Gienek napisał(a)
numique napisał(a)
Jakie piwo lubisz najbardziej?
mokre, mocne i dobre. Zubr, Lech, Tyskie
A uwazasz, ze wyrzucienie cieplego Lecha to grzech?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gienek napisał(a)
numique napisał(a)
Jakie piwo lubisz najbardziej?
mokre, mocne i dobre. Zubr, Lech, Tyskie
LoveGame napisał(a)
Kupmy sobie owoce boshhh... najpierw przeczytalem OWCE xD i sie zastanawialem o co Ci moze chodzic :D
Nie pytaj o co mi chodzi, bo jestem zmęczona i nie myślę:P o wlasnie xD
Jak można nie przepadać za słodyczami ? no nie wiem, jakos tak mam- lubie ale raz na jakis czas :>
Nosz kurcze no. ! Wr. Słodycze są.. <333
Kiedy przepowiadasz mój kolejny złom ? xD hmmm jak sie odbudujesz na tyle zeby do ST wystarczylo xD
Lubisz me? bałdzo ;*
Czemu zawsze jak idę na miasto.. Jak się w końcu zbiorę i pójdę.. To nic sobie nie kupię ;x moze za pozno wychodzisz i Ci sklepy zamykaja? :]
Klątwa no ;x
numique napisał(a)
tortoise napisał(a)
wolisz piwo czy wódkę? chyba Ci na zlocie mowilem- wodke :)
czystą czy z sokiem? czysta zapijana sokiem :D
rzucisz palenie?tak- juz mamy plana z chlopakami w szkole od poniedzialku
interesują cię wszystkie zawody sportowe w których występują Polacy?ogolnie podnosi mi sie cisnienie jak Polacy wystepuja w zawodach... obojetnie jakich.
czy są jakieś w których nie występują? jest sporo takich... wiec wymienial nie bede xD
Gienek napisał(a)
numique napisał(a)
jak mozna wyrzucic piwo? eeeee- to gorsze niz grzech
numique napisał(a)
Bo było ciepłe. Nie uważasz, że ciepłe piwo to jakby niepiwo?
moze za pozno wychodzisz i Ci sklepy zamykaja?
bałdzo ;*
Sandro napisał(a)
GieniU, a Ty ciagle tu jestes? lol grasz jeszcze na 32 albo na ktorym kolwiek?
LoveGame napisał(a)
Tyyyyy..........
Zuy, niedobły, włedny kacoł ! [umarłam ja przeczytałam to 2gi raz xDDDDD]
Potwór !!!! tak mi dobrze tak mi mow xD
moze za pozno wychodzisz i Ci sklepy zamykaja?
Neee.. To nie to. Nigdy nic nie umiem sobie wybrać xD to moze wybierz sie ze 3 dni pod rzad? wkoncu cos Ci sie spodoba- np spodniczka heh ^^
bałdzo ;*
Szuper ;*
Czo robisz? odpowiadam na Twoje pytania ;D
A teraz? oko mnie boli :PPP
No,a teraz? mandarynke zjadam xD
A za 5 min? zjem nastepna mandarynke.
/me jest gUpia
/me nie zaprzecza xD
Czmok, czmok
tak mi dobrze tak mi mow xD
NieustraszonA napisał(a)
wymien 5 najbardziej pozytywnych wydarzen w twoim zyciu ktore powoduja u ciebie usmiech na twarzy ;p ciezko mi odpowiedziec na to pytanie, znasz mnie i wiesz ze ja potrafie cieszyc sie ze wszystkiego bo ze mnie wieczny optymista, nie mam tu jakiegos top5 takich wydarzen- moglbym pisac tu np o maturze, ktora zdałem chociaz bylem PRZEKONANY ze oblalem (bo mialem powody) o calkiem niezlych sukcesach w sporcie w szkole i wiele wiele innych ale tego nie zrobie :D
ogoladales film ktory ci wczoraj polecilam ? opowiedz w kilku zdaniach czy podobal ci sie pomysl i czy byl realistyczny ;p
Był calkiem niezly, ale tak jak Ci juz chyba mowilem- troche dziwny. Codziennie wychodzili na dziedziniec i zaraz po wyjsciu zaczynali sie bic, caly czas Ci sami? czy taka duza roszada skladu byla? dziwne. Wg mnie realistycznie ukazali klawiszy- w rzeczywistosci chyba tez tak jest ze sa Ci dobrzy i Ci zli.
