Czy w pracy juz wszystko w porzadku? :glaszcze:
      Ogólnie tak :) czasami jazdy szefa mnie denerwują :( ale tak to, spoko

Co chcialbys w zyciu osiagnac ?
      Tak ogólnie to, miłość jest najważniejsza :)
      Żona, dom, dzieci ... iść do góry w karierze zawodowej, zeby zapewnić utrzymanie rodzinie...

Kiedy najczesciej myslisz o marciku? :fgrin:
      Zawsze jak wejde na teamowego IRCusia ^^
      Kiedyś myślałem o marciku od 6minuty, jak zaczynałem sapać :P schodziłem z IRCusia i szedłem na wieczorne bieganie :) jakoś tak statystycznie wyszło, ze marcik wchodziłą do głowy po 6minutach :E

Milego dzionka :fkiss:

Kuje :* Miłego wieczorka :)

Jak cuś to, wybacz za dzisiejszego IRCa ;p zgrzałem się na rowerze xD
    • Pobudka :fkiss:
      Kiedyś myślałem o marciku od 6minuty, jak zaczynałem sapać hahah moglbys to jakos hmmm wytlumaczyc?

Czyzby udzielil mi sie Twoj wczorajszy nastroj? :fgrin:

Doniosles wczoraj tego kompa?

Po ilu minutach marciki wychodza z glowy?

Bez czego nie potrafilbys sie obyc?

• marcik napisał(a):

Pobudka :fkiss:
      Kiedyś myślałem o marciku od 6minuty, jak zaczynałem sapać hahah moglbys to jakos hmmm wytlumaczyc?

To jest wyrwane z kontekstu ;o hrhr a może tak miało brzmiec ;p
      Jak zaczynam biegać to, szukam czegoś o czym mogłbym sobie pomyśleć, zeby szybciej czas zleciał ... nuuu i często marcikowałem, tylko, ze dziwnie przy tym oddychałem :rumieniec: Więcej nie powiem ;p

Czyzby udzielil mi sie Twoj wczorajszy nastroj? :fgrin:
      Nio mam nadzieje :) moje nastroje są superaśne, tylko wstydziłem sie na teamowym kanale :fgrin:
      W 'nastrojowej' grupie, razniej ^^

Doniosles wczoraj tego kompa?
      Neee nie było nikogo jak poszedłem, a jak dzwoniłem przez fona to, nikt nie odbierał ... własnie wrociłem, wszystko działa, komp oddany :)

Po ilu minutach marciki wychodza z glowy?
      Nie wychodza, dalej siedza sobie ;p opętały moj umysł ;p :uhuh: ale ciii nie mow tego nikomu ;o

Bez czego nie potrafilbys sie obyc?
      Nie wiem czo miałaś dokładnie na mysli, czy chodziło o rzecz, czynność czy jak? ;p
      Ogolnie, nie widać tego po mnie xD ale bez szportow nie moge sie obyć
      Czuje, ze to podchwytliwe pytanie więc ... bez marcik? :fziew:

mrum ;*

Miłego

ps. Dobranoc! :XP: ide sobie odpoczac ;p
    • Jakie dobranoc dzien dobry wieczor ;)

Skad sie wzielo mrum?

Czy roscisz sobie do niego prawa ?

dokoncz zdania :

Z natury jestem ...

Oprocz sportu ...

Kisiel...

• marcik napisał(a):

Jakie dobranoc dzien dobry wieczor ;)
      Dzień Bobry =)
      Skad sie wzielo mrum?
      mrum? samo mrum to, raczej nie wiem ;p pewnie od mruczenia :) Ja moge odpowiadać za mrumciumciumcium
      Czy roscisz sobie do niego prawa ?
      Tak :] kiedyś sobie siedziałem na swoim foteliku i tak, nie wiem skąd ale wynalazłem sobie takie cuś :) są to słowa miłości xD chyba zacząłem stosować to na IRCu... nawet google prawde powie ;p
      dokoncz zdania :

Z natury jestem ...wielkim śpiochem:ziew:

Oprocz sportu ..lubie odpręzać się jeżdząc samochodem :P

Kisiel...to taka słodka chwila :)

mrumciumciumcium :*

Miłego
    • Hej Supciomanku :fkiss:

aaale masz teraz fajowa szygne :fgrin:

Jaki powinien byc Twoj najlepszy przyjaciel?

Jakie cechy powinna posiadac Twoja wymarzona dziewczyna?

Czy jest /byl ktos komu ufasz bezgranicznie?

