TOP Największych Przyrostów / Punktów Ogame.pl
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
troche glupie te przyrosty..powinnienes liczyc przyrosty w poniedziałki
mi np.dojdzie dzis wieczorem sporo pkt.ktore niestety nie zostana podliczone
wiec te przyrosty to tylko pokazuja przyrost w 70%
-/+ 20K -
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K
czyli jest to głupie tylko dlatego że wszystkie punkty nie wejdą Ci do jednego tygodnia?
Twoje punkty zostaną policzone... znajdą się tutaj w następnym tygodniu
skąd Ci te +/- 20k wyszło to nie wiem...
To autor powinien decydować kiedy wkleja a czemu?
bo on traci na to czas a nie Ty i powinien wybierać kiedy mu wygodnie
bzium. -
ciap napisał(a)
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K
czyli jest to głupie tylko dlatego że wszystkie punkty nie wejdą Ci do jednego tygodnia?
Twoje punkty zostaną policzone... znajdą się tutaj w następnym tygodniu
skąd Ci te +/- 20k wyszło to nie wiem...
To autor powinien decydować kiedy wkleja a czemu?
bo on traci na to czas a nie Ty i powinien wybierać kiedy mu wygodnie
bzium.
ale jak juz cos sie robi to niech robi tak aby było dobrze
20K dzis tyle mi dojdzie a niestety niebedzie tego podliczonego w tym tygodniu
pomysl -
nie myślę (nie umiem tak głupio myśleć)
czyli następnym razem zamiast płakać głupio na forum postaraj się zrobić lepiej przyrosty żeby były miedzy poniedziałkiem a sobotą
i oszczędzisz nam tych postów..
(biedny Z e p t o s jako autor musi to czytać)
pstryk i już mnie nie ma. -
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K -
kredek_ napisał(a)
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K
Przecież napisał : "mi...dojdzie dzis wieczorem sporo pkt."
*XZIBIT* ale te punkty będziesz miał za tydzień więc co za problem ? o_o -
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K
za tydzien bedziesz pisal ze dojdzie ci troche punktow w poniedzialek wieczorem wiec trzeba przeniesc aktualizacje na wtorek -
*Zeruel* napisał(a)
kredek_ napisał(a)
*XZIBIT* napisał(a)
-/+ 20K
Przecież napisał : "mi...dojdzie dzis wieczorem sporo pkt."
*XZIBIT* ale te punkty będziesz miał za tydzień więc co za problem ? o_o -
macie poczucie humoru
od ponad roku robię aktualki w niedziele z rana i nie widzę sensu zmiany dnia/pory
wrócę do kwestii domniemanych błędnych wyliczeniach przyrostów...
dostałem 2 pw i zostały sprawdzone - wynikały bardziej z niewiedzy graczy
pominę fakt że do *XZIBIT* nie doszła odpowiedź bo miał zapełnioną skrzynkę, ale po dalszych jego postach widzę że dyskusja z nim nie będzie miała sensu -
Z e p t o s napisał(a)
macie poczucie humoru
od ponad roku robię aktualki w niedziele z rana i nie widzę sensu zmiany dnia/pory
i chwała Ci za to!
Powinnienes dostac co najmniej jakas mega range na forum
Xzibit: a ja mam jeszcze 500 pancków w stocznie... skoncza sie budowac, za 3 dni, dlatego chcialbym o podliczenia w srody :lol:
Zrozum ze nie wazne czy tydzien zaczyna sie w pon, wt, czy srode, zawsze jest to rowny odstep czasu-> 7 dni. Zeptos zawsze aktualizuje w niedzielne popoludnie. -
dENiOR napisał(a)
Z e p t o s napisał(a)
macie poczucie humoru
i chwała Ci za to!
