Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• milkimilki napisał(a)
      moze już nie chcial rywalizowac z nowymi nabytkami w skałdzie i odszedł
      szkoa bo zawsze walczył na boisku :D

to prawda...był bardzo waleczny...trochę szkoda, że odszedł...
      ale mamy Owena Heargrawsa i to jest duży plus...wreszcie nie będzie luki po Roy Keanie... :)
    • Nie zapominajmy o Nanim i Andersonie ktory zaliczyl ostatnio dobry debiut w reprezetacji Brazyli teraz czekam tylko jeszcze na transfer Klaas Jan Huntelaar'a i skladzik marzenie nie jednego z silniejszych klubow w europie :)
    • Niop Anderson i Nani to spore wzmocnienia MU:)
      Byc moze w szeregi Czerwonych Diablow wstapi Jermein Defoe z Tottenhamu ktoty raczej opusci szeregi Kogotow po przyjsciu Darena Benta i przejdzie do MU:D
    • Widze ze na forum jest nawet temat o moim ulubionym klubie :D
      Dobrze ze Nani dojdzie do MU . Ba nawet bardzo dobrze. Mam nadzieje ze razem z C. Ronaldo beda zdobywac sporo bramek zza linni pola karnego :)
    • mi bardzo brakuje Van Nistelrooy'a... był gwarancją na zdobywanie bramek...
      a drugiego takiego trudno znaleźć...
      może Klaas Jan Huntelaar...chociaż nie jestem do niego przekonany...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez JereManU ().

• JereManU napisał(a)
      milkimilki napisał(a)

ale mamy Owena Heargrawsa i to jest duży plus...wreszcie nie będzie luki po Roy Keanie... :)

myślisz, że Heargraves może zastąpić Roya Keane'a? Ja uważam, że nigdy w życiu...po prostu brakuje mu dużo do Keane'a pod względem zadziorności, ambicji :P Keane to był prawdziwy twardziel :)
    • PeKa napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      milkimilki napisał(a)

myślisz, że Heargraves może zastąpić Roya Keane'a? Ja uważam, że nigdy w życiu...po prostu brakuje mu dużo do Keane'a pod względem zadziorności, ambicji :P Keane to był prawdziwy twardziel :)

to prawda...ale teraz trudno o dobrego defensywnego pomocnika...
    • odkąd van Nistelrooy uciekł z Realu Manchester nie świeci juz tak jak kiedyś :)

ale trener sam tego chciał :P nie lubił Nistelrooy'a

a teraz wszyscy żałują bo van Nistelrooy robi ogromną kariere w Realu, ogromny sukces Realu to nabycie van Nistelrooy'a :)
    • _DRIVER_ napisał(a)
      odkąd van Nistelrooy uciekł z Realu Manchester nie świeci juz tak jak kiedyś :)

ale trener sam tego chciał :P nie lubił Nistelrooy'a

a teraz wszyscy żałują bo van Nistelrooy robi ogromną kariere w Realu, ogromny sukces Realu to nabycie van Nistelrooy'a :)

i to za taką cenę... :P :P
      Van Nistelrooy miał z Fergusonem bardzo dobrze stosunki, ponieważ kiedy miał przejść do ManUtd w 2000 roku i złapał ciężką kontuzję to Ferguson poczekał rok i dopiero w 2001 roku go kupił...niestety relacje Fergusona z RVN pogorszyły się pod sam koniec jego gry w MU...i Fergi sprzedał go za bezcen... ;( ;( ;( ;( ;(
    • PeKa napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      milkimilki napisał(a)

zobaczymy klika meczów to dopiero sie zobaczy bo teraz ciężko jest powiedzieć :D
    • milkimilki napisał(a)
      PeKa napisał(a)
      JereManU napisał(a)
      milkimilki napisał(a)

zobaczymy klika meczów to dopiero sie zobaczy bo teraz ciężko jest powiedzieć :D

Roya Keane było sercem drużyny jak jemu nie szło na boisku to cała drużyna grała słabo, na szczęście przetrwali ten ciężki okres i teraz świetnie sobie radzą oby tak dalej :D

P.S: Real najlepszy po The Red Devils :P
    • DZIKI napisał(a)
      i teraz gra w Realu i jest mu tam dobrze, wiadomo Real najlepszy

ManUtd jest lepszy !!!
      PS.moim zdaniem... :P :P :P

a Van Nistelrooy'owi było lepiej w MU...wiem o tym :P :P :P
    • Nie przepadam za Manchesterem. Niby taki dobry ale swoje "doświadczenie" pokazał w meczu z Milanem. Jedyni piłkarze których moge jeszcze chociaż troche lubić to Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Van Der Sar, Kuszczak i Louis Saha. Ich "Wielka Gwiazda" - C.Ronaldo jest tylko małym szczylem który wiecej leży na murawie niż biega za piłką.
      ! ! ! Milan Rullezzz ! ! !
    • michael275 napisał(a)
      Nie przepadam za Manchesterem. Niby taki dobry ale swoje "doświadczenie" pokazał w meczu z Milanem. Jedyni piłkarze których moge jeszcze chociaż troche lubić to Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Van Der Sar, Kuszczak i Louis Saha. Ich "Wielka Gwiazda" - C.Ronaldo jest tylko małym szczylem który wiecej leży na murawie niż biega za piłką.

