TOP Największych Przyrostów / Punktów Ogame.pl

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• troche glupie te przyrosty..powinnienes liczyc przyrosty w poniedziałki
    mi np.dojdzie dzis wieczorem sporo pkt.ktore niestety nie zostana podliczone
    wiec te przyrosty to tylko pokazuja przyrost w 70%
    -/+ 20K
  • *XZIBIT* napisał(a)
    troche glupie te przyrosty..powinnienes liczyc przyrosty w poniedziałki
    -/+ 20K
    :lol:
    czyli jest to głupie tylko dlatego że wszystkie punkty nie wejdą Ci do jednego tygodnia?
    Twoje punkty zostaną policzone... znajdą się tutaj w następnym tygodniu
    skąd Ci te +/- 20k wyszło to nie wiem...
    To autor powinien decydować kiedy wkleja =) a czemu?
    bo on traci na to czas a nie Ty i powinien wybierać kiedy mu wygodnie

bzium.
    Jak wygląda fuzja > FAQ Fuzji z OGame
    Fuzja a temperatury > Klik
  • ciap napisał(a)
    *XZIBIT* napisał(a)
    -/+ 20K
    :lol:
    czyli jest to głupie tylko dlatego że wszystkie punkty nie wejdą Ci do jednego tygodnia?
    Twoje punkty zostaną policzone... znajdą się tutaj w następnym tygodniu
    skąd Ci te +/- 20k wyszło to nie wiem...
    To autor powinien decydować kiedy wkleja =) a czemu?
    bo on traci na to czas a nie Ty i powinien wybierać kiedy mu wygodnie

bzium.

ale jak juz cos sie robi to niech robi tak aby było dobrze
    20K dzis tyle mi dojdzie a niestety niebedzie tego podliczonego w tym tygodniu
    pomysl :E
  • *XZIBIT* napisał(a)
    -/+ 20K
    Czemu w poniedziałki?
  • kredek_ napisał(a)
    *XZIBIT* napisał(a)
    -/+ 20K
    Czemu w poniedziałki?

Przecież napisał : "mi...dojdzie dzis wieczorem sporo pkt." :P

*XZIBIT* ale te punkty będziesz miał za tydzień więc co za problem ? o_o
  • *XZIBIT* napisał(a)
    -/+ 20K

za tydzien bedziesz pisal ze dojdzie ci troche punktow w poniedzialek wieczorem wiec trzeba przeniesc aktualizacje na wtorek
    Ciernik - u 32 / 68

COMA rzondzi

www.leukemia.pl
  • *Zeruel* napisał(a)
    kredek_ napisał(a)
    *XZIBIT* napisał(a)
    -/+ 20K
    Czemu w poniedziałki?

Przecież napisał : "mi...dojdzie dzis wieczorem sporo pkt." :P

*XZIBIT* ale te punkty będziesz miał za tydzień więc co za problem ? o_o
    A jakby aktualizacja była w poniedziałek, a mi by się budynki kończyły budować wieczorem, to mam mówić że te przyrosty są głupie, bo mi ich nie zaliczy? Głupie to tu jest co innego a raczej ktoś inny, tylko nie będę palcem wskazywał na ZXIBIT"a ;) :>
  • macie poczucie humoru :)
    od ponad roku robię aktualki w niedziele z rana i nie widzę sensu zmiany dnia/pory

wrócę do kwestii domniemanych błędnych wyliczeniach przyrostów...
    dostałem 2 pw i zostały sprawdzone - wynikały bardziej z niewiedzy graczy

pominę fakt że do *XZIBIT* nie doszła odpowiedź bo miał zapełnioną skrzynkę, ale po dalszych jego postach widzę że dyskusja z nim nie będzie miała sensu
  • Z e p t o s napisał(a)
    macie poczucie humoru :)
    od ponad roku robię aktualki w niedziele z rana i nie widzę sensu zmiany dnia/pory

i chwała Ci za to!
    Powinnienes dostac co najmniej jakas mega range na forum ;)

Xzibit: a ja mam jeszcze 500 pancków w stocznie... skoncza sie budowac, za 3 dni, dlatego chcialbym o podliczenia w srody :lol:
    Zrozum ze nie wazne czy tydzien zaczyna sie w pon, wt, czy srode, zawsze jest to rowny odstep czasu-> 7 dni. Zeptos zawsze aktualizuje w niedzielne popoludnie.
  • dENiOR napisał(a)
    Z e p t o s napisał(a)

i chwała Ci za to!

