Tym razem padło na Lord Maul poleciał w statystykach jak pocisk. what the f.. tam dość potężna flota raczej była.
kolejne stracie widmo
-
-
oj była była
-
nie każdy wstawia starcia na forum....
POZDRO&POĆWICZ -
Myślę że jak będzie dobrze opracowane to się pojawi :P:P:P
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię -
Apofis napisał(a):
Tym razem padło na Lord Maul poleciał w statystykach jak pocisk. what the f.. tam dość potężna flota raczej była.
ogotcha.universeview.be/pl/rep…01-5981-b276-cb4d5c6f692d
nie ma za co
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Avinashi napisał(a):
Apofis napisał(a):
ogotcha.universeview.be/pl/rep…01-5981-b276-cb4d5c6f692d
nie ma za co
-
Avinashi napisał(a):
nie ma za co
dzięki , pytanie czy to było ustawione starcie czy też nieuwaga obrońcy? bo to doświadczony gracz ze sporą flotą, więc ciężko mi uwierzyć, że się nie pilnował. -
Apofis napisał(a):
pytanie czy to było ustawione starcie czy też nieuwaga obrońcy? bo to doświadczony gracz ze sporą flotą, więc ciężko mi uwierzyć, że się nie pilnował.
-
Myślę że skoro "zagadka" została wyjaśniona można temat zamknąć
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię -
Kolejny raz radzę poczekać z teoriami aż upłynie regulaminowy czas na wstawienie ST,:)
Co niektórzy chcą zamieścić coś ciekawego a nie tylko suchy raport
Z dead of ogame się nie doczekałem hehe nikt nie wstawił ale masz rację trzeba poczekać aż termin minie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0