Xzibit: a ja mam jeszcze 500 pancków w stocznie... skoncza sie budowac, za 3 dni, dlatego chcialbym o podliczenia w srody :lol:
Zrozum ze nie wazne czy tydzien zaczyna sie w pon, wt, czy srode, zawsze jest to rowny odstep czasu-> 7 dni. Zeptos zawsze aktualizuje w niedzielne popoludnie.
juz wszystko jasne
i juz mozecie ze mnie zejsc
zwracam honor tobie Z E P T O S -
A ja mam takie pytanko
Czy można dostać dane np. z poprzedniego tygodnia? Jeśli tak, to jak??? -
widzę że sytuacja już wyjaśniona
Smog napisał(a)
A ja mam takie pytanko
Czy można dostać dane np. z poprzedniego tygodnia? Jeśli tak, to jak???
nie, nie ma takiej możliwości -
jest dobrze tak jak jest a jak komus się nie widzi ,no problem niech sobie sam policzy np.co piątek 13-tego.......
pozdro i szacuneczek za prace i wytrwałośćJak mawiają starzy Szoszoni ??? -
dENiOR napisał(a)
Z e p t o s napisał(a)
macie poczucie humoru
i chwała Ci za to!
Zrozum ze nie wazne czy tydzien zaczyna sie w pon, wt, czy srode, zawsze jest to rowny odstep czasu-> 7 dni. Zeptos zawsze aktualizuje w niedzielne popoludnie.
nie noo ty koles wymiotłes w srody :lol:
ja napisałem ze w niedziele tylko ze wieczorem czyli za cały tydzien
a jak by było w srode to juz jest 1,5 tygodnia
myslenie nie boli
wiec nie bój sie i pomysl czasem -
hehe nie zrozumiałeś ze to był żart (sarkazm zdaje sie ). Zrozum ze Zeptos robi statystki dla większej grupy ludzi niż ty Skoro tobie się nie podoba może zaczniesz prowadzić własne staty i będziesz tam panem i władcą. Tez mam tak czasem ze liczę sobie fajny przyrost, ale okazuje się ze 3 kopalnie zbudują się w niedziele o 20. Nie płacze bo wiem ze będę miał to za tydzień zaliczone.
Uszanuj prace innych, a nie tylko piski i wrzaski bo ci 3k pkt zabraknie aby wbic do top400 przyrostów na własnej uni
edit do tego czegoś poniżej co przypomina posta :
Umiem czytać. Napisze więcej, gdyż potrafię czytać ze zrozumieniem. Czego ty z całym szacunkiem nie potrafisz. Idz po mamę czy tatę, przeczytajcie razem kilka razy na głos, to być może zrozumiesz moje "przesłanie"Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kijowaty ().
-
Kijowaty napisał(a)
hehe nie zrozumiałeś ze to był żart (sarkazm zdaje sie ). Zrozum ze Zeptos robi statystki dla większej grupy ludzi niż ty Skoro tobie się nie podoba może zaczniesz prowadzić własne staty i będziesz tam panem i władcą. Tez mam tak czasem ze liczę sobie fajny przyrost, ale okazuje się ze 3 kopalnie zbudują się w niedziele o 20. Nie płacze bo wiem ze będę miał to za tydzień zaliczone.
Uszanuj prace innych, a nie tylko piski i wrzaski bo ci 3k pkt zabraknie aby wbic do top400 przyrostów na własnej uni
czy ty umiesz czytac?
wczesniej napisałem:
zwracam honor tobie Z E P T O S -
o jasna cholera ....
tyle już gram w tego łogejma a ngdy jeszcze do tego topicu nie zajrzałem
kawał dobrej roboty Z e p t o s
a te "Xbity" coś tam co jęczy że mu kilka k nie wpadnie do podliczenia to dopiero koleś dobrze że chociaż potrafi się zachować
SUPER ROBOTA jeszcze raz szacuneczek za wytrwałoś
pzdr
Ps. nawet jestem w top xxx swojego uni -
Czarna wojownik Szpaner napisał(a)
o jasna cholera ....
a te "Xbity" coś tam co jęczy że mu kilka k nie wpadnie do podliczenia to dopiero koleś dobrze że chociaż potrafi się zachować
pzdr
Ps. nawet jestem w top xxx swojego uni
za to ty jestes nie kulturalny nie potrafisz sie zachować i nie masz szacunku do drugiej osoby której nawet nie znasz. nie potrafisz napisać czyjegoś nicku to go skopiuj, to takie trudne ? -
PiotreQ. napisał(a)
Czarna wojownik Szpaner napisał(a)
o jasna cholera ....
pzdr
Ps. nawet jestem w top xxx swojego uni
za to ty jestes nie kulturalny nie potrafisz sie zachować i nie masz szacunku do drugiej osoby której nawet nie znasz. nie potrafisz napisać czyjegoś nicku to go skopiuj, to takie trudne ?
