Event z nagrodami - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Można odbierać nagrody nie po kolei? Ja już mam osiągnięte 12500
-
Apofis napisał(a):
Można odbierać nagrody nie po kolei? Ja już mam osiągnięte 12500
"Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat... -
Ardnas napisał(a):
Tak, ja jeszcze nie odebrałem 2 i 3 nagrody, bo szpiegowsk
-
-
odebralem nagrody, boost 74 mln pkt, klasa zbieracz, kilka itemów do ekwipunku, anty wyszło na zero (koszt sztabu i nagrody anty)Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
klasa zbieracz
-
tak, tak samo jak pakiet sury, dodatkowe sloty floty / expuSprzedam metal na Quantum.
Qwant-holon napisał(a):
Przy okazji może następnym razem wpadną na coś takiego, powiedzmy gdyby planowali powtórzyć jednak event w przyszłości:
click
-
Ludzie wydają pierdyljad ilości surowca i antymaterii, mając nadzieję że odskoczą w punktach. Podczas gdy reszta robi to samo
-
-
Why so Serious napisał(a):
u mnie dały
-
patrząc na listę to ledaShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Apofis napisał(a):
Why so Serious napisał(a):
u mnie dały
Uni65/66 - Top1
Górnicy OGame - Top10Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Why so Serious ().
-
Zastanawiam się co trzeba mieć w bani żeby zdemontować flote i kupić za to dok
-
edes napisał(a):
-
Jakby po to lwia część gra, żeby być jak najwyżej w rankingu także.
-
Dodając +1 w nagrodach firma trochę przegięła. Niby każdy mógł skorzystać, ale na grube przyrosty malo kto się załapał. Szkoda mi tylko takich graczy, co dzień w dzień farmia tych idlakow. Takiego jednego myślałem, że nie dojdę, a tu proszę jednym kliknięciem chłopina daleko w tyle został.
-
edes napisał(a):
-
[ciach]
Ale wróćmy do tematu: co kogo obchodzi, co się na danym koncie dzieje? można pójść krok naprzód, i zapytać: czy jak dostaniesz złoma i atakujący "ukradnie" Ci surowce to też Cię interesuje na co on je wydał? ot takie spostrzeżenie.
Obawiam się, że event z nagrodami nie będzie często gościł w grze, dlaczego? Ano dlatego, że za dużo "dobrego" jest bardzo łatwo do wygrania.
Potężne umysły już podejrzewają, że coś tam poszło nie tak, bo przy evencie 50% anty gratis przy zakupie, to za dużo pieniędzy na konto GameForge nie wpadło - dlatego trwał on (jak nigdy) aż dwa dni. Ale zobaczymy, może za kilka tygodni okaże się, że się myliłem. Czas pokaże.
Super Moderator Ruda:
Komentarz do usuniętego posta ciach"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
Brytyjski lingwista David Crystal -
edes napisał(a):
Przetopiłam flotę bo mi generowała tylko straty (miesięcznie ok 1kkk dexu). Nie wiem dlaczego np. mój przetop ma cokolwiek świadczyć o tym co mam w głowie. Mogłam np. głupio postąpić ale żeby zaraz miało to rzutować na moją całą osobę?
skorek napisał(a):
Dodając +1 w nagrodach firma trochę przegięła. Niby każdy mógł skorzystać, ale na grube przyrosty malo kto się załapał. Szkoda mi tylko takich graczy, co dzień w dzień farmia tych idlakow. Takiego jednego myślałem, że nie dojdę, a tu proszę jednym kliknięciem chłopina daleko w tyle został.
W pierwszym event już były osoby które odebrały DOKa za 1,5kkk punktów. Za pierwszym razem mogli być zaskoczeni tym co się stało. Za drugim razem musieli robić to z pełną świadomością co się szykuje. 1.5kkk to skok na światową czołówkę i musieli to zauważyć.
Przyrosty w event:
kraj serwer nick sojusz przyrost de 172 Mondmacher Sodi 11.906.652.528 tr Eridanus Ceyyar ALLSTAR 10.093.272.888 tr Kallisto zinan GoYGoYs 9.553.166.152 tr Eridanus Bozcaada ALLSTAR 9.272.959.925 pl Virgo XXXXX XXX PUSH_1 4.950.316.575 en Cygnus Yuuup MofS_E 3.868.936.606 pl Virgo Scruple PUSH_1 3.143.437.890 pl Virgo elam PUSH_1 2.991.318.312 en Cygnus Inspiration R H 2.589.756.568 en Cygnus flashback MofS_E 2.546.141.232 pl Virgo NoName PUSH_1 2.505.459.200 en Cygnus El Dragon MofS_E 2.414.168.025 pl 172 Javert vib LES 2.337.233.970 en Cygnus MadMiner R H 2.163.066.837 tr Kallisto radison HSM 2.103.115.894 pl 172 Gavroche vi LES 2.069.684.480 pl Quantum ale cios v PACZKA 2.055.565.324 nl Deimos Kaale Egte Exxie bouwers 1.825.404.754 pl 168 One_More_Attempt vib - 1.773.460.172 tr Fidis The New Number One v LEON 1.582.469.151 pl Virgo Madzia PUSH_1 1.479.831.386 de 170 Ibrakadabra APFEL 1.466.922.902 en Bellatrix Tizoc Kowboys 1.224.606.355 -
powyginany drucik napisał(a):
To nie tylko ten event. OGame się zmieniło od 13.12.2019.
-
Te przyrosty na virgo to na pewno z eventu chyba że dok w kawałkach odbierali jak mają przyrosty po 500kk pkt dziennie
-
trza nabugowane surowce poodbieracc .. jak na tucanie ... czemu banow dla tucana nie ma ? skad takie czarowanie, ze wyczarowano ... bug byl czas na banypadaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
edes napisał(a):
Te przyrosty na virgo to na pewno z eventu chyba że dok w kawałkach odbierali jak mają przyrosty po 500kk pkt dziennie
-
TaurekGary napisał(a):
Obawiam się, że event z nagrodami nie będzie często gościł w grze, dlaczego? Ano dlatego, że za dużo "dobrego" jest bardzo łatwo do wygrania.
Potężne umysły już podejrzewają, że coś tam poszło nie tak, bo przy evencie 50% anty gratis przy zakupie, to za dużo pieniędzy na konto GameForge nie wpadło - dlatego trwał on (jak nigdy) aż dwa dni. Ale zobaczymy, może za kilka tygodni okaże się, że się myliłem. Czas pokaże
-
Czy wiadomo kiedy kolejny event z nagrodami ?
Wyczytał kttos gdzies na eng ?
chce zeby był w nim dokSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
chce zeby był w nim dok
-
tak bedzie za 5 lat xd.in prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum
-
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
chce zeby był w nim dok
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3