Trzeba coś gdzieś chyba napisać bo raczej nikt nie wyobraża sobie żeby tych graczy połączyć po fuzji z innymi uni i z nimi grać.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
el bosso siklent napisał(a):
W mojej opini to jest wlasnie rola @Art to on powinien zglosic sie z zapytaniem do niemiec , skoro on sam oraz jego team nie wie jak to robia .
Nie martw sie art nie bedzie tak zle , niemcy dzieki temu odkryja pewnie nowe bugi , o ktorych pojecia jak do tej pory pewnie nie maja ( lub moze maja kto wie) ,beda moglii znowu cos "naprawic" krytycznym hotfixem.
"tu zalatam tam zalatam , troche poklepie i bedzie jak nowka ".
Moze nawet jakas premia wpadnie , moze lepsza niz przelewy z virgo.
edit
ja uwazam ze na tym chyba wlasnie miedzy innymi polega praca COMA czyli arta ale co ja tam o tym wiem.
Art widzisz ze jest problem , nie radzi sobie twoj team z tym co sie tu wyprawia zglos ta sprawe i po klopocie.
powyginany drucik napisał(a):
@I am back
Ty naucz czytać z zrozumieniem. Na ekspedycjach każdy zarabiał kto latał. Możesz sobie zobaczyć że ich przyrosty nie były niczym nadzwyczajnym na starych ekspedycjach. Np. na nekkar na koncie lajt było 500kk przed ekspedycjami, w trakcie konto dobijało parę razy do 3kkk. Poł roku i wzrost o 500%. Ma rozmach.
Do ich nowych przyrostów ciężko mi się odnieść - ja tak nie umiem. Więc pytajcie ich albo kogoś innego co tak umie.
@el bosso siklent
Oczywiście że zależy mi żeby na serwerze był porządek ale nie wszystko zależy do osoby która jest GO, SGO czy nawet GA.
Zarzucasz mi że nic nie zrobiłam. Miałam powiadomić Arta? Przecież on się odnosił w swoich postach do klonowania floty. To o czym miałam go powiadamiać jeżeli wiedział?
Winny zawsze jest gracz który łamie Zasady Gry więc jeżeli uważasz ze oni łamali Zasady Gry to win sobie ich. Jako GO nie zajmowałam się klonowaniem floty. Więc możesz grzecznie ode mnie się odciapać.
I am back napisał(a):
Pozwalalas na te anomalie jako GO uni Virgo wiec jak sie od Ciebie "odciapac"??powyginany drucik napisał(a):
Winny zawsze jest gracz który łamie Zasady Gry więc jeżeli uważasz ze oni łamali Zasady Gry to win sobie ich. Jako GO nie zajmowałam się klonowaniem floty. Więc możesz grzecznie ode mnie się odciapać.
@el bosso siklent
Ciągle do mnie coś marudzisz jakbym była winna całej sytuacji.![]()
To jak w pracy, zwykły szeregowy pracownik nie podejmuje decyzji strategicznych, nie zajmuje się sytuacjami nietypowymi. Do jego obowiązków należą typowe sytuacje z których jest przeszkolony. Dokładnie tak samo jest w team. Każdy ma swoje miejsce. Jeżeli tego nie umiesz zrozumieć ¯\_(ツ)_/¯
Np. na nekkar na koncie lajt było 500kk przed ekspedycjami, w trakcie konto dobijało parę razy do 3kkk. Poł roku i wzrost o 500%. Ma rozmach.
el bosso siklent napisał(a):
Oczywiscie ze mam do ciebie pretensje , bylas tam GO sytuacja wygladala jak wylgadala.
I dalej wyglada , bylby inny GO mialbym do niego pretensje jesli reprezentowalby ten sam poziom co ty . Nie mam do ciebie nic jako do osoby , uwazam ze jestes po prostu niekopetenta operatorka gry .
Winni calej sytuacji jestescie w duzej mierze WY jako operatorzy bo zezwalaliscie na ta
patologie i zezwalacie nadal. Oszusci byli są i będą .
Wy natomiat jestescie tam po to zeby zapewnic wszystkim gracza rozgrywke fair play .
wygooglujcie sobie ten trudny termin. A jak wywiazujecie sie ze swoich zadan widzi kazdy
czy to ty jako operator na uni virgo czy z(art) jako COMA i twoj przelozony.
pe es
wyobrazcie sobe mecz pilki noznej gdzie "sędzia" jednej druzynie odgwizduje wszystko
a druga moze sobie grac w 20 zawodnikow rekami , pozatym gole trafione na ich bramke sie nie licza bo z tylu wisi flaga polsatu .
Jeszcze sie dziwi ze "o co im wogole chodzi" "czemu sie do mnie czepiaja" .
LITOSCI!
Apofis napisał(a):
lajt nie ma w tej chwili nawet 2 mld pktpowyginany drucik napisał(a):
Np. na nekkar na koncie lajt było 500kk przed ekspedycjami, w trakcie konto dobijało parę razy do 3kkk. Poł roku i wzrost o 500%. Ma rozmach.
Apofis napisał(a):
lajt nie ma w tej chwili nawet 2 mld pkt
Starrk napisał(a):
1. lajt 2.637.914.610
1 lajt (-67.597.673) 2.638.323.812
1.970.280.237 |
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
TakiOwaki napisał(a):
ale jestem ciekaw, czy faktycznie jedynymi członkami Teamu udzielającymi się w tym temacie będą panie od forum, może ktoś od gry w końcu się ruszy? Bo temat jednak tyczy się patologii w grze
I am back napisał(a):
Do pewnego momentu to nawet bylo zabawnie z tymi memami. Ale czy juz nie przesada? Moze sie myle ale wydaje mi sie, ze temat przerodzil sie w konkurs "kto zrobi najlepszego mema pasujacego do tematu".
Mozliwe, ze na 7 stron tego tematu juz nie ma szans na merytoryczna polemike ale na sile podtrzymywac temat to troche dziecinada. Tak, forumowy troll to napisal. A ile zwiazku z tematem maja powyzsze memy?
Dobrygracz napisał(a):
Nie ma tu za bardzo o czym więcej dyskutować. Czekają aż wszystko ucichnie i temat umrze śmiercią naturalną. Tak jak to było w kilkunastu innych przypadkach.