co czy jaka sytuacja sklania cie do najwiekszych przemyslen ? masz jakis staly schemat czy raczej spontanicznie sie wywiazuja
Spontanicznie tez... ale najwieksze przemyslenia dopadaja mnie jak umiera ktos bliski, albo ktos kogo szanuje lubie etc.
wymien kilka cech z ktorymi czlowiek nie powinien sie roztawac w zyciu aby moc jakos je przetrwac
uwazasz ze tak owe posiadasz a ja ? ;D
Znasz odpowiedz na to pytanie, wiadomo ze zawsze powtarzalem ze pewnosc siebie to najwazniejsza cecha, poczucie wlasnej wartosci- to pomaga twardo stac na nogach i piac sie w gore. Taaa a teraz jak napisze ze posiadam takie cechy Ty dopowiesz sobie ze jestem pyszny?
a Ty? hmmm... troszke pracy nad Toba i udoskonalisz te cechy ;]
co cenisz bardziej u kobiety intelekt czy wyglad zewnetrzny ? ;p wcale nie podchwytliwe
Wiadomo ze na poczatku zwracam uwage na wyglad zewnetrzny- bo interelktu nie sposob "z widzenia" poznac ale jednak kobieta musi byc przede wszystkim inteligentna- oczy naciesza sie szybciej niz glowa poprzez rozmowe. (ciekawe czy zrozumiesz ;D )
zadales mi takie ladne pytanie o najlepszych okresach w zyciu powiazanych ze szkola to ja teraz powiele pytanie, ktory i dlaczego byl dla ciebie najwazniejszy a ktory najmniej
Podstawowka kojarzy mi sie przede wszystkim z zawodami sportowymi, w ktorych bralem udzial. Mialem lipna wychowawczynie... ale do tej pory pamietam te "dyskoteki klasowe" i pierwsze zaczepki dziewczyn z klasy... jak najbardziej miłe wspomnienie (mozesz dopisac do wczesniejszego pytania- wywoluje u mnie usmiech na twarzy)
Potem było gimnazjum- mialem strasznie pozytywnie zakrecona klase, wyglupy, pierwsze "powazniejsze" imprezy ogolnie zaczynalem smakować zycia- jesli chodzi o scisle szkolne wspomnianie- to w gim mialem niesamowite uklady z nauczycielami, widac jestem strasznie sympatyczny i w ogole fajny przez co nauczyciele mnie lubili i mialem najzwyczajniej w swiecie łatwiej.
Liceum- oooooo tu to juz w ogole, jeden z najlepszych okresow w moim zyciu, masa osiemnastek, imprez, poznanie wielu wspanialych ludzi, wycieczki po ktorych zawsze byla wywiadowka (to tez wywoluje usmiech na mojej twarzy) xD
O studiowaniu nie pisze bo ten okres jeszcze sie nie skonczyl- i oby jak najdluzej trwal ;D
ja hipotetycznych nie wymyslam bo nie mam tak wybujalej fantazji jak ty xDDD ;p
:******
Star napisał(a)
Cejść Kacoł lól
tak mi dobrze tak mi mow xD
ło, ło, ło.
