marcik napisał(a):
Hej
Wymien Twoje 3 najgorsze wady
Lenistwo/'próba dążenia do perfekcji'/'nieśmiałość w obcej grupie' o.O
Teraz dla odmiany 3 najlepsze zalety
wesoły/ambitny/pomocny
Co myślisz o stereotypach? Najbardziej są zauwazalne u starszych osób, ich tok myślenia jest często dołujący! Ludzie się zmieniają, pokolenia przechodze przez rozne etapy. Mieszkańcy roznych częsci miasta(dzielnic), Polski ... mają rozne poglądy ... byli inaczej wychowani. ...
marcik
Złosiej napisał(a):
bry^^ Brykuś
czemu FC zamknięte? :O bo miałem niecny plan, ale przez wybory Miss, uległ destrukcji o.O
zbierasz coś? dużą masz kolekcje? zbierac..mhy... zbierałem kiedyś znaczki i monety ... mam około 11klaserow. Obecnie juz nie zbieram, jedynie przetrzymuje sobie ;)
wolisz Clinta Eastwooda jako aktora czy reżysera? Nie mam zdania, lubiałem z nim filmy... tylko TVN troszeczke przejadł mnie nimi ... Ostatnie jego filmy jako rezyser, były fajne ...niech będzie, ze lubie to i to ... ale lepiej widzieć kogoś, kogo się lubi w filmie ;)
jak sądzisz ile musiałyby kosztować orgnalne płyty żeby ludzie przestali je piratować i korsarzyć? ... Ludzie zawsze będa to robić jakby kazdy chciał zobaczyc jakis film to, sciany uginałyby sie od ilosci płyt ;o wprawdzie są wypozyczalnie ale, tam to film musiałby byc po 1zł! Co do filmow w sklepach to ... jakby tak podzielić wszystkie ceny przez 4 to, mysle, ze powinno być okej! Chyba, ze pensje dostawalibysmy co tydzien to, mogłoby zostac tak jak jest ;)
hodujesz kwiatki? niestety tak mam ich troszeczke na parapecie, a co roku dostaje jakiegoś doniczkowca na urodziny ;/ lepiej miec mnie i bardziej sie o nie troszczyc niz więcej i uciskac je obok siebie, szczegolnie jak ma sie mały pokoj ;p
co sądzisz o prowadzeniu pamiętnika?:> Kiedyś pisałem w zeszycie tak, przyznaje sie do prowadzenia pamiętnika ;p nawet mam go gdzies schowanego ... ale ostatni wpis jest chyba bardzo, bardzo stary Takie zapiski mają charakter historyczny ;p po wielu latach mozna zobaczyc jakie sie miało poglądy, jak się myslało i w ogole.
Miłego