Xzibit: a ja mam jeszcze 500 pancków w stocznie... skoncza sie budowac, za 3 dni, dlatego chcialbym o podliczenia w srody :lol:
    Zrozum ze nie wazne czy tydzien zaczyna sie w pon, wt, czy srode, zawsze jest to rowny odstep czasu-> 7 dni. Zeptos zawsze aktualizuje w niedzielne popoludnie.

juz wszystko jasne ;)
    i juz mozecie ze mnie zejsc :wrr:
    zwracam honor tobie Z E P T O S
  • widzę że sytuacja już wyjaśniona :)

Smog napisał(a)
    A ja mam takie pytanko
    Czy można dostać dane np. z poprzedniego tygodnia? Jeśli tak, to jak???

nie, nie ma takiej możliwości
  • dENiOR napisał(a)
    Z e p t o s napisał(a)

i chwała Ci za to!

nie noo ty koles wymiotłes w srody :lol:
    ja napisałem ze w niedziele tylko ze wieczorem czyli za cały tydzien
    a jak by było w srode to juz jest 1,5 tygodnia

myslenie nie boli
    wiec nie bój sie i pomysl czasem
  • hehe nie zrozumiałeś ze to był żart (sarkazm zdaje sie :E ). Zrozum ze Zeptos robi statystki dla większej grupy ludzi niż ty ;) Skoro tobie się nie podoba może zaczniesz prowadzić własne staty i będziesz tam panem i władcą. Tez mam tak czasem ze liczę sobie fajny przyrost, ale okazuje się ze 3 kopalnie zbudują się w niedziele o 20. Nie płacze bo wiem ze będę miał to za tydzień zaliczone.
    Uszanuj prace innych, a nie tylko piski i wrzaski bo ci 3k pkt zabraknie aby wbic do top400 przyrostów na własnej uni :)

edit do tego czegoś poniżej co przypomina posta :) :

Umiem czytać. Napisze więcej, gdyż potrafię czytać ze zrozumieniem. Czego ty z całym szacunkiem nie potrafisz. Idz po mamę czy tatę, przeczytajcie razem kilka razy na głos, to być może zrozumiesz moje "przesłanie" :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kijowaty ().

• Kijowaty napisał(a)
    hehe nie zrozumiałeś ze to był żart (sarkazm zdaje sie :E ). Zrozum ze Zeptos robi statystki dla większej grupy ludzi niż ty ;) Skoro tobie się nie podoba może zaczniesz prowadzić własne staty i będziesz tam panem i władcą. Tez mam tak czasem ze liczę sobie fajny przyrost, ale okazuje się ze 3 kopalnie zbudują się w niedziele o 20. Nie płacze bo wiem ze będę miał to za tydzień zaliczone.
    Uszanuj prace innych, a nie tylko piski i wrzaski bo ci 3k pkt zabraknie aby wbic do top400 przyrostów na własnej uni :)

czy ty umiesz czytac?
    wczesniej napisałem:

zwracam honor tobie Z E P T O S
  • o jasna cholera ....
    tyle już gram w tego łogejma a ngdy jeszcze do tego topicu nie zajrzałem :D

kawał dobrej roboty Z e p t o s

a te "Xbity" coś tam co jęczy że mu kilka k nie wpadnie do podliczenia to dopiero koleś :D dobrze że chociaż potrafi się zachować

SUPER ROBOTA jeszcze raz szacuneczek za wytrwałoś

pzdr

Ps. nawet jestem w top xxx swojego uni :D
  • Czarna wojownik Szpaner napisał(a)
    o jasna cholera ....

a te "Xbity" coś tam co jęczy że mu kilka k nie wpadnie do podliczenia to dopiero koleś :D dobrze że chociaż potrafi się zachować

pzdr

za to ty jestes nie kulturalny nie potrafisz sie zachować i nie masz szacunku do drugiej osoby której nawet nie znasz. nie potrafisz napisać czyjegoś nicku to go skopiuj, to takie trudne ?
  • PiotreQ. napisał(a)
    Czarna wojownik Szpaner napisał(a)
    o jasna cholera ....

pzdr

za to ty jestes nie kulturalny nie potrafisz sie zachować i nie masz szacunku do drugiej osoby której nawet nie znasz. nie potrafisz napisać czyjegoś nicku to go skopiuj, to takie trudne ?

