Od jutra do 31 grudnia będzie aktywny nowy event.
Event z nagrodami - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
,,Zadania i nagrody na nowych serwerach będą inne niż na pozostałych''.
Czy to oznacza, że dla nowych Uni będą takie jakie były a dla starych uni trudniejsze? -
Ruda napisał(a):
Od jutra do 31 grudnia będzie aktywny nowy event.
Wyjdzie kto nie ma zycia w realu -
Cześć
Super że będzie kolejny,
może zadania czasem wydawały się trywialne, ale mimo wszystko trzeba je wykonać
nagrody w niektórych przypadkach wydają się może błahe
ale moim skromnym zdaniem nie ma co narzekać.
Trzeba podejść że praktycznie rzecz biorąc wychodzimy in plus
otrzymując sumarycznie fajny pakiet do gry.
w evencie który się kończy.
zaliczyłem wszystkie zadania poza jednym
to było ponad moje siły
tech. plazmowa na kolejny poziom.
Pozdrawiam
MagnetoPozdrawiam
Magneto -
Myślę, że to takie wymuszenie aktywności graczy
Teraz niektóre zadania były takie że będąc na fsie zrobiłam je w pół godziny.
Zresztą zobaczymy jakie będą nagrody...
A co do zróżnicowania nagród stare/nowe uni uważam za dobry pomysł. -
I am back napisał(a):
Czyli jak ktos zapnie sobie urlop na okres swiateczno-noworoczny to moze sie po nosie jedynie podrapac bo nie bedzie mial szans na skorzystanie z eventu. Super przemyslane. Pilnuj fs-ow, rob zwozki w swieta i ogarniaj event zamiast spedzic ten czas z rodzina.
Wyjdzie kto nie ma zycia w realu
Ruda napisał(a):
stare/nowe uni uważam za dobry pomysł
Tylko, żeby nie było tak ze zadania trudniejsze a nagrody takie same albo gorsze. -
Ruda napisał(a):
Teraz niektóre zadania były takie że będąc na fsie zrobiłam je w pół godziny.
Ale mysle, ze dla wiekszosci graczy bardziej by pasowalo po Nowym Roku zrobic kolejna edycje tego eventu.
Apofis napisał(a):
A to wychodzi, że ja nie mam hahaa bo nigdy nie włączałem urlopu na święta przez 15 lat. spędzałem czas z rodziną ale nie potrzebowałem urlopu a teraz są smartfony więc tym bardziej nie. Włączam jedynie urlop jak jadę na wakacje albo na zimą na narty.
-
No to wiadomo, tak samo było S&D
Ale może niektórzy mają czas i chcą się bawić -
-
Bo ja chce event teraz.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
Bo ja chce event teraz.
-
I am back napisał(a):
Juz mialem nie raz przypadki, ze zapilem i flota cudem sie uchowala
Nie pije nie pali hehe bez nałogów no oprócz ogame, treningów, nart i nauki. -
Apofis napisał(a):
Wiem taki dziwny przypadek nie pijący ale piłem trochę w młodości heheh
-
-
nagrody na pewno beda inneSprzedam metal na Quantum.
Apofis napisał(a):
skąd te 7 u Ciebie hehe
-
Aurora Borealis napisał(a):
jest tylko siedem typów klimatycznych
-
Pustynna, skalista, umiarkowana, tropikalna, oceaniczna, lodowa i gazowa. O to mi chodzi, meh... No ale mniejsza o to. Dzięks!
-
Apofis napisał(a):
Ruda napisał(a):
stare/nowe uni uważam za dobry pomysł
Tylko, żeby nie było tak ze zadania trudniejsze a nagrody takie same albo gorsze.
Polakowi nigdy nie dogodzi.. "ale drogo" dają "darmo" też źle... -
Event to całkiem przyjemna odskocznia od klasycznej zwózki surowców czy wysłania fs, także nawet jeżeli generuje/wymusza to sztuczną aktywność to wciąż mocno in plus.
-
No to oby jednak nie było płatnych.
Bo ja na koniec dostałem zadanie:
"Rekrutacja
Kup coś w Kantynie"
Śmiałem się wcześniej, że będą zadania typu "kup antymaterię", ale wiele się nie pomyliłem... -
Mnie tam zastanawia że parę osób pisze że dawanie astro to za dużo na taki event ale całkowicie np. nie widzi problemu w tym że w przyszłości topka to będą pewnie osoby które posiadają wysoko DOK. Teraz rekordziści na świecie zgarną 300kk punktów lub 1500kk. Mi zrobienie 1500kk zajęło 15 lat.
Dawanie drogiego pożytecznego badania jest głupie ale
dawanie MEGA drogiego budynku, bezużytecznego będzie ok.
Dowiemy się co dostaniemy... jeszcze 20 min -
powyginany drucik napisał(a):
Mnie tam zastanawia że parę osób pisze że dawanie astro to za dużo na taki event ale całkowicie np. nie widzi problemu w tym że w przyszłości topka to będą pewnie osoby które posiadają wysoko DOK. Teraz rekordziści na świecie zgarną 300kk punktów lub 1500kk. Mi zrobienie 1500kk zajęło 15 lat.
Dawanie drogiego pożytecznego badania jest głupie ale
dawanie MEGA drogiego budynku, bezużytecznego będzie ok.
Dowiemy się co dostaniemy... jeszcze 20 min
Proszę się nie śmiać z doku, a może w przyszłości będą odawać połowę surowców za zburzenie budynku? (wiem nie da się doku zburzyć)
Ale nie trzeba tyle czekać, wystarczy założyć konto ogame w kraju o innej strefie czasowej, muszę powiedzieć że tym razem się bardziej postarali, o ile wszędzie będzie tak samo, zwłaszcza te ostatnie to miodzio :D)
-
CzarnyPan napisał(a):
Proszę się nie śmiać z doku, a może w przyszłości będą odawać połowę surowców za zburzenie budynku? (wiem nie da się doku zburzyć)
Przy grze gdzie tyle ludzi chowa surowce w budynkach/badaniach to chyba gorszy model i mam nadzieję że go nigdy nie wprowadzą. -
dok za 300 był juz u nas brany
zobaczymy zaraz co bedzie....
mi sie podoba, nowy aspekt gry, zabawa, cos ciekawego i codzienna aktywnoscSprzedam metal na Quantum.
Dowiemy się co dostaniemy... jeszcze 20 min
-
CzarnyPan napisał(a):
Przy grze gdzie tyle ludzi chowa surowce w budynkach/badaniach to chyba gorszy model i mam nadzieję że go nigdy nie wprowadzą.
brzmi świetnie
ps. na którym forum się pisze swoje propozycje żeby ktoś istotny miał szansę to przeczytać? DE czy EN?
w każdym razie przy darmowym doku nei miałoby to znaczenia że nie oddaje zasobów
Edit:
to samo co na tureckim, widać że to nie tylko pomysł graczy z tą zmianą na generała przy dużej bitwie, tylko samo GF tak zaplanowało żeby wyciągać kasę
możesz zmienić ale żeby wrócić musisz sam kupić
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez CzarnyPan ().
-
Te nagrody są jeszcze gorsze niż były.
-
no to Muniek oszaleje. Dali następny dok kosmiczny ;D szpiegowska i z tego co rozumiem to zmianę klasy ; ) Mnie tam pasuje ; )...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,
Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-