WYRÓWNANIE! WAYNE ROONEY! Świetna asysta Parka, który poradził sobie z obrońcą gospodarzy i obsłużył podaniem Anglika
no więc mamy remi, jest jeszcze szansa na wygraną
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
WYRÓWNANIE! WAYNE ROONEY! Świetna asysta Parka, który poradził sobie z obrońcą gospodarzy i obsłużył podaniem Anglika
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PrzemeK^^ ().
Ostatnie informacje z obozu Manchesteru United nie są najlepsze. Przydałaby się w końcu jakaś korzystna wiadomość dla Czerwonych Diabłów. Dobrą wieścią może być fakt, iż Francesco Totti nie wystąpi w rewanżowym spotkaniu na Old Trafford.
31-letni Włoch nie wyleczył jeszcze kontuzji lewego uda i oglądał z trybun zwycięstwo 3-2 AS Romy nad Genuą. Warto przypomnieć, że symbol rzymskiego klubu nie zagrał przeciwko United na Stadio Olimpico. Pod jego nieobecność, Roma przegrała 0-2.
Mimo że spodziewany powrót do treningów Włocha jest przewidywany na jutro, to Luciano Spalletti liczy, że będzie mógł on zagrać już w następny weekend.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().
John Sheppard napisał(a)
W porównani do ocen wystawionych przez MEN, te są zdecydowanie wyższe. Ale według mnie piłkarze nie zasłużyli na tak wysokie noty. W końcu gra obronna pozostawiała bardzo wiele do życzenia.
I LoVe MiLkA napisał(a)
John Sheppard napisał(a)
W porównani do ocen wystawionych przez MEN, te są zdecydowanie wyższe. Ale według mnie piłkarze nie zasłużyli na tak wysokie noty. W końcu gra obronna pozostawiała bardzo wiele do życzenia.
nom racja oglądałem mecz i powiem że obrona grała tragicznie no może nie tragicznie ale nie najlepiej Chelsea coraz bliżej mam nadzieję że MU podoła i wygra Premiership razem z LM
PrzemeK^^ napisał(a)
Arsenal pokonany w Lidze Mistrzów po wspaniałym meczu z Liverpool'em
może będzie chciał uprzykrzyć życie MU i przeszkodzić w zdobyciu Premiership
w końcu nie dziwne byłoby, gdyby chcieli, żeby trofeum przyjechało jednak do Londynu
finał LM:
Liverpool- Manchester United coraz bliżej
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez +SAURON+ ().
Majk3l napisał(a)
Moim skromnym zdaniem Manchester wygra tę edycję LM
MAN UTD 4EVER!
Nie zdarzyło się jeszcze w historii Ligi Mistrzów, aby zespół, który przegrał pierwsze spotkanie u siebie 0:2 awansował do dalszej fazy rozgrywek. Piłkarze AS Romy, którzy zmierzą się w środę z Manchesterem United stoją zatem przed zadaniem niewykonalnym.
Statystyk świadczących na niekorzyść włoskiej ekipy jest jednak jeszcze więcej. Manchester United na własnym stadionie jest niepokonany od trzynastu domowych spotkań w Lidze Mistrzów i w przypadku wygranej będzie samodzielnie dzierżył ten rekord. Obecnie identycznym osiągnięciem może pochwalić się Juventus Turyn. Na domiar złego dla zespołu Luciano Spalettiego, w tym sezonie, jeszcze nikt nie znalazł recepty na mistrza Anglii.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dejwid ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Shepp^^ ().
John Sheppard napisał(a)
To prawda, Manchester ma szansę na triumf w LM, ale czeka ich jeszcze długa droga. Nie można również zapomnieć, że United gra na dwóch frontach. Czeka nas wiele trudnych spotkań z bardzo wymagającymi rywalami. A na dodatek straciliśmy kilku piłkarzy(ofc przez kontuzje) - Sahe, Naniego, Vidica i może(choć mam nadzieje że nie) Ferdinanda. Mogło by się wydawać że przy tak wyrównanej kadrze, te kontuzje nie są żadnym problemem. Ale brak Naniego i Vidica jest widoczny...
Oczywiście wierze, że Manchester poradzi sobie z każdym rywalem, ale pewny jestem tylko jednego - nikogo nie można zlekceważyć.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bastek1 ().
David Pizarro napisał(a)
Pomocnik AS Roma, David Pizarro nazwał Cristiano Ronaldo zarozumialcem i w zbliżającym się rewanżowym spotkaniu ma zamiar wypomnieć to Portugalczykowi.
- Pomijając fakt, jak wspaniałym jest zawodnikiem muszę przyznać, że jest strasznie zarozumiały. Niektóre z jego sztuczek w środku pola są po prostu niepotrzebne, powinien okazać szacunek swoim przeciwnikom.
- W rewanżowym spotkaniu będę miał mu coś do powiedzenia - ostrzegł Pizarro.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez TcHuTcHi87 ().