Spoko chciałem pomoc ale jak wystarcza ci 600 - 700 mln pkt w +/- 10 lat to tez ok.
Powodzenia.
Powodzenia.
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Muniek napisał(a):
Spoko chciałem pomoc ale jak wystarcza ci 600 - 700 mln pkt w +/- 10 lat to tez ok.
I am back napisał(a):
Jesli sie okaze, ze event nie wroci to sila sprawcza konta zyska na znaczeniu.
I am back napisał(a):
Zdajessz sie buleon doswiadczonym graczem wiec dziwie sie, ze nie rozumiesz moich skrotow myslowych i trzeba Ci chyba tlumaczyc krok po kroku mechanike gry.
I am back napisał(a):
zrobili top z eko
Muniek napisał(a):
@I am back ja wiem ze dla Ciebie kto dostał dok ten oszuty, kto trzepał expy to oszust, kto dilował na rynku po minimalu to oszut....tylko ten co klepie kopalnie za farmienie idlaków to PRAWDZIWY gracz.
Masakra.....kompletny brak wiedzy
Apofis napisał(a):
event teraz będzie chyba dopiero na święta
I am back napisał(a):
Wielkanocne?
Apofis napisał(a):
To trzeba mieć jakąś flotę żeby mieć pozycję, móc się pokazać itd. bronić się zaatakować. na tym polega gra a nie na klepaniu samego eko. To jest gra strategiczna i trzeba robić wszystkie jej aspekty flota, eko , badania. Jak ktoś tego nie robi to nie wykorzystuje pełnego potencjału gry.
buleon napisał(a):
Nie sądzę, żeby GF zdawało sobie sprawę z tego, że robią przetasowanie topki. Dali takie nagrody, żeby za wiele nie zmieniły w sytuacji na uni.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
powyginany drucik napisał(a):
Wykorzystanie potencjału gry to chyba coś więcej niż co oferuje gra a również to ile kto chce poświęcić czasu.
"Eko zwraca się po XXX latach". Flota która nie lata w ogóle się nie zwraca a jeszcze generuje straty. Ja swoją flotę miałam 3 miesiące i zjadła mi w tym czasie ponad 3kkk deuteru.
Apofis napisał(a):
Bo to nie kalambury tylko gra strategiczna, militarna
Starrk napisał(a):
Gra strategiczna, ekonomiczna. Aspekt militarny jaki
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
Nonick napisał(a):
Zabawne, że najwięcej bólu tyłka o "puste" punkty mają ludzie twierdzący, że te punkty nie mają znaczenia. To mają znaczenie czy nie w końcu?
buleon napisał(a):
100 kkk punktów i b
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
Apofis napisał(a):
W grze stosuje się mln i mld nawet w badaniach macie te przedrostki a wy dalej swoje hehe
I am back napisał(a):
d lat widze, jak ludzie pisza skrotami. Ja
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
Muniek napisał(a):
Kazdy gra pod siebie. Ciap napisze ze eko generuje zysk. W tym samym poscie napisze ze flota którą sie nie lata generuje straty.
Ja napisze ze flota którą sie lata generuje zysk, kopalnie z wyłączonym wydobyciem lub brakiem zasilania to stracona surka.
Muniek napisał(a):
Ktos napisze ze dok to posunięcie bez sensu bo przeciez po co komu 300 kk czy 1,5 kkk za free...bezsens.
Apofis napisał(a):
W pewnym momencie kopalnie przestają generować zysk, ich budowa przewyższa potencjalny zysk z nich. Więc ekonomicznie nie ma sensu. Potrzebna jest flota do generowania zysku. Kopalnie przestają być rentowne. A jednak ekowcy je robią. Tak samo jest z flotą, mając ją czasem generuje stratę nie latając. Taka gra.
Nonick napisał(a):
Zabawne, że najwięcej bólu tyłka o "puste" punkty mają ludzie twierdzący, że te punkty nie mają znaczenia. To mają znaczenie czy nie w końcu?
Muniek napisał(a):
Ciap napisze ze eko generuje zysk.
NowyLolek napisał(a):
Czyli masę podajesz w gramach (g)? Tysiącach, milionach i miliardach?
Bo taki kilogram (kg) to tylko wymysł?
powyginany drucik napisał(a):
Każda kolejna kopalnia powiększa eko więc generuje zysk.
Ruda napisał(a):
Panowie naprawdę.
Jak chcecie sobie nawrzucać, coś udowodnić lub wyjaśnić załóżcie sobie odrębną konferencję na jakimś komunikatorze.
W każdym temacie na Forum wyłaniają się konkretne osoby i offtopują.
Bardzo proszę o posty na temat.
Muniek napisał(a):
Dejże jakieś info o next evencie, na pewno coś wiesz.Ruda napisał(a):
Panowie naprawdę.
Jak chcecie sobie nawrzucać, coś udowodnić lub wyjaśnić załóżcie sobie odrębną konferencję na jakimś komunikatorze.
W każdym temacie na Forum wyłaniają się konkretne osoby i offtopują.
Bardzo proszę o posty na temat.