Dziś wysłałem na kogoś flotę w celach rabunkowych, głównie loot i troszkę floty. Wcześniej wszystko policzyłem w TrashSimie. Pokazuje, że muszę wysłać do tego 19 recyklerów. No więc wysłałem najpierw te recki, a później całą flotę, którą dysponowałem. Dochodzi do starcia i wszystko zgodnie z TrashSimem:
Pokazane jest, że pojawiło się PZ 313k metalu i 346k kryształu
Za chwilę przylatują recyklery i wszystko zbiorą. Wchodzę na podgląd galaktyki, patrzę a tam zamiast mojego PZ leży 3kk metalu i 1,5kk kryształu. O co biega?? Dolatują recyklery po tej chwili i zbierają już tylko 513k metalu
na PZ zostało jeszcze 475k metalu, więc wysłałem kolejne recki, ale zaraz je zawróciłem bo podróż długa, a i tak zaraz ktoś to zbierze.
Ktoś mi wytłumaczy skąd z tak małej bitewki na PZ wzięło się 4,5kk surowców?
Pokazane jest, że pojawiło się PZ 313k metalu i 346k kryształu
Za chwilę przylatują recyklery i wszystko zbiorą. Wchodzę na podgląd galaktyki, patrzę a tam zamiast mojego PZ leży 3kk metalu i 1,5kk kryształu. O co biega?? Dolatują recyklery po tej chwili i zbierają już tylko 513k metalu
na PZ zostało jeszcze 475k metalu, więc wysłałem kolejne recki, ale zaraz je zawróciłem bo podróż długa, a i tak zaraz ktoś to zbierze.
Ktoś mi wytłumaczy skąd z tak małej bitewki na PZ wzięło się 4,5kk surowców?