Skoro nie lubisz Man Utd to czemu to spamujesz!!! A od C.Ronaldo sie odczep bo nawet nie wiesz o kim piszesz!!!
    • RED DEVIL napisał(a)
      michael275 napisał(a)
      Nie przepadam za Manchesterem. Niby taki dobry ale swoje "doświadczenie" pokazał w meczu z Milanem. Jedyni piłkarze których moge jeszcze chociaż troche lubić to Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Van Der Sar, Kuszczak i Louis Saha. Ich "Wielka Gwiazda" - C.Ronaldo jest tylko małym szczylem który wiecej leży na murawie niż biega za piłką.

Skoro nie lubisz Man Utd to czemu to spamujesz!!! A od C.Ronaldo sie odczep bo nawet nie wiesz o kim piszesz!!!

zgadzam się !!!
      to jest dział poświęcony ManUtd !!!
      w którym powinni wypowiadać się tylko prawdziwi kibice MU !!!
      a nie jakieś n00by... ;)
    • milkimilki napisał(a)
      widzieliście nowe koszulki ManU ?
      jeśli tak to co o nich sądzicie?
      mi sie osobiście bardzo podobają :D

jak najbardziej koszluki są spoko...

a tu nieubłagalnie zbliza sie czas FA Charity Shield czyli tarcza wspolnowy... rozgrywany miedzy zwyciesca w lidze a zwyciesca w pucharze anglii... czyli
      ManU vs Chelsea... juz 5 sierpnia na Wembley :D

mam nadzieje ze MU poraz 16 pokaże klase w tych rozgrywkach :D:D:D
    • milkimilki napisał(a)
      widzieliście nowe koszulki ManU ?
      jeśli tak to co o nich sądzicie?
      mi sie osobiście bardzo podobają :D

Nie są złe, ale to tylko model domowy i niczym szczególnym się nie różni. Tylko z tyłu ma tak

i taka nowa wiadomość

Manchester United jest bliski pozyskania Carlosa Teveza. Według nieoficjalnych doniesień The Daily Mirror umowa jest bliska finalizacji i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to Carlos jeszcze w przyszłym tygodniu stanie się "Czerwonym Diabłem".

Z tych samych źródeł dowiadujemy się, że sir Alex Ferguson dostał już pozwolenie na zakup Argentyńczyka, który ma kosztować blisko 20 milionów funtów.

Tevez przebywa obecnie na Copa America, jednak mimo to działacze Manchesteru United potwierdzili, że mają zamiar rozmawiać z jego doradcami w sprawie rozwiązania wszelkich wątpliwości dotyczących legalności transferu.

Media Sports Investments rości sobie jednak prawo do zawodnika, dlatego w skrajnym wypadku United może liczyć jedynie na 12-miesięczne wypożyczenie, stanie się tak jednak tylko wtedy, gdy nie dojdzie do podpisania umowy definitywnej.

źródło: devilpage.pl
    • eee tam... koszulki niczym specjalnym sie nie roznia... taki styl jest spoko

co do teveza to dobrze by bylo zeby przeszedl... choc wypowiadal sie ze nie chce trafic do Diabłów. mam nadzieje ze jeden trafii bo jak młoty tylko dzieki niemu utrzymały sie w lidze, poza tym... celem AF byl toress, niezstety kupiony juz przez liverpool, oraz eto, ktorym interesuje sie chelsea a Mu z nimi nie ma szans ( jesli chodzi o finanse :P)

ale na innej stronie czytamy juz:

Carlos Tevez osobiście uciął wszystkie doniesienia mówiące o tym, że jest blisko dołączenia do Manchesteru United za kwotę 20 milionów funtów.

Napastnik West Ham United przebywa obecnie w Wenezueli, gdzie wraz z rodakami walczy o zwycięstwo w Copa America. Argentyńczyka niejenokrotnie łączono z kilkoma angielskimi oraz zagranicznymi klubami, jednak sam Carlos przychylnie zerka na pozostanie w Premiership.

Jak mi wiadomo, nie złożono jeszcze żadnej oficjalnej propozycji. Będziemy się zastanawiać, kiedy jakieś oferty rzeczywiście nadejdą. Jednak sam fakt zainteresowania moją osobą ze strony takich klubów jak Inter, Real czy United napawa mnie wielkim poczuciem dumy.