A Tititi
A czemu Cię oko boli ? juz nie pamietam xD
A dobra była mandarynka? mandarynki zawsze sa dobre ;D
A masz jeszcze? juz nie :\
A dasz mi ? jak bede mial xD
A jak nie masz to czy i tak mi dasz? nie wyczaruje przecie ;D
Ale ja Ci zaraz zaprzeczę
Nołamłnie siem łobłazę .
nie strasz <boi sie xD>
Złe kaczolisko. oj zUe ;D
młum ;***************
tortoise napisał(a)
podaj interpretację następującej maksymy: "Czytaj między wierszami, słuchaj też między wypowiedziami" nieeeeee zolw, juz nie mam sily po pytaniach Kasi
skąd u ciebie biorą się pomysły na hipotetyczne pytania? z glowy, czesto calkowicie wymyslone, nieraz wziete prosto z zycia- nie koniecznie mojego ;D
zbierasz gdzieś te odpowiedzi? zbieram- w glowie.
co się stanie eżeli uzbierasz już ich wystarczająco dużo? mozg ludzki potrafi zapamietac nieograniczona ilosc informacji.
ciap napisał(a)
Sl !
NIUZ napisał(a)
Dziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaczka zaczyna SMrODzić [; <flacha> Gieniu !! noo wreszcie ktos cos postawil xD a nie tu tylko myslec kaza ;]
Pierwsze wrażenia z bycia bardziej zielonym i dogwiazdkowanym ? nie wiem za co mam sie zabrac- ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.
Star napisał(a)
Buahahahah xD znowy Ty ? xD
A se posta jeszcze jednego opchnę tylko nie bij mnie xD
Gienio gratulki SMODkowania ! a dziekuje ;D
Fajno, fajno. i gwiazdki masz ładniejsze, i więcej ich (chyb xD )
A czy będziesz karał bardziej?;} Ty dostaniesz pejczem :D
czmok;*
znowy Ty ? xD
Star napisał(a)
Wyczaruj mi mandarynkę ! dzisiaj juz mam xD moge Ci dac ;D
Bo nie będziesz już tak zUy jak jesteś teraz, i co będzie? bede gorszy ;D
Hę, hę? xDD
znowy Ty ? xD
Źle Ci ? Tak Ci źle? wcale tego nie powiedzialem xD
No to nie będę .... Jak wolisz... ale widze ze Ty sobie dopowiedzialas...
Uuu.. Ale tym pejczykiem to wiesz.. Uważaj jak machasz boisz sie?
czmok, czmok, czmoook. ;**************
Doctor Devil napisał(a)
1. Dlaczego tak? dlaczego nie? ;D
2. Omów paradoks kuli Banacha-Tarskiego bez googli nie dam rady a wiec nie bede kombinowal ;D
3. Jak bardzo mnie lubisz? piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip [tekst wycieto z powodów roznych] xDD
4. Ułóż poprawne i logiczne zdanie ze słowem "ZWY" a co to za slowo? znowu grales w literaki? ;]
5. Kiedy mnie usuną z teamu? jak na to zasluzysz ;]
Star napisał(a)
Nie odpowiedziałam.. Buu.. ;*
To daj tę mandarynkę mam nastepne, chodz i sobie wez ;D
Daj Daj.. Ale nie zjedz najpierw większości tej mandarynki .. dam Ci nawet cala jedna ;]
Bo ja dzisiaj jeszcze nic nie jadłam to sie dziwic ze pozniej chorujesz jak Ty nic nie jadasz :>
I nie.. nie boję się o ! PF
mrr;****
Sid-Leniwiec napisał(a)
Ulubiony tydzień? wolny ;D
Jak czekasz na nowy rok? nie czekam na nowy rok, bede o rok starszy :(
Masz konto na N-K mam ;]
KapRal napisał(a)
Czy uważasz że różowy kolor jest męski ?:> jesli ja go uzywam to jak najbardziej :)
Podoba Ci się biały miś ?:> ta piosenka? czy ogolnie bily mis? maskotka? zwierze?
KapRal napisał(a)
Piosenka nie podoba mi sie ;D
Czemu ten topic tak opada? bo ludzie wola spamowac gdzie indziej a mnie nie lubia ^^
KapRal napisał(a)
Nie spamują tu bo nie lubisz Białego Misia hehe no byc moze taka jest przyczyna xD
Dlaczego osunąłeś mojego posta o treści 'ołłłłłłłłł jeaaaaa' ? xD wlasnie dlatego ze byl takiej tresci ;D
1 gość