Dobranoc :fkiss:

• marcik napisał(a):

Hej Supciomanku :fkiss:
      Witaj `marcik :*
      aaale masz teraz fajowa szygne :fgrin:
      \o/ sie wie ;p
      Jaki powinien byc Twoj najlepszy przyjaciel?
      Przyjacielski :] heh ... najważniejsze to ... powinien mieć dla mnie czas :) no i posiadać moje zaufanie :)
      Jakie cechy powinna posiadac Twoja wymarzona dziewczyna?
      Moja Żona ;o powinna mieć cechy takie jakie będzie miec :) cięzko mi powiedzieć, czasami ludzi kocha się za ich wady :) A w ogole to nie mam wymarzonej 8| szkoda czasu na takie marzenia... A Ty zawsze pytasz ogolnikowo i ja nie wiem jak mam sie rozpisac ;p cechy są rozne ;ppp
      Czy jest /byl ktos komu ufasz bezgranicznie?
      Neee niestety nie. Cięzko jest mi zaufać ludziom...
      Dobranoc :fkiss:

Dobranoc :cmok:

Miłej
    • Hej mój malutki braciszku ;*
      Dostanę kartkę z wakacji? ;>
      W jakim filmidłie widziałbyś Naszą Megan Fox?
      Chciałbyś dostać coś piszczącego? :D
      Lubisz czerwone kokardki?
      Me nie ma już takiego głoda! Zjadłam dzisiaj tylko obiad, 2 kanapki, deser kodowy, frytki i hot doga. xDDD
      Buzi muzi ;*

Vega
    • Star napisał(a):

Hej mój malutki braciszku ;*
      Witaj duzia bliżniaczko ;**
      Dostanę kartkę z wakacji? ;>
      Jak dostane namiarki ;p
      W jakim filmidłie widziałbyś Naszą Megan Fox?
      Ze mną =) ... jakieś romansidło czy cuś xD hrhr
      Chciałbyś dostać coś piszczącego? :D
      yyy... aż się boje zapytać czo masz na myśli ;o
      Lubisz czerwone kokardki?
      Lubiem =)
      Me nie ma już takiego głoda! Zjadłam dzisiaj tylko obiad, 2 kanapki, deser kodowy, frytki i hot doga. xDDD
      Fiu fiu ... ale nie będe nicz mówić bo ostatnio sam zajadam się 'słuzbowymi' obiadkami ^^
      Buzi muzi ;*

Mrumciumciumcium i Miłego weekendu :*
    • Bzium :fkiss:

Gdy wyjeżdżasz na urlop, zupełnie zapominasz o pracy?

Czy ważniejsza jest dla Ciebie praca zawodowa, czy też podnoszenie pozycji społecznej?

Kiedy będzie 6-sta minuta ?

• marcik napisał(a):

Bzium :fkiss:
      marcikum :*
      Gdy wyjeżdżasz na urlop, zupełnie zapominasz o pracy?
      Neee jak wypije to lubie sobie pomarudzić ... wylać swoje przemyślenia, swoje narzekania i w ogole ;p
      Czy ważniejsza jest dla Ciebie praca zawodowa, czy też podnoszenie pozycji społecznej?
      Co do pracy zawodowej, chciałbym iść w góre ... zwiększać swoje doświadczenie,obowiązki itp ... Pozycja społeczna, myśle ... ze jak praca zawodowa będzie się rozwijać to automatycznie wpłynie to na PS...
      Kiedy będzie 6-sta minuta ?
      Myśle, ze za ok 45min =)

Miłego :*
    • Star napisał(a):

A tak pytam, bo piszczące jest fajne :D
      A sioscycki to w szygnie twej ni ma ;( i się fochnę, ot co!
      Nu bo tak wyszło ;o
      Jak weekend minął?
      A szpoko..ale jakoś weekendy bardziej męcza niz normalny tydzien pracy o.O
      Powrót do robotki, boli? :O
      Uuuu i to jak :(
      Lubisz babeczki ?:D
      Zależy jakie xD ale tak, lubie babeczki =)
      Aaaaa psik! xdd plasiam ;x
      Zdrowie!
      Buzi;*

:*

A czo z pozdrowieniami? dostane jakies ;>

Miłego
    • Hej Supciomanku :fkiss:

Jakie kobiety przyciągają Twoją uwagę?

Jaki prezent chciałbyś dostać od ukochanej?

Jakie cechy ma ktoś , kogo uznajesz za człowieka sukcesu?

• marcik napisał(a):

Hej Supciomanku :fkiss:
      Witaj marciontko :*
      Jakie kobiety przyciągają Twoją uwagę?
      A rożnie to bywa :rumieniec: wszystko zależy od sytuacji, więc cięzko mi tak ogolnie napisać :fsmile:
      Jaki prezent chciałbyś dostać od ukochanej?
      Chciałbym wyjechać z nią na 2tygodniowy urlop :fgrin: nigdzie w tym roku nie byłem, ciągle praca, zawracanie głowy szkołą i tak to bywa, ze marze o wolnym :}
      Jakie cechy ma ktoś, kogo uznajesz za człowieka sukcesu?
      Szczerość :) dobroć, nie może być wielkim skąpcem, którego jedynym celem w życiu jest pieniądz... :<

Kuje za odwiedziny :*

Miłej
    • chcąc napisać tutaj posta 30 sekund ujawniło mi się 4 razy -.-

hej Supcio! ^^

lubisz koty?

kawa czy herbata?

lubisz żelki?

najgorsza cecha ludzką?

wolisz przekonywać czy być przekonywanym?

:XP:
    • Witaj Supcioszku :fkiss:

Potrafisz znaleźć na co dzień trochę wolnego czasu tylko dla siebie?

Masz jakieś hobby, na które regularnie znajdujesz czas?

Czy kiedy wypoczywasz, często masz wrażenie, że marnujesz czas, który mogłbyś wykorzystać w inny sposób?