Klikał już ktoś "Dezaktywację" ? Ktoś może napisać co się wtedy dzieje ? Czy profesja znika bezpowrotnie ? Czy zostaje jako przedmiot ?
Dezaktywacja profesji
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jesteś bez klasy. Nie masz jako przedmiot.
Ponowny wybór - płacisz. -
Ok. Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno.
Dobrze myślę, że przedmioty "Odkrywca", "Zbieracz" , "Generał" na rynku służą do zmiany profesji ? -
Kwazar napisał(a):
Ok. Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jedno.
Dobrze myślę, że przedmioty "Odkrywca", "Zbieracz" , "Generał" na rynku służą do zmiany profesji ?
Ja nigdzie nie widziałem i - o ile wiem - to nie da się tego sprzedać. -
Jeśli da się zrobić zapytanie na te przedmioty to wydaje mi się, że da się je sprzedać.
Sprawdź. Wiszą 2 zapytanie na "Odkrywce"
Nie wiem na 100% czy da sie tym handlować. Dlatego pytam -
Faktycznie da się.
To na 99% tak jak podejrzewasz - możliwość kupna profesji. Tylko trochę surki za coś wartego 500k anty? Mała szansa, że kupisz
Jak sprawdzisz w sklepie, to rzeczywiście jest opcja
KUP
KUP i aktywuj
Więc można kupić na zapas, bez aktywacji. W takim razie pewnie można też sprzedać. -
Zawsze można się dogadać. Np. maks surka + przykładowo ileś statków po minimalnej. I jakoś się rozliczy te 500k.
-
Przed chwilą sprawdziłem na Bermuda. Kupiłem, mam w swoich itemach i moge sobie aktywować, ale na sprzedaż nie mogę wystawić.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-