Tevez odegrał kluczową rolę w zespole Młotów, walnie przyczyniając się do utrzymania WHU w angielskiej elicie. Jak sam przyznał, nie byłby rozczarowany, gdyby miał zostać na Upton Park kolejny rok.

Jeśli miałbym tutaj zostać, byłoby na pewno w porządku. Jestem niezwykle szczęśliwy, a ludzie mnie uwielbiają.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lord Sidious-Naboo ().

• Lord Sidious-Naboo napisał(a)
      eee tam... koszulki niczym specjalnym sie nie roznia... taki styl jest spoko

co do teveza to dobrze by bylo zeby przeszedl... choc wypowiadal sie ze nie chce trafic do Diabłów. mam nadzieje ze jeden trafii bo jak młoty tylko dzieki niemu utrzymały sie w lidze, poza tym... celem AF byl toress, niezstety kupiony juz przez liverpool, oraz eto, ktorym interesuje sie chelsea a Mu z nimi nie ma szans ( jesli chodzi o finanse :P) a berbatov to ciec :P

tak Tevez by się przydał...
      jednak ja myślę, że MU brakuje kogoś w stylu Ruud'a Van Nistelrooy'a...kogoś kto jest lisem pola karnego i jest pewnym zdobywcą bramek...
    • van nistelrooya nie da sie zastapic bo wedlu mnie jest to najlepszy wysuniety napastnik na świecie... jednak w MU brakuje napastnika... jest tylko rooney... saha odpada poniewaz zaczasto ma kontuzje i wedlug mnie powinien isc na odstawke... solsijer jest stary i nie pokazuje swoich umiejetnosci tak jak to robil chocby na finale LM w 1999 :D poza tym smith.. wedlug mnie to nie jest napastnik godny miana atakujacego diabłów. noi młodzy chinczyk - Dong... napewno za mlody na gre w jako pierwszy atakujacy MU...

wniosek: trzeba kogos do pary rooney`owi... mialem nadzieje na teveza lub toressa... tores juz poszedl do liverpoolu... zostal jeszcze tevez.... :D:D:D
      van nistelrooya nie da sie zastapic bo wedlu mnie jest to najlepszy wysuniety napastnik na świecie... jednak w MU brakuje napastnika... jest tylko rooney... saha odpada poniewaz zaczasto ma kontuzje i wedlug mnie powinien isc na odstawke... solsijer jest stary i nie pokazuje swoich umiejetnosci tak jak to robil chocby na finale LM w 1999 :D poza tym smith.. wedlug mnie to nie jest napastnik godny miana atakujacego diabłów. noi młodzy chinczyk - Dong... napewno za mlody na gre w jako pierwszy atakujacy MU...

wniosek: trzeba kogos do pary rooney`owi... mialem nadzieje na teveza lub toressa... tores juz poszedl do liverpoolu... zostal jeszcze tevez.... :D:D:D

co do Van Nistelrooy'a to też tak myślę :P
      a co do Teveza...ciekawy jestem jak by się razem zgrali z Rooney'em
      czy by to się im udało...obaj są indywidualistami...a RVN był gwarancją na gole ... :P
    • O Ruud'zie można już zapomnieć. Dla ManU zrobił dużo, ale pewnie już nie wróci.

van nistelrooya nie da sie zastapic bo wedlu mnie jest to najlepszy wysuniety napastnik na świecie...

Też tak uważam, ale jest co najmniej dwóch zawodników o podobnym stylu gry co RvN. Podobno zresztą Cerwone Diabły się nimi interesują. Chodzi mi o Klaasa Jana Huntelaara oraz Afonso Alvesa.
    • .:Baron Samedi:. napisał(a)
      O Ruud'zie można już zapomnieć. Dla ManU zrobił dużo, ale pewnie już nie wróci.

van nistelrooya nie da sie zastapic bo wedlu mnie jest to najlepszy wysuniety napastnik na świecie...

Też tak uważam, ale jest co najmniej dwóch zawodników o podobnym stylu gry co RvN. Podobno zresztą Cerwone Diabły się nimi interesują. Chodzi mi o Klaasa Jana Huntelaara oraz Afonso Alvesa.

też o tym słyszałem...miejmy nadzieję, że Ferguson kupi któregoś z nich...szczerze wolałbym Alvesa, także dlatego, że jestem ciekawy jak zaadoptował się na Wyspach...
    • .:Baron Samedi:. napisał(a)

o Huntelaarze slyszalem, o alvesie nie.... jednak sprowadzenie teveza rozwialo by wszelkie watpliwosci co do nastepcy ruuda...
      .:Baron Samedi:. napisał(a)

o Huntelaarze slyszalem, o alvesie nie.... jednak sprowadzenie teveza rozwialo by wszelkie watpliwosci co do nastepcy ruuda...

teoretycznie tak...