PiotreQ. (dobrze skopiowałem ? czy może kolor Ci nie pasuje ?
jakbyś szanowny Kolego nie zauważył nick był napisany w CUDZYSŁOWIU i w liczbie mnogiej, więc na upartego gdybym był taki ... mógłbym się wyprzeć że nie było to zwrócone pod Jego adresem ( *XZIBIT* ) tym bardziej że nie był cytowany!
więc takie farmazony/uwagi że jestem nie kulturalny zachowaj dla siebie bo w tym momencie nie masz zupełnie racji z całym szacunkiem dla Ciebie .... najpierw dokładnie przeczytaj cały wątek a potem dopiero się wypowiadaj a nie tłuczesz posta po przeczytaniu 3-4 wypowiedzi
wtedy może zrozumiałbyś sens ..... i czytaj między wierszami ..... to nie jest takie trudne
jeszcze raz WIELKI szacunek dla Z e p t o s-a za kawał dobrej roboty i chęci że w ogóle prowadzi takie statsy
a jakieś wypowiedzi .... "zmień tamto, owamto bo ja się w tym tygodniu nie załapie .... " są po prostu śmieszne ..... PiotreQ. może sam byś spróbował poprowadzić coś takiego ? czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawe że to zabiera czas, dużo czasu który można spożytkować w inny sposób i nie ma z tego żadnych profitów ?
więc jeszcze raz APEL do Twoich "zwojów mózgowych" czytaj całość, ze zrozumieniem i zastanów się zanim co kolwiek napiszesz
pzdr
Ps. dzięki PiotreQ. za zgłoszenie postu
Ps.2 jedyne co faktycznie mógłbyś mi zarzucić to zwrot "o jasna cholera ... " tu się przyznaje beż żadnego ale .... choć też można by nad tym polemizować .... -
Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest
-
Pabie napisał(a)
Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest
a może TY sie zajmiesz prowadzeniem przyrostow na u 64 ? Zeptos ma na karku już 63 universa
więc nic nei sugeruj jak będzie to będzie albo specjalnie dla ciebie tych przyrostow u 64 nie bedzie -
PiotreQ. napisał(a)
Pabie napisał(a)
a może TY sie zajmiesz prowadzeniem przyrostow na u 64 ? Zeptos ma na karku już 63 universa
więc nic nei sugeruj jak będzie to będzie albo specjalnie dla ciebie tych przyrostow u 64 nie bedzie ;)
bravo ! PiotreQ.
gratuluję -
aktualizacja Miesięcznych Przyrostów za Luty: 1.02.2009r - 1.03.2009r
www.ogame.zeptos.pl
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 22.02.2009r - 1.03.2009r
www.ogame.zeptos.pl
Pabie napisał(a)
od przyszłego tygodnia pojawią się statystyki dla Uni 64 -
-
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 8.03.2009r - 15.03.2009r
www.ogame.zeptos.pl
Gratuluję Abercrombie [PESTYCYD] z uni10 osiągnięcia równych 40.000.000 pkt
Jeśli chodzi o top1 przyrost tygodniowy dla Ofaniel [Unnamed] z uni36 - to nie wiem jak to wytłumaczyć -
Z e p t o s napisał(a)
Jeśli chodzi o top1 przyrost tygodniowy dla Ofaniel [Unnamed] z uni36 - to nie wiem jak to wytłumaczyć
Stracił flote przez buga, a teraz programiści mu ja przywrócili
BEST SOLO 1195%, 1242%, 3158%
BEST ACS 1288%, 2001%, 2505% -
aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 15.03.2009r - 22.03.2009r
www.ogame.zeptos.pl
gurujacobs napisał(a)
Z e p t o s napisał(a)
Jeśli chodzi o top1 przyrost tygodniowy dla Ofaniel [Unnamed] z uni36 - to nie wiem jak to wytłumaczyć
Stracił flote przez buga, a teraz programiści mu ja przywrócili
thx za wyjaśnienie -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości