Zazwyczaj nie jestem wylewny ale po tylu latach gry chyba wypada coś napisać.
A więc jak w temacie - czas na mnie
Miało być ostatnie ST z hukiem ale ofiara nie chciała współpracować a czekać już mi sie nie chce.
14 lat gry to gruba przesada. Zaczęło się na u38, troche Barym, u66 a nawet Quantum. Ale generalnie u38 od zawsze.
Skąd ta decyzja? Ja pamiętam takie ogame... Stres czy wystarczy pakietu internetu żeby FSa zrobić, a w tle leciała muzyka z winampa.
Teraz ta gra to bagno. 14 lat budowania konta w sposób mega przemyślany, zrównoważony no i niestety doinwestowany.
Myślę, że wyszła mi fajna hybryda. Efektem było doczłapanie się do top2 u68 (choć czułem się jak top1 - ale o tym później )
W światowym rankingu też dosyć fajnie to wyglądało.
Aż tu nagla wprowadzają klasy, rynek i byle leszczyk z top300 w pół roku robi sobie konto top10. Litości
Nie wiem co trzeba mieć w tej niemieckiej makówce żeby tak zniszczyć zwój produkt jedną aktualizacją
Ostatnie 2 lata dzięki Tbagowi troche polatałem - to był jego plan aby spawac flote
Wyszło z tego 71 ST na łączna sumke ~974k%. Myślę, że jak na górnika, w 2 lata całkiem spoko
Do tej pory nie moge zrozumieć jak to sie działo, że będąc top2 miałem poziomy kopalni tylko o 1lvl niżej niż nasza top1,
do tego handel na hektolitry paliwa, flotą wyciągałem ogromne zyski, geolog i dopalacze na planetach a i tak top1 uciekało mi w zatrważającym tępie
Zakładałem, że nie będe wywoływał do tablicy bo na pewno kogos pominę aleeee spróbuję
św. pamięci KRISMAX
Tbag, halok, hiro, Hani, majnaj, mscislaw, Canaan, guffcia, dzanas11, dziadek, EzeQ, Fatum, Maraton, dionesh. GoRonin, ilusioon, Kilgor, tyskie, HORTEX, konrad alias, Spoon, Fremen, Incoming, CIENKI, halszka, rudi, wilku, Mili, WARKA
obserwator, Bociek, Wojtas, Dziadzia komornik, CRACOVIA, Antharas, Panda, DemoN, iwan, Wanili, mmmkkk, mlayszu, Piaskowy, Wasyl, Galvatron, Bart, Whisky, Fiona, Maniak, dziob, szczwany lisek,
Zagubiony, panwojny, szakja, koparka, Bigot
ekipa z u66/Nekker czyli Paul Eagle, Kot na kacu, brat juzef, cały sojusz Hanza
Bardzo wam wszystkim dziękuje za lata gry, przegadane godziny, zarwane nocki, zatarte klawiatury.
Ostatnie kilka lat to juz przede wszytskim chęć pogadania a gra to tylko dodatek.
Część z Was ma mój tele - pisać, dzwonić
A jak bedziecie w Koszalinie (takie miasto koło Mielna) to zapraszam na piwko
Dzięki również odwiecznym oponentom PN i Komornicy
Wszytsko można tu przytoczyć ale jedno jest pewne.
Bez Was, bez tej rywalizacji, knucia byłoby tu gnuśno i nudno.
Fajnie sie Wam farmiło ule
P.S.
@koparka czemu przez te wszystkie lata ani razu sie nie skanowlaiśmy i ani razu nie zamieniliśmy słowa
Wilku i Mili dzieki za mase korepetycji z latania
Bywajcie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pazik ().