Co racja to racja Kuszczak sam sobie zaszkodził idąc od razu do MU, wiedział przecież, że będzie grzał ławę i że będzie miał mało szans na grę

powiadają, że racja silniejszego zawsze lepszą bywa
liho napisał(a):
Co racja to racja Kuszczak sam sobie zaszkodził idąc od razu do MU, wiedział przecież, że będzie grzał ławę i że będzie miał mało szans na grę
PS - jutro finał ! Barcelona 0:1 Manchester Utd. ( 119' Hernandez )![]()
![]()
Black Grucha napisał(a):
Ponoć zaklepany jest już De Gea dla was
ten chłopak jest fenomenalny
a zważywszy na jego wiek to macie bramkarza na najbliższe 15 lat![]()
Oficjalnie: De Gea w Manchesterze United
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Co do całego zespołu. Według mnie wraca ten Manchester który też chce bawić się piłką i zdobywać bramki. W poprzednim roku raczej grali na wynik, mimo, że średnia wieku nie była zbyt wysoka grali z dużym dystansem do przeciwnika, respektem. Teraz gdy sporo zawodników ze składu jest bardzo młoda tego respektu nie ma. Rzucili się na Tottenham po pierwszej bramce i już z Kogutów nie zeszli. Bawili się piłką, nie bali się nowatorskich zagrań. Po prostu chcieli dostarczyć Nam rozrywkę. Udało się to w 100%.
Yamato Damashi napisał(a):
wszyscy wczoraj
Rzeźnik drzew napisał(a):
Hi Hi dwa dni to pisałeśYamato Damashi napisał(a):
wszyscy wczoraj
Z całością się zgodzę. Całość mnie cieszy![]()
Damashi, nie zabiraj "pracy" Zaborcy
z tym zgadzam się w 100 % i powiem nawet że przeganie z takim MU to czysta przyjemność o ile przegrana może być przyjemnością![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Yamato Damashi napisał(a):
z tym zgadzam się w 100 % i powiem nawet że przeganie z takim MU to czysta przyjemność o ile przegrana może być przyjemnością![]()
Przyzwyczajaj się.![]()
G R A N T napisał(a):
Damashi, nie zabiraj "pracy" Zaborcy![]()
G R A N T napisał(a):
Jeżeli chodzi o Welbecka to zastanawia mnie tylko jedno, co w takiej sytuacji zrobi Berbatov![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
3 gości