Co racja to racja Kuszczak sam sobie zaszkodził idąc od razu do MU, wiedział przecież, że będzie grzał ławę i że będzie miał mało szans na grę
powiadają, że racja silniejszego zawsze lepszą bywa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
liho napisał(a):
Co racja to racja Kuszczak sam sobie zaszkodził idąc od razu do MU, wiedział przecież, że będzie grzał ławę i że będzie miał mało szans na grę
PS - jutro finał ! Barcelona 0:1 Manchester Utd. ( 119' Hernandez )
Black Grucha napisał(a):
Ponoć zaklepany jest już De Gea dla was
ten chłopak jest fenomenalny
a zważywszy na jego wiek to macie bramkarza na najbliższe 15 lat
Oficjalnie: De Gea w Manchesterze United
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Co do całego zespołu. Według mnie wraca ten Manchester który też chce bawić się piłką i zdobywać bramki. W poprzednim roku raczej grali na wynik, mimo, że średnia wieku nie była zbyt wysoka grali z dużym dystansem do przeciwnika, respektem. Teraz gdy sporo zawodników ze składu jest bardzo młoda tego respektu nie ma. Rzucili się na Tottenham po pierwszej bramce i już z Kogutów nie zeszli. Bawili się piłką, nie bali się nowatorskich zagrań. Po prostu chcieli dostarczyć Nam rozrywkę. Udało się to w 100%.
Yamato Damashi napisał(a):
wszyscy wczoraj
Rzeźnik drzew napisał(a):
Hi Hi dwa dni to pisałeśYamato Damashi napisał(a):
wszyscy wczoraj
Z całością się zgodzę. Całość mnie cieszy
Damashi, nie zabiraj "pracy" Zaborcy
z tym zgadzam się w 100 % i powiem nawet że przeganie z takim MU to czysta przyjemność o ile przegrana może być przyjemnością
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
Yamato Damashi napisał(a):
z tym zgadzam się w 100 % i powiem nawet że przeganie z takim MU to czysta przyjemność o ile przegrana może być przyjemnością
Przyzwyczajaj się.
G R A N T napisał(a):
Damashi, nie zabiraj "pracy" Zaborcy
G R A N T napisał(a):
Jeżeli chodzi o Welbecka to zastanawia mnie tylko jedno, co w takiej sytuacji zrobi Berbatov
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
2 gości