Manchester United

• Dudek102 napisał(a)
      ALIENUS napisał(a)
      Osobiście nie przepadam za ManUtd :rolleyes: , ale 3mam kciuki za Kuszczaka jak będzie stał w ich bramce :P

Do tego dopisze jeszcze że są bardzo podobni do Real'u Madryt dobry skład dobry trener a potrafią dać ogromną plamę.

Dobry skład ? hm... nie sądzę.

Mają C. Ronaldo, Rooneya, Ferdinanda ... ale super drużyny nie mają :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ronaldinho ().

• Do tego dopisze jeszcze że są bardzo podobni do Real'u Madryt dobry skład dobry trener a potrafią dać ogromną plamę.

Dobry trener tak,skład też dobry.Ale nie jak Real.Real Madryt ciąglę kupuję gwiazdy światowego formatu,a my nie.W składzie tak samo nie mamy tyle gwiazd co 'Królewscy'.Więc się nie zgadzam.Real to zupełnie inny zespół niż Manchester United.
    • JereManU napisał(a)
      ale pomyśl o Giggsie, Scholesie...to SĄ świetni zawodnicy, a nie jacyć gwiazdorzy z realu...to Są LEGENDY !!!

A Figo, Raul, Zidane, Carlos, Ronaldo i inni, ktorzy długo grali w Realu, to co podwórkowi chłopcy od kopania piłki?
    • TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      ale pomyśl o Giggsie, Scholesie...to SĄ świetni zawodnicy, a nie jacyć gwiazdorzy z realu...to Są LEGENDY !!!

A Figo, Raul, Zidane, Carlos, Ronaldo i inni, ktorzy długo grali w Realu, to co podwórkowi chłopcy od kopania piłki?

TAK :D:D:D
    • JereManU napisał(a)
      TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)

W takim razie nie wiem jakimi słowami można opisać piłkarzy ManU, zresztą za większość z tych określeń mógłbym dostać bana.
    • Manchester United gra ostra pilke a nie tak jak real i BARCA dostane lekka kopa i juz konaja z bolu....
      a o to hymn!
      MU ma super sklad Van Der Sar.. neville... Scholes...Ronaldo...Saha :D

Glory Glory Man United

Glory, glory, Man United,
      And the reds go marching on, on, on.

Just like the Busby Babes in Days gone by
      We'll keep the Red Flags flying high
      You've got to see yourself from far and wide
      You've got to hear the masses sing with pride

United! Man United!
      We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
      We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
      We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly

In Seventy-Seven it was Docherty
      Atkinson will make it Eighty-Three
      And everyone will know just who we are
      They'll be singing 'Que Sera Sera'

United! Man United!
      We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
      We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly!
      We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly

Glory Glory Man United
      Glory Glory Man United
      Glory Glory Man United
      As the Reds Go Marching On! On! On! (3x)
    • TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)

W takim razie nie wiem jakimi słowami można opisać piłkarzy ManU, zresztą za większość z tych określeń mógłbym dostać bana.

Jak małe dzieci dosłownie :tongue: Real i MU mają znakomitych graczy i wspaniałą historię.Każdy kibić ma inne upodobanie to jest normalne ale przecież świat sie nie kończy na jednym zespole, trzeba uszanować inne ;)
    • Moim ulubionym klubem od dziecka jest MU (oczywiście zagranicznym)i tak zostanie. :DKiedy miałem 5 lat dostałem od ojca koszulke Andiego Cola i od tamtego czasu był to mój ulubiony CLUB. :evil:
    • RED DEVIL napisał(a)
      TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Jak małe dzieci dosłownie :tongue: Real i MU mają znakomitych graczy i wspaniałą historię.Każdy kibić ma inne upodobanie to jest normalne ale przecież świat sie nie kończy na jednym zespole, trzeba uszanować inne ;)

Tak, niestety trzeba...ale to jest temat poświęcony Manchesterowi United, anie Realowi, więc w tym topicu powinni się zbierać kibice ManUtd :D:D:D :P
    • JereManU napisał(a)
      myślę, że jesteśmy bardzo kulturalni...wobec Nich =)

Ostatnio czytałem że Heinze ma przejść do Realu za i tu uwaga 5 mln funtów :evil: Moim zdaniem ta cena powinna być 3 razy większa gdyż Gaby jest znakomitym obrońcą a Galakticos są bogatym klubem =)

P.S: Ciesze się że jesteś kulturalni :P

Edit: Literówki :P

800 postów wątku Manchester United

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez RED DEVIL ().

• RED DEVIL napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Ostatnio czytałem że Heinze ma przejść do Realu za i tu uwaga 5 mln funtów :evil: Moim zdaniem ta cena powinna być 3 razy większa gdyż Gaby jest znakomitym obrońcą a Galakticos są bogatym klubem =)

za 5mln funtów...bez przesady...za 20mln to rozumiem...
      mam nadzieje, że to tylko media spekulują :P
    • RED DEVIL napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Chodz lubie MU nie oszukumy sie Heinze nie jest dobry i 5 mln funtow to za duuuza kwota jak na jego umiejetnosci
    • Stefan76 napisał(a)
      RED DEVIL napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Chodz lubie MU nie oszukumy sie Heinze nie jest dobry i 5 mln funtow to za duuuza kwota jak na jego umiejetnosci

Gaby został kupiony za 7 mln funtów rozegrał się w lidze angielskiej i jest jednym z najlepszych obrońców w MU także nie mów że ma słabe umiejętności!!!
    • RED DEVIL napisał(a)
      Stefan76 napisał(a)
      RED DEVIL napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Gaby został kupiony za 7 mln funtów rozegrał się w lidze angielskiej i jest jednym z najlepszych obrońców w MU także nie mów że ma słabe umiejętności!!!

zgadzam się... :P
      Heinze jest naprawdę dobry...i żeby poszedł za 5mln funtów to przesada...
    • przewspaniały, ukochany klub!!!

Glory Glory Man united!

a co do Heinze, to będzie jeden z większych błędów. Ja go rozumiem, że chce odejść bo nie gra w 1 składzie, ale znowu rywalizacja i walka o to miejsce sprawia, że on i Evra są coraz lepsi.....a pozatym to kogo postawi na jego miejsce Fergie? na każdą pozycje a szczególnie obrony potrzebny jest zmiennik...

pomidor

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:Mysterio:. ().

• TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      TrzyM napisał(a)
      JereManU napisał(a)

Tak, są słowa wulgarne opisujące w dobrym stopniu.
      Np. ale sie powstrzymam:D:D.
      ManU kroluje Chelsea to .... burżuje.