ackra napisał(a):
Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas.
Z tego co widzę to nie był samotny w wyliczeniach.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
ackra napisał(a):
Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas.
powyginany drucik napisał(a):
Byłeś GO i wiesz jaką siłę ma taki GO w przekazywaniu swoich opinii. Dokładnie taką samą siłę ma każdy z team wiec /wzrusza ramionami/.
ackra napisał(a):
To tak jakbym poszedł do sklepu po telewizor i by mi się pytali czy jestem kierowcą lub motorniczym w komunikacji miejskiej bo jeśli tak to dostanę za tą cenę 8k a jak mam inne zajęcie to 4k i wypad.
Waxillium napisał(a):
( 45^3+37^2+42)/(45+37+42)*1.5+60*(1+2*10%) = 1191.38 ~ 1191
I am back napisał(a):
Masz niby mega zyski z odkrywcy i jeszcze narzekasz. Zrezygnuj z tych bajecznych zyskow na rzecz bonusu z geologa dla zbieracza i nie placz
ackra napisał(a):
Siedź cicho i nie marudź zbieraczu.
I am back napisał(a):
general nadrabia flota i jak strzeli to przerobi i mnie i Ciebie.
ackra napisał(a):
Strzelać nie wystarczy, jeszcze trzeba trafićI am back napisał(a):
general nadrabia flota i jak strzeli to przerobi i mnie i Ciebie.
I am back napisał(a):
Strzelil i trafil ST na Librze na 200mld zysku. Przerob go swoimi cudownymi zyskami z ekspedycji
john malkowitz007 napisał(a):
Bardzo dziwne rzeczy sie tu dzieja
Post kasai znika odpowiedzi udziela Ruda , uzasadniajac to dziwnymi zasadami
ackra napisał(a):
Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas. To tak jakbym poszedł do sklepu po telewizor i by mi się pytali czy jestem kierowcą lub motorniczym w komunikacji miejskiej bo jeśli tak to dostanę za tą cenę 8k a jak mam inne zajęcie to 4k i wypad.
buleon napisał(a):
Geolog jest kupną opcją, natomiast wybór klasy za pierwszym razem już nie. To w opisie klasy jest zysk sprzężony z opcją premium
Aurora Borealis napisał(a):
A tak serio - albo się lata, albo się zbiera
john malkowitz007 napisał(a):
Bardzo dziwne rzeczy sie tu dzieja
Post kasai znika odpowiedzi udziela Ruda , uzasadniajac to dziwnymi zasadami
Avinashi napisał(a):
Chociaż oglądając odpowiedzi, to zastanawiam się skąd niektórym powychodziły takie liczby, jakie powychodziły
kasai napisał(a):
Oczywiscie chodzi o nasze forum:) jakbysmy wiedzieli, ze pytanie bedzie tak trudne do odgadniecia to by bylo za wiecej pkt.
6 gości