HU IS PLEJING HIR??
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gitara siema
-
Tori Black napisał(a):
Jak w temacie, kto zawitał na nowe uni??
-
-
-
tori ślij buddy jeśli grasz
-
Nie wiem po co ale założyłem konto na tym uni.
-
Jestem i ja, które Planety najlepiej zasiedlać tutaj?
-
Jankesss napisał(a):
Jestem i ja, które Planety najlepiej zasiedlać tutaj?
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberonciap, cu8e, Bearded i jeden inny lubią to.
-
-
-
Nie żebym planował robić st,ale coś mnie ominęło z st od 10%?
-
Chłopcy sojuszu są źli, ponieważ na forum nie ma obelg jak w Argentynie. Dlaczego się nie obrażają?TUMBANDO EL CLUB
-
daj sie rozkrecic uni dopiero drugi dzien
beda pusze bedzie obrazanie nie moge sie juz doczekac
-
SoLid napisał(a):
Chłopcy sojuszu są źli, ponieważ na forum nie ma obelg jak w Argentynie. Dlaczego się nie obrażają?
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
Witam wszystkich .
Pytanie mam takie czy grając flota na generale i nie wykonując głupich dla mnie expów można punktowo konkurować z odkrywcą ?
Bardziej gry nie można zepsuć jak na ostatnim grałem
Oczywiście powodzenia wszystkim na nowej
P.S. Te 10% to jest po to ,żeby takie zajoby ogejmowe jak ja nie zawaliły nocki na 1%,bo miałem
Na Sombrero miłości nie ma...
...znów mocno zaciskam pięści -
Moim zdaniem nie masz szans. Zanim uzyskasz korzyści z generała - tj tansze fsy / loty (duża flota), zlom przy ataku (czyli duże bitwy), drogie badania (aby te +2 do statów miało znaczenie) - to już odkrywca będzie miał 10x większą flotę niż ty. A wtedy możesz go co najwyżej pofarmić.
Oczywiście, znajdzie się ze dwóch pusherów, co wezmą generała, zezłomują 10 kupionych kont i będą mieli dużą flotę - ale to pushe. Legalnie - nie ma sensu.
PS. Dla obrazu, jak odkrywca jest dobry:
- top1 eko na U68 - czyli ciapka - gra odkrywca (podobno, @ciap popraw jak ściemniam)
- cała topka flot na Librze (czyli uni pełnym pusherów flotowych) gra odkrywcą
- na większości uni flociarze wydają 500k anty, aby wydać na zmianę Generał -> Odkrywca
A pamiętaj, że na starym uni masz dużo lepsze eko (zbieracz), dużo większe floty (generał) oraz mniejsze planety (nie korzystasz z bonusa Odkrywcy - bo planety już dawno stoją). A i tak się opłaca.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberoncu8e lubi to.
-
a ja to nowym podam taki o to scenariusz jesli sie znaja na handlu
pozdrawiam "januszów" handlu
gyazo.com/d7e37bfeed66bd67d004291ec3c9c318
wstawie tylko link, bo nic tu nie dziala
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
aa, założyłem konto. Welcome to the jungle!
u66 - [*]
Gemini - [*]
-
dexPL napisał(a):
PS. Dla obrazu, jak odkrywca jest dobry:
- top1 eko na U68 - czyli ciapka - gra odkrywca (podobno, @ciap popraw jak ściemniam)
zbieraczaale spokój większy.
Ps. Bardzo przepraszam za literówkę.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez powyginany drucik ().
-
Wpisali się ci co są - a ktoś wie co z ZeroJedynkowy / 01 ? Na każdym nowym uni był, pakował kasę w anty i max po 2 tyg padał. A tutaj go nie było - chyba że pod innym nickiem. Ktoś coś wie?
Z tego co kojarzę to już od kilku uni go nie maRentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
-
@dexPL
Gracz o takim nicku jest, aczkolwiek ma top 660 + jest fioletowy, więc to równie dobrze może być zwykła dexówka którą ktoś sobie tak nazwał.This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
DUDEUSZ napisał(a):
@dexPL
Gracz o takim nicku jest, aczkolwiek ma top 660 + jest fioletowy, więc to równie dobrze może być zwykła dexówka którą ktoś sobie tak nazwał.
w każdym razie to nie jest już ten sam 01. Ten, obok którego od razu ustawiali się flociarze - bo to był pewny, gruby strzał na pierwszy tydzien.
Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
-
Proszę się odczepić od naszego rekrutera, bo wyciągniemy konsekwencje!LUMPY MROKU PAŁER W KROKU
-
Miało mnie nie być ale jestem
-
sir0g napisał(a):
Nie wiem po co ale założyłem konto na tym uni.
zgadnijcie nick przyjacieleA tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.sir0g lubi to.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0