WYRÓWNANIE! WAYNE ROONEY! Świetna asysta Parka, który poradził sobie z obrońcą gospodarzy i obsłużył podaniem Anglika
no więc mamy remi, jest jeszcze szansa na wygraną

WYRÓWNANIE! WAYNE ROONEY! Świetna asysta Parka, który poradził sobie z obrońcą gospodarzy i obsłużył podaniem Anglika
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PrzemeK^^ ().
Ostatnie informacje z obozu Manchesteru United nie są najlepsze. Przydałaby się w końcu jakaś korzystna wiadomość dla Czerwonych Diabłów. Dobrą wieścią może być fakt, iż Francesco Totti nie wystąpi w rewanżowym spotkaniu na Old Trafford.
31-letni Włoch nie wyleczył jeszcze kontuzji lewego uda i oglądał z trybun zwycięstwo 3-2 AS Romy nad Genuą. Warto przypomnieć, że symbol rzymskiego klubu nie zagrał przeciwko United na Stadio Olimpico. Pod jego nieobecność, Roma przegrała 0-2.
Mimo że spodziewany powrót do treningów Włocha jest przewidywany na jutro, to Luciano Spalletti liczy, że będzie mógł on zagrać już w następny weekend.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -Edek88 ().
John Sheppard napisał(a)
W porównani do ocen wystawionych przez MEN, te są zdecydowanie wyższe. Ale według mnie piłkarze nie zasłużyli na tak wysokie noty. W końcu gra obronna pozostawiała bardzo wiele do życzenia.
I LoVe MiLkAnapisał(a)
John Sheppard napisał(a)
W porównani do ocen wystawionych przez MEN, te są zdecydowanie wyższe. Ale według mnie piłkarze nie zasłużyli na tak wysokie noty. W końcu gra obronna pozostawiała bardzo wiele do życzenia.
nom racjaoglądałem mecz i powiem że obrona grała tragicznie
no może nie tragicznie ale nie najlepiej
Chelsea coraz bliżej mam nadzieję że MU podoła i wygra Premiership razem z LM
![]()
PrzemeK^^ napisał(a)
Arsenal pokonany w Lidze Mistrzów po wspaniałym meczu z Liverpool'em
może będzie chciał uprzykrzyć życie MU i przeszkodzić w zdobyciu Premiership
w końcu nie dziwne byłoby, gdyby chcieli, żeby trofeum przyjechało jednak do Londynu
finał LM:
Liverpool- Manchester United coraz bliżej![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez +SAURON+ ().
Majk3l napisał(a)
Moim skromnym zdaniem Manchester wygra tę edycję LM
MAN UTD 4EVER!![]()
Nie zdarzyło się jeszcze w historii Ligi Mistrzów, aby zespół, który przegrał pierwsze spotkanie u siebie 0:2 awansował do dalszej fazy rozgrywek. Piłkarze AS Romy, którzy zmierzą się w środę z Manchesterem United stoją zatem przed zadaniem niewykonalnym.
Statystyk świadczących na niekorzyść włoskiej ekipy jest jednak jeszcze więcej. Manchester United na własnym stadionie jest niepokonany od trzynastu domowych spotkań w Lidze Mistrzów i w przypadku wygranej będzie samodzielnie dzierżył ten rekord. Obecnie identycznym osiągnięciem może pochwalić się Juventus Turyn. Na domiar złego dla zespołu Luciano Spalettiego, w tym sezonie, jeszcze nikt nie znalazł recepty na mistrza Anglii.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dejwid ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Shepp^^ ().
John Sheppard napisał(a)
To prawda, Manchester ma szansę na triumf w LM, ale czeka ich jeszcze długa droga. Nie można również zapomnieć, że United gra na dwóch frontach. Czeka nas wiele trudnych spotkań z bardzo wymagającymi rywalami. A na dodatek straciliśmy kilku piłkarzy(ofc przez kontuzje) - Sahe, Naniego, Vidica i może(choć mam nadzieje że nie) Ferdinanda. Mogło by się wydawać że przy tak wyrównanej kadrze, te kontuzje nie są żadnym problemem. Ale brak Naniego i Vidica jest widoczny...
Oczywiście wierze, że Manchester poradzi sobie z każdym rywalem, ale pewny jestem tylko jednego - nikogo nie można zlekceważyć.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bastek1 ().
David Pizarro napisał(a)
Pomocnik AS Roma, David Pizarro nazwał Cristiano Ronaldo zarozumialcem i w zbliżającym się rewanżowym spotkaniu ma zamiar wypomnieć to Portugalczykowi.
- Pomijając fakt, jak wspaniałym jest zawodnikiem muszę przyznać, że jest strasznie zarozumiały. Niektóre z jego sztuczek w środku pola są po prostu niepotrzebne, powinien okazać szacunek swoim przeciwnikom.
- W rewanżowym spotkaniu będę miał mu coś do powiedzenia - ostrzegł Pizarro.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez TcHuTcHi87 ().
3 gości