PiotreQ. (dobrze skopiowałem ? czy może kolor Ci nie pasuje ?

jakbyś szanowny Kolego nie zauważył nick był napisany w CUDZYSŁOWIU i w liczbie mnogiej, więc na upartego gdybym był taki ... mógłbym się wyprzeć że nie było to zwrócone pod Jego adresem ( *XZIBIT* ) tym bardziej że nie był cytowany!

więc takie farmazony/uwagi że jestem nie kulturalny zachowaj dla siebie bo w tym momencie nie masz zupełnie racji z całym szacunkiem dla Ciebie :) .... najpierw dokładnie przeczytaj cały wątek a potem dopiero się wypowiadaj a nie tłuczesz posta po przeczytaniu 3-4 wypowiedzi
    wtedy może zrozumiałbyś sens ..... i czytaj między wierszami ..... to nie jest takie trudne :)

jeszcze raz WIELKI szacunek dla Z e p t o s-a za kawał dobrej roboty i chęci że w ogóle prowadzi takie statsy :)
    a jakieś wypowiedzi .... "zmień tamto, owamto bo ja się w tym tygodniu nie załapie .... " są po prostu śmieszne ..... PiotreQ. może sam byś spróbował poprowadzić coś takiego ? czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawe że to zabiera czas, dużo czasu który można spożytkować w inny sposób i nie ma z tego żadnych profitów ?

więc jeszcze raz APEL do Twoich "zwojów mózgowych" czytaj całość, ze zrozumieniem i zastanów się zanim co kolwiek napiszesz :)

pzdr

Ps. dzięki PiotreQ. za zgłoszenie postu :)
    Ps.2 jedyne co faktycznie mógłbyś mi zarzucić to zwrot "o jasna cholera ... " tu się przyznaje beż żadnego ale .... choć też można by nad tym polemizować ....
  • Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest :)
  • Pabie napisał(a)
    Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest :)

a może TY sie zajmiesz prowadzeniem przyrostow na u 64 ? Zeptos ma na karku już 63 universa ;)
    więc nic nei sugeruj jak będzie to będzie :] albo specjalnie dla ciebie tych przyrostow u 64 nie bedzie ;)
  • PiotreQ. napisał(a)
    Pabie napisał(a)
    Mam pytanko: kiedy będzie przyrost dla uni 64? Wiem, że to pracochłonne zajęcie - stworzenie takiego cacusia, ale mogłoby się już takie coś znaleźć, zważając na fakt, iż uni64 już trochę czasu jest :)

a może TY sie zajmiesz prowadzeniem przyrostow na u 64 ? Zeptos ma na karku już 63 universa ;)
    więc nic nei sugeruj jak będzie to będzie :] albo specjalnie dla ciebie tych przyrostow u 64 nie bedzie ;)

bravo ! PiotreQ. :D
    gratuluję :XP:
  • aktualizacja Miesięcznych Przyrostów za Luty: 1.02.2009r - 1.03.2009r
    www.ogame.zeptos.pl

aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 22.02.2009r - 1.03.2009r
    www.ogame.zeptos.pl

Pabie napisał(a)

od przyszłego tygodnia pojawią się statystyki dla Uni 64
  • aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 15.03.2009r - 22.03.2009r
    www.ogame.zeptos.pl

gurujacobs napisał(a)
    Z e p t o s napisał(a)
    aktualizacja Tygodniowych Przyrostów 8.03.2009r - 15.03.2009r
    Jeśli chodzi o top1 przyrost tygodniowy dla Ofaniel [Unnamed] z uni36 - to nie wiem jak to wytłumaczyć

Stracił flote przez buga, a teraz programiści mu ja przywrócili ;)

thx za wyjaśnienie :)