ackra napisał(a):
nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ackra napisał(a):
nagród dodatkowych z 1 rundy by nie było a sloty ekspedycji bardzo przydatne.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
Muniek napisał(a):
@Art czy event z nagrodami to jednorazowa sprawa czy będzie on cyklicznie powtarzany ?
Art napisał(a):
Będzie powtarzanyMuniek napisał(a):
@Art czy event z nagrodami to jednorazowa sprawa czy będzie on cyklicznie powtarzany ?
skorek napisał(a):
Zazdrość cie już zżera.
skorek napisał(a):
...takie suchary jak dopalacz energii czy inne śmieszne nagrody.
Muniek napisał(a):
Jak w nastepnej edycji były te same byłoby idealnie
I am back napisał(a):
Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta.
edes napisał(a):
Jakieś pola do planet by dali w nagrodę albo pełzacze
I am back napisał(a):
Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. Niby szanse sa teraz rowne ale nie do konca. Kogo stac na odpalenie w kazdej chwili badania tech. komputerowej z 20-21 lvl w gore? Na wykonanie zadania masz 24h. Odloz teraz grubo ponad miliard dexu i przeszlo 800kk krisu w jeden dzien na 22 lvl komputerowej (mialem takie zadanie, ktore oczywiscie musialem pominac), kiedy sure przetopiles na cos, czego juz nie mozesz cofnac.Muniek napisał(a):
CzarnyPan napisał(a):
niektórzy już dzisiaj/jutro kończą
Antharas napisał(a):
Powinniśmy się cieszyć że coś dostajemy bez nakładu surowca, a to że gość który gra 5 lat dostanie droższa nagrodę niż gość który gra 3 miesiące to hipokryzja
I am back napisał(a):
Rozumiem Twoj tok myslenia poniewaz grasz na slabo rozwinietym koncie. Moim skromnym zdaniem, zadania i nagrody powinny byc adekwatne do poziomu rozwoju konta. Niby szanse sa teraz rowne ale nie do konca. Kogo stac na odpalenie w kazdej chwili badania tech. komputerowej z 20-21 lvl w gore? Na wykonanie zadania masz 24h. Odloz teraz grubo ponad miliard dexu i przeszlo 800kk krisu w jeden dzien na 22 lvl komputerowej (mialem takie zadanie, ktore oczywiscie musialem pominac), kiedy sure przetopiles na cos, czego juz nie mozesz cofnac.Muniek napisał(a):
I am back napisał(a):
Hipokryzja konczy sie tam, gdzie Ty ostro olales badania i poszedles w innym kierunku a ktos inny z uporem maniaka szedl w badania i olal cala reszte. Te nagrody faworyzuja badaczy poki co. Jedyny @Muniek sie wylamal i poszedl w dok kosmiczny dla pustych punktow w tabeli. Nie nadrobisz zadnymi cywilnymi ekspami czy dodatkowa fabryka robotow tego, co zyskali za darmo Ci, ktorzy mieli wysoko rozwiniete MSBN. Tak jak pisalem wyzej. Niech nie daja astro jako nagrode bo to juz bedzie calkowity cyrk na kolkach. Albo niech daja, ale w zamian za to jakies arcy trudne zadania do wykonania.Antharas napisał(a):
Powinniśmy się cieszyć że coś dostajemy bez nakładu surowca, a to że gość który gra 5 lat dostanie droższa nagrodę niż gość który gra 3 miesiące to hipokryzja
Majacze? Ok, juz wyjasniam. Znajomy ma lepsze eko i badania w tabeli niz ja. Mimo tego, ja mam duzo lepsze MSBN niz on. A wlasciwie mialem, zanim odebralem nagrode. Znajomy olal MSBN bo jak twierdzil, jemu to zbedne. Nie skorzystal wiec z nagrody w takim samym lub lepszym stopniu niz ja, mimo tego, ze jest wyzej ode mnie i w eko i w badaniach. Kto wiecej zyskal a kto wiecej stracil w takim zestawieniu?^BrzydaI^ napisał(a):
chłopie majaczysz!!!
I am back napisał(a):
Zastanowiles sie wlasnie, dlaczego koncza? Moze mieli inne zadania niz reszta i bez trudu je zaliczyli?CzarnyPan napisał(a):
niektórzy już dzisiaj/jutro kończą
Zgoda ale ja pisalem i pisze nadal o wartosciowym badaniu, jakim jest msbn. Co do top to faktycznie, duzego wplywu to nie ma ale jesli chodzi o przyspieszenie badan to roznica jest adekwatna do ilosci planet i rozwoju labolatoriow a temu juz chyba nie zaprzeczysz biorac pod uwage obecne klasy, odkrywca i tak juz ma przewage nad innymi klasami co do badan. Doloz do tego jeszcze duza ilosc planet w polaczeniu z wysoko rozwinietymi labkami i msbn i masz przyzwoitego mixa do badan^BrzydaI^ napisał(a):
Chodzilo mi o to ze top niema znaczenia znaczenia wiec nawet jesli odbierzesz nagrode za xxx milionow pkt i wskoczysz do top to to nic ci nie da bo top to nie skill w tych czasach.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez powyginany drucik ().
CzarnyPan napisał(a):
ale najbardziej cieszyłyby mnie takie hmm kreatywne nagrody, jak np. kupon na lot flotą za darmo 3x, albo zwiększenie średnicy moona o 500, po prostu coś czego nie można zdobyć w żaden inny sposób.
Albo możliwość postawienia tzw planety lotki - 1 dodatkowej planety ponad poziom astro, na której jednak nie będzie można nic wybudować (moze oprócz doku) - żeby mogła służyć wyłącznie jako lotka.
Możliwośc jest mnóstwo.
Muniek napisał(a):
Jeszcze z doki i jestem ustawiony.
Art napisał(a):
Będzie powtarzanyMuniek napisał(a):
5 gości